Man ska vara tacksam att man överhuvudtaget har läsare

Ibland (senast idag) ser jag i bloggar att bloggaren klagar på sina läsare... Det är främst för få kommentarer det klagas över. Och nu pratar jag inte om "fjortisbloggare", utan vuxna människor som inte fattar varför ingen vill kommentera.  

Jag tycker det är KONSTIGT att vissa inte förstår att man faktiskt måste FÖRTJÄNA både läsare och kommentarer, dels genom att skriva så att någon vill läsa, och dels genom att GE NÅGOT TILLBAKA till dem som kommenterar. Ger gör man genom att själv kommentera och svara på de kommentarer man får. Svårare än så är det inte.

Det är helt okej att INTE kommentera, tycker jag, så det här är INTE en pik till er som inte orkar eller vill göra det. Det är GNÄLLET jag inte förstår. Man kan inte gnälla sig till kommentarer. Inte från mig i alla fall.  


 

Kommentarer
Postat av: Eva

Jag har också sett såna åsikter, tycker precis som du i frågan.

Men titta Gun, det blev en kommentar! ;D

2010-02-17 @ 15:25:53
URL: http://kominochtaentitt.blogg.se/
Postat av: Em

Men du drog ut lite på tiden idag, tycker jag... ;D

//Jag håller med dig och jag tycker också att det kan vara svårt att kommentera vissa inlägg. Vissa inlägg kanske inte är så kommentator-vänliga, men vill man väldigt gärna ha kommentarer så kan man ju ställa en trevlig fråga på slutet? Jag gör det ibland. Inte för att jag måste ha så många kommentarer, men jag gillar när andra gör det. Det förenklar ibland.



Isch, vad jobbig du är! Du skall alltid ha så lååånga kommentarer. Jag vet precis hur det blir annars, då skickar du mail och undrar om jag är sur och sånt där! ;D

2010-02-17 @ 15:29:44
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Diana

Word! Eller vad är det ungdomarna säger idag när de håller med om ett inlägg, world?

Det jag retar mig nåt fruktansvärt på är när människor (oavsett ålder) kommenterar ett inlägg där de helt uppenbart inte läst själva inlägget. Sånt gör mig tokig, haha! Jag menar, det är okej att man som en andra kommentar i ett inlägg skriver sv: bla bla. Och det är ganska tydligt när folk fiskar efter att man ska kommentera tillbaka, fick frågan om vad jag jobbade med i ett inlägg där jag skrivit om mitt yrke... Han fick ett surt svar tillbaka där det stod "läs inlägget". Haha!



Nu är du glad va? Jag följer EM och ger dig en kommentar med massa text!

2010-02-17 @ 15:35:25
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Philippa - mamma till Therese

men nog kan det vara frustrerande med 100 unika besökare, över 200 besök och inte en endaste kommentar :P mer intressant än så är jag nog inte så jag tänker fortsätta som vanligt ändå, det verkar ju finnas de som är knäppa nog att fortsätta läsa ;)



Sv: ja, äntligen börjar hon lägga på sig ordentligt, fyller ut kläderna bättre på bredden cokså och är mycket rundare och goare

2010-02-17 @ 15:37:37
URL: http://phlippans.blogg.se/
Postat av: sara - Glitterögon

Det är ju sant. Det är alltid kul att få kommentarer, men precis som du säger krävs det ju att man ger något för att få dem.



Sv: Okej, tack vad bra. Då ska jag absolut kolla vid 17 för att få se loppet. Har ju ingen aning om vem som vann så jag är nyfiken ;)

2010-02-17 @ 15:39:10
URL: http://glitterogon.blogg.se/
Postat av: Britt

Hahaha, såg att någon gnällt på att Björn Ferry fått över 300 kommentarer på ett inlägg efter att han vunnit OS-guld och bara skrivit i inlägget om hur han satt i tvättstugan...

2010-02-17 @ 15:55:09
URL: http://metrobloggen.se/brittsbetraktelser
Postat av: thakock

Så sant så. Något jag med tycker är att alla kommentarer man får är alltid inte så enkla att svara tillbacka på.

