Har bakat jag

Herregud, så goda de där ser ut!!!
Det borde nästan vara förbjudet att lägga ut såna där bilder, nu när socker är så farligt. ;)
Jag är inte rädd för socker!!!!!!
Vad är det gula? Vaniljkräm? Och kokkos?
Dregel......recept?
Socker i lagom mängd kan väl inte vara fel? Det ser supersmarrigt ur, jag gillar vaniljkräm (om det nu är det som är i).
dreglar
Åh så gott!!!
Hihi som såg roliga ut.. :P
sv: hahaha nej jag tog mig upp och dagen blev faktiskt himla bra tillochmed :) men ja, jag ska också lägga mig och sova som en gris nu :P
mmm såg himla gott ut :D
Ååååååh! Tur jag är i Norge om några timmar. Om så inte vore fallet hade du fått besök i dag! :D De ser jättegoda och smarriga ut. Massor av kletigt mums med massor av socker, precis som de skall vara. Du har nog norskt påbrå! :D
Godmorgonkram!
Får jag komma till dig på fika????? Mums!
Kram
Jag håller med alla andra, dom ser underbart goda ut.
Ser riktigt gott ut.
Konstigt det där med socker, att det är farligare nu än förr ;) Vi lever nog rätt mycket i räddåldern tror jag.
Sådana har jag aldrig smakat. God hörning! :D
Robert: Kom hit då, vi har massor kvar! God hörning! :D
Ser gott ut! =D
Måste säga att jag är otroligt impad över din talang att baka. Du verkar ha kommit långt - minns din ihopkrymta socker-/kladdvariant;-)
Då jag inte gillar sött så säger min hjärna att de ser ut som stekta ägg - å dom gillar jag skarpt:-)))
Men jösses vad goda dom där såg ut!
Svorskan hade inte behövt åka ända till Norge - till Uddevalla hade ju räckt ;-)
Konstigt att vi överlevde vi som växte upp när socker inte var farligt...
Gud vad gott!
Ellis: Jorå, de duger:)
Saknar din blogg! :(