Godmorgon!

Så vaknar man till en tyst och tom lägenhet igen. Vi saknar Lilla Mu otroligt mycket, men redan igår kväll "Skypade" vi med henne. Vi brukar göra det ibland bara för att få se och höra henne. Skillnaden var att nu hörde och såg hon oss också! Åtminstone verkade det som hon kände igen oss, för hon skrattade och pratade och låtsashostade lite med oss:D Tur att det finns Skype så man får "ses" och prata lite ibland. Synd bara att man inte kan kramas och pussas genom datorn.Jag vaknar med en otroligt stel rygg varje morgon. Den blir förresten stel så fort jag suttit eller legat ner för länge, men på morgonen gör det extra ont innan jag fått i mig Citodon. Annars känns det bra ändå tycker jag. Jag jobbar på ganska bra här hemma, men får väldigt ont och blir helt slut om jag håller igång för mycket. Sårförbandet tog jag bort på nyårsafton, då det hade gått tre veckor sedan operationen. Det är fortfarande lite svullet och knöligt runt såret, men annars ser det fint ut.Ja, det var allt jag ville säga för tillfället. Jag borde få tid att blogga mer nu. Problemet är att man ska ha något att skriva om också...

Ha en bra dag allihopa!

Kommentarer
Postat av: Renee

Ryggen ser i alla fall bra ut, trsit att du ska ha ont. Jag förstår saknaden efter den lilla. Mitt barnbarn ska åka till Indien i 4 veckor och jag har "ångest" över det.

2010-01-03 @ 10:47:10
URL: http://reneemari.blogg.se/
Postat av: ansepanse

med teknikens hjälp kan ni ju "se" varandra och prata, det är bra

ryggen ser fin ut, det är bara synd att du måste ha värk

kramar

2010-01-03 @ 10:55:35
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: ~Kina~

Skype är bra! Såret ser ju jätte fint ut. Jobbigt bara att du har så ont men även det blir väl bättre med tiden får vi hoppas. Önskar dig en bra dag, kram kram!

2010-01-03 @ 11:09:49
URL: http://sandmellantarna.com
Postat av: thakock

Det ser ju fint ut! Tråkigt att du måste ha ont på morgonen! Men det kanske försvinner med tiden eller?

2010-01-03 @ 11:17:12
URL: http://briadlover.blogg.se/
Postat av: Em

Vad bra om det fungerar att ni "håller igång" med Lilla Mu nu, så att ni känner att ni även får kontakt med henne via Skype. Oavsett ett bra sätt att hålla er uppdaterade.Din rygg ser väldigt bra ut, men inte bättre än att jag säger "Aj! Det där MÅSTE ju göra ont!". Hoppas det stela inte hänger i så länge och att du blir mindre och mindre smärtfri fortare än någon anar.Det räcker hur länge som helst med att du skriver så kärt som du gör, sen tror jag nog att nytt blogg-material dyker upp när du jobbar runt lite i andras bloggar. Det brukar det göra för min del ibland.Nu skall jag på söndagspromenad! Vi ses! KRAM

2010-01-03 @ 11:17:39
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: sandra

förstår du längtar efter din gullunge..märker ju hur min farmor längtar efter mig och du ger mig allt lite dåligt samvete när jag hör din längtan..;)min farmor bor ca 150 mil bort så det blir ju ingen fika bara sådär huxflux..

ha inte dåligt samvete för att du inte bloggar..tänk på dig själv i första hand..det är ju som sagt inte så länge sen du blev opererad och du ska ta hand om Dig! bara dig!..

2010-01-03 @ 11:20:43
URL: http://sandrabnilsson.blogg.se/
Postat av: Janne

Klart hon kände igen er! Ni har ju varit en stor underbar del i hennes liv i två veckor.Skype är bra! Jag har tänkt att köpa en webbkamera till min systers dator så jag får se och prata med min systerson genom den men jag har inte haft möjlighet att åka upp på över två månader.Vad fint såret ser ut. Fortsätt kämpa på så kommer du snart ha mindre ont men se till att äta medicin när det är jobbigt. Det är viktigt.Ha en bra dag du också! :D

2010-01-03 @ 11:22:48
Postat av: Gun

Janne: Det är jättekul och så bra att Skype finns.Jag knaprar piller hela dagarna, så det är lugnt, du behöver inte vara orolig:D

2010-01-03 @ 11:58:37
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Ting

Tekniken underlättar verkligen!

Bloggtorka drabbas vi alla av, känn ingen stress över det!