2010-02-17 @ 15:55:42
URL: http://briadlover.blogg.se/
Postat av: Em

Sv: Men vill du testa att gå in på hennes blogg? Jag har länkat till henne i inlägget, det verkar som att ingen tänker på att testa. Jag är faktisk på riktigt nyfiken på om det bara är jag som inte kommer in. :D

2010-02-17 @ 15:57:48
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: sandra

ibland skulle det ju vara kul att ha lika många..tex. bara hej! från alla besökare så man ser vem som hälsar på..:)

Sv: usch Gun..det är censur på mitt sugbehov ;)..haha det lät nog iofs illa..;P

2010-02-17 @ 15:58:42
URL: http://sandrabnilsson.blogg.se/
Postat av: Renee

Jag håller med, håll inte på att gnäll, blogga för att du tycker det är roligt, sen om någon läser så är det ännu roligare. Ha en fortsatt bra dag.

2010-02-17 @ 16:12:21
URL: http://reneemari.blogg.se/
Postat av: Renee

Sv: zixten var inte överdrivet förtjust i tonfisk, han är en lustig katt.

2010-02-17 @ 16:13:31
URL: http://reneemari.blogg.se/
Postat av: Ama de casa

Men jag vill ju bara ha kommentaaaaareeerrr! Hur svårt kan det va? Måste man verkligen LÄSA inläggen också?

Suck

;-)

2010-02-17 @ 16:23:11
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Britt

sv: Det var nog lite sarkastiskt inlägg som menade att här skriver vi om livsviktiga saker och får ingen kommentar och han skriver att han sitter i tvättstugan och får 300 kommentarer...bara för att han vunnit OS-Guld ;D

2010-02-17 @ 16:26:31
URL: http://metrobloggen.se/brittsbetraktelser
Postat av: ansepanse

ett givande och tagande, så är det, precis som i kärlek :)

kram

2010-02-17 @ 16:31:37
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: Ama de casa

sv: Kängor och näbbstövlar är ju liksom inte samma sak! Näbbstövlar och palestinasjal var ett måste på 70-talet i Skellefteå. Upptäckte sen att det inte alls var samma mode i Norrköping...



Jag ÄLSKAR att gnälla! ;-)

2010-02-17 @ 16:51:38
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Ellis

Åhh du fick mig o tänka på ett inlägg jag sparat som utkast när jag total bajsar ned en läsare som gjorde mig stenförbannad, hade PMS och de gjorde inte saken bättre, funderar på att publicera ikväll eller så, showa min ilska lite.

2010-02-17 @ 16:52:48
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Britt

sv: Tror inte det finns någon som egentligen missunnar honom de kommentarerna och många fler...jag förmodar att de är fler vid det här laget än 300.

2010-02-17 @ 16:59:46
URL: http://metrobloggen.se/brittsbetraktelser
Postat av: Hälsporren

Håller verkligen med om att gnäll inte ger mer kommentarer. Men jag tror också att många läsare sätter större krav på sig själva än de behöver när det gäller att kommentera, därför skriver de inget. De tror att de måste komma med något fyndigt och käckt och smart. Så är det inte. Bloggare blir glada för kommentarer, oavsett form (så vida de inte är otrevliga, så klart, men de har väl sin funktion också).

2010-02-17 @ 17:04:51
URL: http://halsporre.blogspot.com
Postat av: Patrik | Bloggliv.WS | Livet i Bloggform

Har också tänkt på det där, för det är ganska ofta som en del bloggare gnäller på sina läsare. Det är ju inte direkt rätt sätt att få läsare eller kommentarer på. Av de bloggar jag följer så är nog din och EM:s blogg de som har bäst kvalitet blad kommentarerna. Det är lite "hemtrevligt" och varje inlägg har en lång rad med kommentarer där diskussionen är i full gång. Det blir som en liten bonus, när det är ett nytt inlägg att läsa så finns det lika mycket att hämta bland kommentarerna.

2010-02-17 @ 17:09:55
URL: http://bloggliv.ws
Postat av: Ama de casa

Jag håller med Hälsporren. Innan jag själv började blogga och ett tag efteråt faktiskt, så VÅGADE jag inte lämna kommentarer. Vem skulle liksom vilja höra nåt från en hemmafru i Spanien som dom inte ens känner?



sv: Näbbstövlar var det man skulle ha! Fast näbbkängor är kanske samma sak? Dialektalt?

