Hemma hos

Att förklara varför jag bloggar så sällan känns bara dumt (eller så har jag ingen bra ursäkt).
Jag har i alla fall inga planer på att lägga ner bloggen (har fortfarande planer på att skärpa mig).
 
Har hört ryktas om att ni vill se hur vi har det här på landet (ja, det kan ha rört sig om en eller två kommentarer).
 
Vi har inte renoverat klart allt (och kommer nog aldrig bli helt klara heller) meeeeeen... här kommer ändå kök, hall och vardagsrum.
 
 
Fönstren ska bli helvita överallt (utom på själva glaset, vi gillar utsikten).
 
Den efterlängtade kökssoffan hittade jag på Jysk av alla ställen. Dynan sydde jag igår. Utan att svära en enda gång. Symaskinen och jag börjar bli kompisar (nåja.. jag vill inte längre slänga ut den lika ofta varje gång jag syr).
 
Klockan på hyllan var brun innan, så jag målade den (den är av gediget trä, kanske teak eller ek eller nåt. Teaknörden Mudottern hamnade i chock när hon fick se att jag målat över ett eventuellt teakföremål ;)).
 
Förlåt Mudotter.. ;)
 
 
En annan del av köket.. Vitvarorna är bytta, utom kyl/frys. Vi ska bara hitta den perfekta först (den ska vara liten men rymma jättemycket, billig, energisnål och jäkligt snygg, vi får se hur det går..)
 
 
Panelen såg inte klok ut innan. Jag har skrapat bort gammal färg mellan plankorna och målat och målat och skrapat och fogat och målat..(och grinat lite däremellan).
 
 
Hallen hade en fruktansvärd tapet och fult furutak innan vi satte klorna i den. Nu är det fint som tusan, men väggarna har börjat spricka ovanför dörrarna (får hjärtklappning bara av att skriva det).
 
Det är dock "bara" att laga med glasfiberremsor, spackel och färg. Har redan lagat några i vardagsrummet och det gick som en dans. (Dåligt försök till positivt tänkande. Har fortfarande hjärtklappning).
 
 
Vardagsrummet hade också en fruktansvärd tapet. Och de mest fruktansvärda väggar man kan tänka sig, gånger hundra. Vi fick anlita en målare att bredspackla den värsta väggen. Jag är nu hyfsat nöjd om jag inte tittar för nära (förutom med de sprickor som är kvar att laga) (hjärtklappning igen).
 
 
En annan vinkel av vardagsrummet.
 
 
 
Ja det var allt för den här gången. Frågor på det?

RSS 2.0