Hej hej

Känner mig just nu lite som den här lilla snigeln som nog varit vaken hela natten till midsommardagen och gjort snurriga spår i asfalten (sniglar kanske också har mycket att grubbla och fundera på ibland) (eller så har den bara firat midsommar lite väl hårt).
 
 
Det händer en del här just nu så min hjärna håller liksom på att svämma över (kanske lite överdrivet, men min hjärna är rätt känslig av sig) och då får det tyvärr bli bloggandet som stryker på foten ett tag.
 
Men jag saknar er! Tack för alla kommentarer! Elsa saknar er också skulle jag tro. Hon mår bra. Har precis haft ett litet sår på hornhinnan, men det har läkt fint. 
 
Halloj säger Elsa!
 
Ha det bra så länge hörni, så hörs vi någon dag!

Supersuperbra

Ja, det hade vi det tillsammans med Lilla Mu och MiniMu i helgen när vi var barnvakt. Vad har vi egentligen gjort för att få så underbara barnbarn? Glada nästan jämt och sover hela nätterna igenom. Så fina och roliga att umgås med att hjärtat svämmar över.
 
Nu kommer det alldeles för jättemånga bilder från helgen här igen. För det är så man gör när man är den stoltaste farmodern i universum. Och så räknar man liksom med att alla andra tycker de små grynen är lika underbara som man själv tycker. ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0