Jag kommer i alla fall inte från gnällbältet ;-)

2010-02-17 @ 17:10:55
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Jess

Gnäll funkar inte, men bilden på ankan gjorde mig skiträdd!!! :) Därav kommentaren! (hahaha)

Jag håller med dig i det du skriver. Får man inga kommentarer borde man först gå till sig själv och fråga sig själv vad man gör för fel.

2010-02-17 @ 17:32:12
URL: http://maisongrey.blogspot.com
Postat av: Ama de casa

sv: Länken funkade och näbbkängorna var ju inte ALLS lika balla som näbbstövlarna :-)



Visst är det så - man vågar inte kommentera! Vem skulle liksom ha intresse av vad just jag vill säga? Men när man väl börjar våga - då blir det liksom ingen hejd på det hela :-)

2010-02-17 @ 17:37:04
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Marina

Det är ju lite roligare att få en kommunikation med en läsare annars känns det som om man har en monolog med sig själv! :D



Visst kan det kännas som om man inte lämnar så intressanta kommentarer speciellt om man inte får någon tillbaka.

ha en bra kväll.

2010-02-17 @ 17:39:41
URL: http://gallerigavelin.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Precis, det är ju utbytet av kommentarer som är det roliga!! Skulle gärna vilja ha det som hos Britt och Ama de Casa, som kan kommentera kommentarerna direkt i kommenteringrutan...men det går kanske inte på blogg.se..?



Sv: Som du märker kan jag inte så mycket om hunduppfostran heller...;D

2010-02-17 @ 17:43:15
URL: http://fabulousforty.blogg.se/
Postat av: Em

Sv; Nej, du har rätt, jag tappade de inte med flit och senare på kvällen kunde jag inte låta bli att berätta för min man och vi fick oss ett gott skratt båda två. Det blev VÄLDIGT dyra solglasögon! :D

2010-02-17 @ 17:45:15
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Ama de casa

sv: Hmmph!!! Du vet ju INGET om mode!!! Till och med självaste Ebba von Sydow förespråkar näbbstövlar nu! Hon har köpt ett par i Sattajärvi enligt säkra källor (Britt).

Hon köpte minsann inga näbbkängor inte!!! Så det så!

2010-02-17 @ 17:45:23
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: thakock

sv:Ja, man kan ju besöka dom som skriver istället. Jag har ju bloglovin till alla dom jag läser så ser jag vem jag ska besöka där. =P



sv2: Bra personal betyder alltid mkt! =)

2010-02-17 @ 17:52:10
URL: http://briadlover.blogg.se/
Postat av: Beate

Jag är bara glad om någon läser min blogg. Kommentarer är en bonus tycker jag. Sedan är det precis som du säger - ge och ta -, men då ska det vara ärliga och inläggsrelaterade kommentarer, inte bara bla bla.

2010-02-17 @ 17:57:46
URL: http://bp-computerart.blogspot.com
Postat av: Selma

Man kommenterar väl om man har något att säga.

2010-02-17 @ 17:58:33
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Bögen från Dalarna

Håller verkligen med. Man går många gånger in på en blogg där det står "Jag ger snart upp med att blogga... Aldrig någon som kommenterar." Haha. Rätt roligt faktiskt. :)

2010-02-17 @ 18:00:49
URL: http://gaymasen.se
Postat av: Ama de casa

sv: Nänänänänä!!! DÅ var det OCKSÅ näbbSTÖVLAR! Loser!

;-)

2010-02-17 @ 18:09:44
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Gilla

Oj, så rädd jag blev! Jag kände mej alltså tvungen att kommentera. Men först måste jag berätta att jag hittade hit genom Galleri Gavelin och har inte hittat din blogg tidigare. Det var i november jag började blogga, så jag har inte hittat så många att kommentera ännu. Jag svarar alltid på kommentarerna och skickar svaret tillbaka till den som kommenterade mej. Du behöver i alla fall inte gnälla för att du har få kommentarer. Det ser jag ju på antalen. MVH Gilla

2010-02-17 @ 18:43:05
URL: http://metrobloggen.se/12gilla
Postat av: Angelica

Kort och gott så håller jag med dig!