Kram Ting

2010-01-03 @ 12:20:00
URL: http://tingeling579.blogspot.com/
Postat av: sandra

nej kärleken är jävligt jobbig ibland ;) ni kan vara glada som är i den ålderna att ni funnit rätt och fått familj..jag bara längtar tills man är trygg i allt man gör..^^

jo farmor och jag har väl ganska god kontakt..men sen pappa dog är det lite måsten som blir jobbiga för mig..jag kvävs^^ av tjatet om att vara alla tillags..snäll och duktig som jag alltid varit..

2010-01-03 @ 12:28:31
URL: http://sandrabnilsson.blogg.se/
Postat av: Ulrika Fabulousforty

Skype, är det när man pratar genom webkameran? Verkar som en bra grej, en möjlighet att följa Lilla Mu:s framsteg när hon inte är på plats hos er.

Såret ser verkligen fint ut, du har nog gott läkkött:)Tur att det finns tabletter mot det onda, dom behövs nog allt mindre och mindre ska du se.

Här är det också lite svårt med blogginspirationen, hoppas det lossnar snart för oss båda!

Kramar!!

2010-01-03 @ 12:29:12
URL: http://fabulousforty.blogg.se/
Postat av: Beate

Klrt man kan pussas via datorn, man borde bara tvätta av skärmen efteråt... speciellt om man har läppstift;-)

Håller med Em vd gäller din rygg, så fortsätt med dina piller-cocktails.

På morgonen är man ju alltid stel efter lång sömn. Har du tänkt på att typ ställa väckarklockan vid klockan fem, käka ett piller och sedan somna om. Bara en idé så att du slipper vänta på smärtlindringen när du vaknar "på riktigt".

2010-01-03 @ 12:40:18
URL: http://bp-computerart.blogspot.com
Postat av: Myaraq

Visst är skype bra?? Världens bästa!& ryggen ser bra ut, snart kommer du nog vara toptrim igen!

2010-01-03 @ 12:57:54
URL: http://myaraq.blogg.se/
Postat av: Ellis

God morgon, gud vad fint och fort ditt sår efter operationen läkt, skönt att du slapp inflammationer och dylikt.

2010-01-03 @ 13:15:37
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Britt

Vad månne det bliva av Lilla Mu som redan nu börjar bekanta sig med datorn. Tjejen har väl en blogg i 2-års åldern :DVärk är jobbigt! Jag vaknar ofta på morgonen och får småtrippa som en geisha till köket och ta min medicin för att det gör så ont i armen...sen tar det en timme innan det känns bra igen.Men såret ditt har ju läkt fint och snabbt! Ärret kommer ju knapprt synas om något år.

2010-01-03 @ 13:31:41
URL: http://metrobloggen.se/brittsbetraktelser
Postat av: Ellis

Jag har ju inte tillfrisknat sedan jag blev sjuk (den dgaen jag hade frossa som barnvakt) och det har blivit värre med tiden bara.. :(Vad är Kan jang?

2010-01-03 @ 13:42:50
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Pia

Det är bra att Citodonen hjälper mot smärtan, men det betyder inte att du får ta ut dig för att du plötsligt "orkar"(=så länge värktabletten håller i sig!!) lyfter ett varnande pekfinger ;o)Ja, ibland är tekniken underbar.. du minns, jag skrev ju om grannen som pratade med föräldrarna i Israel.. visade via webbkameran hur hon pyntat o hur mycket snö vi hade!!! DÅ är tekniken underbar!!Härligt med lilla Mu som börjar bli så stor att hon känner igen saker.. Snart får ni inte henne att hålla tyst!! ;o)Sv: När det gäller Ranelid så är det min tanke oxå.. att läsa en av hans böcker.. Jag insåg att jag ibland kan vara ytlig eftersom jag "dömt ut" honom pga utseende och hur han talar.. istället för att lyssna till VAD han säger.. Skämmes på mig! Han är en komplex personlighet, ibland kommer det helt otroliga grodor ur munnen på honom, egocentriska saker och ibland är han så ödmjuk att han nästan utplånar sig själv.. Jag har oxå trott att han "gör sig till" när han pratar som han gör, men nu tror jag att det, helt enkelt, är så han pratar! :o)Ha en underbar söndag!! Kram!

2010-01-03 @ 13:43:14
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Marina

Det verkar bli ett fint ärr. Syns inte så mycket.

Jag förstår att det är tyst och tomt efter en liten busunge. De små liven tar stor plats ;D

Igår var det en lillasyster till en kille i laget som var ca 1år, hon var så söt och charmig. Hon tog kontakt och ville leka titt ut och dra i dragkedjan i mina överdragsbyxor. Då tänkte jag för första gången (nästan) att det kommer att bli riktigt mysigt med barnbarn...

