Glad midsommar på er

Musonens lunga tyckte idag var en bra dag för en liten kollaps. Han fick i alla fall åka hem utan dränage den här gången. Håll tummarna för att han inte blir sämre i helgen. 
 
Det var den dåliga nyheten. 
Nu kommer den bra.
 
Uppehållstillståndet är klart! Det betyder att Musonen snart har sin lilla familj här. Lättnaden känns (för mig) som att äntligen få luft efter att ha hållit andan alldeles för länge.
 
Men, men, idag är det midsommarafton, så Elsa och jag hoppas att ni alla har en riktigt fin dag och kväll! 
 
 
 

Lilla jakthunden

 
Ju längre jag väntar med att blogga desto större prestationsångest får jag. Jag måste ju ha något att komma med när det gått så lång tid. Kan ju inte slänga ut ett fånigt, ogenomtänkt inlägg endast en gång i månaden..
 
Eller kan och kan, det kan jag väl visst det om jag tänker efter. Jag får väl försöka övertyga min envisa perfektionisthjärna om att det är helt ok att vara ogenomtänkt och fånig precis så ofta eller sällan man vill i sin egen lilla blogg.
 
Jag kan ju alltid berätta om något så ovanligt som... Elsa.
Minns ni henne? Vår hund, ni vet.
 
 
 
 
 
 
 
 
Elsa löper och har lite ont i ett öra. Annars är det bra med henne. Hon trivs med att ha en egen gräsmatta att vakta här på landet. Det är lugnt och skönt och hon sitter mest i gräset och spanar ut över ägorna medan jag rensar och gräver i rabatterna.
 
Samtidigt har det aldrig varit mer spännande. Varje promenad är ett äventyr. I början gick det knappt att gå med henne. Hon blev liksom överväldigat galen och heltokig av alla spännande djurdofter. För att inte tala om när vi sprang rakt på en hare eller så.
 
Nu har hon vant sig lite, men fortfarande studsar hon förväntansfullt iväg med nosen i vädret på våra promenader. 
 
Och får man inte jaga harar så finns det ju annat mumsigt där ute.
Harlortar, älgspillning, diverse växter...
 
 
 
 

RSS 2.0