2010-02-17 @ 19:00:29
URL: http://rivjarnets.blogg.se/
Postat av: Yvonne

Visst är det jättekonstigt! För att få kommentarer måste man ju för det första skriva något som går att kommentera. Om någon skriver att de åt en ostmacka till frukost och sen inget mer, vad ska man kommentera då? Kanske frågat varför de inte åt en med kaviar eller leverpastej? Sen måste man ju som du säger besvara de kommentarer man får, antingen i sin egen blogg som jag oftast gör, eller att man gör det i den andras blogg. Man kan också sätta in en bild på en badanka hotat till livet för att få folk att kommentera. Det funkar i alla lägen, i alla fall på djurvänner.

2010-02-17 @ 19:22:08
URL: http://yvoeri.blogspot.com/
Postat av: anne

Du har så rätt, man måste förtjäna kommentarerna; inlägg efter inlägg med humorbefriat, självfokuserat gnäll, hur kul är det att kommentera något sådant? Och att sedan tigga kommentarer, det är ju avskräckande!



Man kan bli trött på folk i bloggvärlden också. En himla tur att vi är så himla bra som vi är!!! ;)

2010-02-17 @ 19:24:48
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: ansepanse

SV: vi grannar häromkring hjälper varandra när vi åker på semester, kollar lite extra och tar posten osv

kram

2010-02-17 @ 19:24:51
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: marie

Nu var det ett tag sen jag komenterade....blogglusten inte infunnit sig, varken att komentera eller skriva......men nu tillbaks på banan igen.....

Ögat är nu ok...operationen gick bra.

kram på dej goe Gun!!

2010-02-17 @ 19:29:51
URL: http://[email protected]
Postat av: Gilla

Svar: Hej och välkommen till mej! Vi har ätit fler semlor än vanligt för det brukar inte bli fler än tre per säsong. Om du tittar ännu längre tillbaka i min blogg, kan du läsa vid nyåret, vad han tyckte om det. Jag har tre av hans dagböcker och har en massa kopior av gamla dokument som gäller släkten. Dessutom har jag renskrivit "Professorns" dagböcker sen han var ung. Kram/Gilla

2010-02-17 @ 19:53:54
URL: http://metrobloggen.se/12gilla
Postat av: Naturflickan

Fastän jag inte gillar ankan..Eller andra fåglar...väljer jag att kommentera... är väl helt enkelt ett fan av Hörni^^

2010-02-17 @ 19:58:06
URL: http://naturflickans.blogg.se/
Postat av: Ingrid ♥

Du är klok som en ....?

vad säger man ?

Klokt var det i alla fall.

Jag gillar dina inlägg,

Kram Ingrid

2010-02-17 @ 19:58:48
URL: http://ingridspotpurri.blogg.se/
Postat av: Ulrika Fabulousforty

SV: jo det hade varit kul om man kunnat kommentera så.

En rosa Smart! Smart, Gun! ;DD

2010-02-17 @ 20:32:37
URL: http://fabulousforty.blogg.se/
Postat av: Beate

Svar: Björns fru Heidi var med en gång på en utställning som mitt förra jobb hade. Vi sålde grävmaskiner, hjullastare med mera. Så hon var vårt "dragplåster", dvs hon skulle utmana alla karlar att bryta arm. Kön var lång... om man säger så. Å alla stöp. Ja, så är hon ju flerfaldig världsmästare också. Men vilket roligt jippo det blev.

2010-02-17 @ 20:37:10
URL: http://bp-computerart.blogspot.com
Postat av: anne

Ja, det gäller att prioritera; ska man göra litet eller ska man göra än mindre, till slut har man ingenting fått gjort.

2010-02-17 @ 20:38:46
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Angelica

Svar: Haha, jag vet. Kan man bli köndisbloggare nu? Och blogga om hur det är att vara med i tidningen??

2010-02-17 @ 20:45:13
URL: http://rivjarnets.blogg.se/
Postat av: Angelica

Svar: Jaha, då blir det till att börja förhandla löner och diverse. Och en helt ny garcerob får inhandlas. Glitter och Glamour? Tänk dig en levande discokula, det måste väl funka i kändis världen.

