Bongo..

Bongoföreningens ordförande och grundare, Krönikören (läs mer om föreningen, som jag har den stora äran att tillhöra, här), utmanar sina medlemmar att berätta om ett tillfälle där man gjort bort sig, och nu har turen, efter Helén, kommit till mig.

Det första jag kommer att tänka på är när vi befann oss inne på Gap i New York. Jag skulle bara böja mig framåt för att kolla på något, då jag plötsligt känner hur det blir blött längs benen och fötterna, och hör hur det plaskar till ordentligt på golvet.. hehe. En rejäl pöl blir det där inne, mitt bland alla kläder.. Nädå, jag kissade inte på mig (fast det visste ju inte alla som såg mig), utan jag hade "bara" inte skruvat på korken på vattenflaskan ordentligt innan jag lade ner den i min svindyra nyinköpta väska tillsammans med plånbok och pass. Väskan var därför full med vatten. Jag höll på att dö av skam, men passen klarade sig.

En annan gång jag minns mycket tydligt var för nästan exakt 9 år sedan, när jag fick ett telefonsamtal av en kvinna som gjorde någon sorts undersökning för en radiostation och ville prata med någon som var under 40. Hur gammal är du? frågade hon. Då kom hjärnsläppet... "38.... NEJ 39.... NEJ..40!!!" gastade jag, samtidigt som jag ville sjunka genom jorden och försvinna (hoppas det inte sändes i radio). "Ähum.. jaha, då går det tyvärr inte" sa hon, medan hon antagligen tänkte att jag nog hade alzheimer eller nåt, och så lade vi på.

Jaaa, sen har ju mitt obefintliga lokalsinne orsakat mig otaliga pinsamma situationer också. Höll bland annat på att tappa bort Svorskan inne på Åhléns för ett år sedan.. men det berättar jag om en annan gång. ;)

Nu skickar jag vidare utamaningen till nästa medlem i klubben, Pihlan. Varsågod, fram med ett eller annat pinsamt ögonblick nu bara.

Kommentarer
Postat av: Diana

Hehe, men det var ju inte sååå farligt! Malin (läser du hennes blogg?) har fått hundsperma sprutat över sig... ;)

2011-03-31 @ 08:18:32
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Janne

Hahaha! Bara en tankspridd kvinna kan lägga ner vattenflaskan utan att skruva på korken. Märkte någon annan vad som hände i butiken? Trodde dom att du kissat på dig eller nåt? Hahahaha!Jag kommer ihåg att du berättat nån historia om ditt beryktade lokalsinne tidigare. Stackars Mumannen säger jag bara. ;DGodmorgon! :D

2011-03-31 @ 08:58:22
Postat av: Ama de casa

Hahaha! Det där med hur gammal man är, det är ju inte alls så lätt att komma ihåg faktiskt :-)

Gomorron!

2011-03-31 @ 09:09:04
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Krönikören

Hahaha! Och sen fick du gå omkring med "nedkissade" kläder! Fy så pinsamt!Jag har också svårt att komma ihåg min ålder. Skumt. Det har varit så sedan jag var 27.Jag kollade med sambon om konstföreningen på hans jobb tar emot tavlor för utställning, och det visade sig att de nu i sina nya lokaler inte ens har plats för konsten i sin egen utlottning :(

2011-03-31 @ 09:21:12
URL: http://www.metrobloggen.se/antligenmandag
Postat av: Ally

haha jag brukar också glömma hur gammal jag är...

2011-03-31 @ 09:25:18
URL: http://alexitas.se
Postat av: Husfrun

Åldern är heller ingenting jag håller reda på. Jag vet bara att jag hade nån form av 30årskris förra året, men den gick över. Så nu är jag åter 27nånting :)

Godmorgon!

2011-03-31 @ 09:49:43
URL: http://villafreja.blogspot.com
Postat av: ewa pihl

Ha-ha-ha!!! Maaama,mia!!!???. ja nu spelar det ju ingen roll, vad jag skriver, för alla gränser är ju redan passerade. vet inte vilket jag ska göra först.. Grotta inne hos dej, eller tänka ut nån av AAALLLAAA Pinsamheter man varit med om!!?? He-he-he Kramar Pihlan från pust!!! Kom in på min andra sida http://galleriaquarelle.blogspot.com/ också...

2011-03-31 @ 09:59:39
URL: http://blogg.amelia.se/pihlan/
Postat av: Gun

Janne: Vet inte vad de tänkte, jag undvek att titta på någon.. Jag blev inte blöt så det syntes så mycket i alla fall. Det var sommar och runt 30 grader så jag hade inte så mycket kläder på mig. :)

2011-03-31 @ 11:28:00
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Amanda

Svar: Tack så mycket för tipset ska testa de :)

2011-03-31 @ 12:36:25
URL: http://amandabp.blogg.se/
Postat av: Helen

Så skönt att det var vattenflaskan! Jag trodde nästan på störtblödning innan jag läst färdigt! Roligt med dessa "följetonger" de framkalla många minnen när man läser och så får man sig ett gott skratt!

2011-03-31 @ 12:36:38
URL: http://blogg.amelia.se/bloggameliasecayman
Postat av: Svorskan

Hahaha! Men du räddade väskan, gjorde du inte? Och jag överlevde jag med.. Jag hade nästan glömt det där. (Åldern! :D).

2011-03-31 @ 13:57:33
URL: http://svorskan.se
Postat av: Beate

Ha, ha, ha!!! Den där med vattenflaskan var ju helt underbar. Å GAP är förresten ett av mina favo-märken ever. Det ryktas att det ska etablera sig i nya Täby Centrum.

Måste säga att jag är impad (retroaktivt alltså) att du över huvudtaget hittade till mitt jobb:-)))

2011-03-31 @ 15:30:57
URL: http://bp-computerart.blogspot.com
Postat av: Freja

Du kunde ju ha låtsats att du var gravid och det var vattnet som gick ;-) Jag brukar oxå ha svårt att komma ihåg hur gammal jag är... I ett helt år gick jag runt och var ett år yngre än jag egentligen var för jag glömde bort min födelsedag....

2011-03-31 @ 17:56:20
URL: http://blogg.amelia.se/reddevil
Postat av: Hillevi

Haha, ursäkta jag kan inte riktigt kommentera, fnissar så åt GAP och njuter av att det inte bara är mig sådant händer... :-)

2011-03-31 @ 21:32:52
URL: http://namligen.blogg.se/
Postat av: Ellis

Haha gud vad pinsamt :O Jag känner igen mig :O

2011-04-02 @ 17:31:30
URL: http://ellisu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0