Ha en bra dag.

2010-01-03 @ 13:49:07
URL: http://gallerigavelin.blogg.se/
Postat av: Ingmarie

Älskar också SKYPE!Vi har ju många av våra nära o kära i Värmland så då är det trevligt att skypa lite.Det syns ju snart inte...ja menar ditt sår efter op!Kramen från mig

2010-01-03 @ 14:14:21
URL: http://frujacobsen.blogg.se/
Postat av: Dreamsalive

Förstår att du saknar söta lilla mu! Vilken tur att nu kan prata via datorn.

2010-01-03 @ 14:22:03
URL: http://dreamsalive.blogg.se/
Postat av: PJOLTAS

Skype är grymt! Och hoppas nu det onda försvinner!

Ha en finfin söndag!

=)

2010-01-03 @ 14:42:54
URL: http://pjoltas.se
Postat av: Yvonne

Du får väl sitta och klura lite på hur du ska utveckla datortekniken till att även kunna kramas med! Tills du kommer på hur man gör får du väl nöja dig med att låtsashosta via Skype med Lilla Mu! ;0)Måste vara skönt att vara av med förbandet, och när svullnaden lagt sig kommer det nog knappt att märkas alls. Smärtan går väl också över så småningom, men tills dess får du se till att inte överanstränga dig så du får ont i onödan.

2010-01-03 @ 14:48:09
URL: http://yvoeri.blogspot.com/
Postat av: Robert

Goddag! Mina föräldrar brukar också skypa med min brorsas s... dotter. ;D

2010-01-03 @ 15:00:18
Postat av: Gun

Robert: Hahahaha! Du börjar i alla fall lära dig att det är en flicka din egen bror har, det är ju bra;D

2010-01-03 @ 15:27:33
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Morsing

Härligt att operationen gick bra! Jobbigt med att ha ont dock, men jag förmodar att tanken är att det ska kännas mycket bättre än det gjorde innan, så småningom?

Det har varit fullt upp här i Flaine så jag har försummat bloggen och andra bloggare en hel del, men nu skall jag försöka bättre mig en liten aning:).

Kramar!

2010-01-03 @ 16:11:31
URL: http://tana.blogg.se/
Postat av: Robert

Det börjar sjunka in nu. Känns bra. ;D

2010-01-03 @ 18:25:49
Postat av: Kadri

Vad roligt att få prata med lilla MU.

2010-01-03 @ 19:39:30
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/
Postat av: Jess

Vad roligt att hon kunde se er! Mysigt! :)

Ditt ärr ser ut att ha läkt riktigt bra!

2010-01-03 @ 20:57:30
URL: http://maisongrey.blogspot.com
Postat av: Beate

Ja, ja. Det var både du och Margareta som påpekade att Leddy inte ser ut som en inbjörn, ha, ha. Å ja, jag vet att isbjörnar är vita och inte så söta som min Leddy;-) (Börjar du förstå min mentala "köldstatus" nu!!!!!!!

Såg du förresten att gulliga Ellis har satt dig i arbete. Mmmhhh, du vet ju inte vad du ska blogga om så... du är nog sysselsatt större delen av morgondagen... antar jag;-))))PS. Allvarligt: hoppas att du mår okay och inte har alltför ont. Kram. DS

2010-01-03 @ 22:35:11
URL: http://bp-computerart.blogspot.com
Postat av: marie

Ryggen ser fin ut, hoppas det omda försvinner bara.

Kram o godnatt

2010-01-03 @ 23:04:47
URL: http://mariekjerulf.blogg.e
Postat av: Ulla

Såret efter operationen ser fint ut. Själv känner jag att min operation troligtvis har lyckats. tjoho Jag mår bättre och bättre för varje vecka. Troligtvis fortsätter jag arbete halvtid januari ut. Jag känner mig i stort sett helt bra redan nu, men för säkerhets skull så försöker jag ta det lugnt några veckor till. Kram på dig!

2010-01-04 @ 07:24:09
URL: http://ulla67.blogg.se/
Postat av: Peterlarson

Vad fint det ser ut med ryggen hördu!

Hoppas det blir lika bra innan för huden också nu!

2010-01-04 @ 09:56:06
URL: http://peterlarson.wordpress.com
Postat av: Bögjävel

Tack så jättejättejätte mycket för din åsikt! Allt bra? :D

2010-01-04 @ 11:44:53
URL: http://mmorganwahlundd.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0