2010-02-17 @ 21:01:46
URL: http://rivjarnets.blogg.se/
Postat av: Em

Vad många kommentarer du får och det är inte konstigt alls, man får det man förtjänar! ;)



God natt, fina goa Gun! Hörs i morgon (om du inte glömmer bort mig). :D)

2010-02-17 @ 21:15:49
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Brutala Bloggen

Jag läste två sådana bloggar ett tag. Men dessa två bloggare började klaga mer o mer på för få kommentarer så tillslut slutade jag läsa dem överhuvudtaget.

2010-02-17 @ 21:39:19
URL: http://metrobloggen.se/ruv
Postat av: Jompen

BRA sagt Gun! :)

Hoppas du haft en trevlig onsdag kväll.

2010-02-17 @ 21:54:52
URL: http://johannamoxell.blogg.se/
Postat av: Moa

Håller med precis, det känns så fruktansvärt onödigt att läsa en blogg där var tredje inlägg handlar om att det är för lite kommentarer! :)

2010-02-17 @ 22:16:48
URL: http://moalindholm.blogspot.com
Postat av: Mia systeryster

Ett givande o tagande är det helt klart. Jag läser många bloggar utan att kommentera.I mitt inlägg igår så vände jag mig till vänner som läser men inte vågar erkänna det. Jag klagade INTE på att de inte kommenterade(jag förklarar bara så att du inte misstolkat det=D)Själv aå kommenteraar jag om det finns ngt att kommentera eller om jag ger en kommentar tillbaka till ngn som gett mig en=D

2010-02-17 @ 22:29:50
URL: http://systerystersdagbok.blogg.se/
Postat av: Robert

Jag har inte kommenterat än, men nu gjorde jag det. :D

2010-02-17 @ 22:34:48
Postat av: pelle

Jag håller med! Sen att dessa bloggar som gnäller på för få kommentarer inte skriver ett enda ord som ens går att skriva något om, det verkar inte vara viktigt.



Det känns bara som de bloggar för kommentarerna och statistikens skull. För att bli någon Blondinbella eller så.

2010-02-17 @ 22:57:20
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: Gun

Robert: Det var bra det, då kanske jag slipper skjuta ankan i huvdet! ;D

2010-02-17 @ 23:09:42
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Robert

Precis vad jag tänkte! ;D

2010-02-17 @ 23:14:18
Postat av: Synnöve

Nej, nej inte skjuta ankan...

Det där med kommetarer är ett kapitel för sig.



Har sett så många kommentarer både hos mig och hos andra där den som skriver ber om att man kommer på besök.

Många är med i någon statistik där varje besök räknas osv....



Näe jag håller med dig Gun. Man kan inte tvinga någon att läsa det man skriver eller visar på bloggen. Det är frivilligt....

Kramen på dig.

Synnöve.

2010-02-17 @ 23:43:43
URL: http://nabolandet.blogspot.com
Postat av: Johanna

Haha, ja sånt om något är väl ändå irriterande. Man får inte läsare bara för man skriver. det är som du säger man måste förtjäna dem...prova läs lite andra bloggar själv så kommer kanske kommentarerna :P Men alla inser inte det...och de blir ju inte fler om folk hänger ut en.

2010-02-18 @ 00:50:14
URL: http://misseverything.blogg.se/
Postat av: Janne

Skönt att man inte behöver kommentera om man inte vill det. Nu vill jag inte så jag struntar i det! ;D

2010-02-18 @ 02:35:07
Postat av: Diana

Sv: Såvidare vi inte blivit totalt lurade av 3 så kommer det bli mycket billigare, inte bara med de fasta kostnaderna utan även med de rörliga. Det är gratis att ringa till fasta telefoner och till andra med 3. Uppkopplingen kostar 0.69 öre, 0,69 öre till andra mobilabonnemang (precis som på Telia).

2010-02-18 @ 04:05:30
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Em

Hallluuuuu?? Det är MORRRRRROOONN!! Du skulle ju upp tidigt sa du ju! Vart är du? ;D



Gooood hoooorrrrning, Gun! :D

2010-02-18 @ 06:31:07
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Stattinskan

Vissa inlägg är svåra att kommentera, t ex "roliga historier" fast en hälsning kan man väl alltid klämma dit i sådana fall.

Nu förutsätter jag att du kommer in och kommenterar hos mig, haha

Mornings

2010-02-18 @ 07:56:06
URL: http://metrobloggen.se/stattin
Postat av: Kadri

Det med läsare och kommentarer är jätte svårt tycker jag.

Kommenterar man då får man ju kommentarer tillbaka så är det ju. Fast det är mycket tidskrävande och oftast får man tillbaka kommentarer i still allt bra ?

Det med läsare tycker jag är ännu svårare. alla vi som bloggar tycker ju självklart att ens blogg är världens bästa, men så tycker inte andra det. Och frågar man då vad som behövs förbättras eller vad folk tycker om i bloggen då får man alltid svar att allt är ju jätte bra som det är.

Jag tror att det är så roligt med kommentarer och just de kommentarer man kan skratta åt/med. Då blir ju bloggandet roligare tycker jag.

2010-02-18 @ 08:53:37
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/
Postat av: Stattinskan

SVAR: Jag JOGGADE mellan matställena och pubarna ... fattaruväl ;-D

2010-02-18 @ 08:56:07
URL: http://metrobloggen.se/stattin
Postat av: Gun

Janne: Då struntar väl jag i dig också! ;D

2010-02-18 @ 10:49:26
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: absolutjohan

Det ligger väldigt mycket i det du skriver. Det är såklart alltid roligare när folk kommenterar bloggen, men som sagt det krävs ju att man själv gör det också och inte bara såsar runt på andras bloggar.

2010-02-18 @ 11:50:57
URL: http://absolutjohan.se
Postat av: Hillevi

Håller verkligen med. Klart man bloggar för sin egen skull och att man gärna vill ha kommentarer/feed back, men att sluta hota med att skriva, verkar ju lite märkligt. Tyvärr drabbas jag av akut och förlamande blyghet när jag ska kommentera, märkligt med tanke på att jag blir så glad att jag sittdansar när jag får en. Människan är märklig.

2010-02-18 @ 17:44:48
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/
Postat av: Pia

Håller med dig till fullo.. visst är det roligt att få kommentarer men då måste jag ju oxå skriva ett inlägg som manar till det.. När jag skrivit om en egen erfarenhet och jag sedan får kommentarer med beskrivning av någon annans erfarenhet; det är de allra bästa kommentarerna.

Eftersom jag som mest brukar få ca 15 kommentarer på mina inlägg går jag alltid in till dem och ger en kommentar och ett ev svar tillbaka.. Sånt är viktigt för mig.. Att ge och få.

Kram på dig!!!

2010-02-20 @ 14:59:41
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Nattis 2.0

Du har så rätt. Jag fungerar tvärtom, om man gnäller över att inte få kommentarer då kommenterar jag INTE!



Visst, jag som alla andra bloggskrivare vill säkert ha fler kommentarer men då får man skriva så man inbjuder till det.



Jag har precis åkt på skit för att jag försökte förklara varför jag inte kommenterar så ofta. Mycket skit, personlig skit och påhopp.

Sånt där ger färre läsare...

SJälv skriver jag så att jag inte får så många kommentarer men om det är ett problem för mig så får jag ju ändra sättet jag skriver på och inte skälla på mina läsare.

Postat av: airaM

I grund och botten håller jag med dej om allt du skriver. Vad jag inte förstår är om det är mej du syftar på.

I vilket fall som helst så har jag förtjänat kommentarer. Jag svarar på 95% av alla kommentarer jag får och har så alltid gjort. Så när jag en dag har 1200 läsare, men bara 12 kommentarer, ja, då känner jag att "varför ska jag anstränga mej när ingen annan gör det?".



Get my point?

2010-02-22 @ 20:12:54
URL: http://somenoppenblogg.blogspot.com
Postat av: airaM

Sv; Oj, ber om ursäkt att jag inte läste mer noga och såg att du skrev detta redan den 17:e. =)



Jag blir ledsen av hela grejen, för det framställs som om jag jämt och ständigt försöker gnälla mej till kommentarer och så är det definitivt inte.



Du ska inte hamna i kläm och behöva lägga dej i. Det finns ingen bakgrund och det finns inget bråk. Jag vet inte varför Nattis reagerar som hon gör.



Må väl!

2010-02-22 @ 22:05:17
URL: http://somenoppenblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0