En okej dag än så länge

Mudottern och jag har promenerat i snön idag. En hela tio minuter lång promenad blev det. Vad härligt det är med snö! Jag blir på bättre humör, det är så fint och det till och med luktar gott ute. Jag hade inte lust att gå in igen, utan stod utanför och njöt en stund.


Så här såg det ut när vi promenerade. Och nu är det ännu mera snö.
Hela Sverige ska bli vitt!

Nu sitter jag i soffan igen. Inte mycket annat jag kan göra just nu. Sova, äta, kissa (nummer två har jag glömt hur man gör), blogga. Så ser mitt liv ut just nu. Och jag kan inte hitta på något annat att blogga om än mitt eget liv just nu.
 
Snart går mina smärtstillande ur kroppen och det finns risk att jag får väldigt ont ett par timmar. Men det värsta går över när jag får ta några piller igen.

Ha en trevlig kväll hörni!  

Kommentarer
Postat av: Em

Du är ju tuffare än tåget! Gå ute i snön? Var du inte rädd för att ramla? Gott gjort Gun! Kan tänka mig att det är underbart med snön. Det har snöat här med, men den lägger sig inte, det blir bara blött, blött, blött.Vad bra dagen har varit okej och att du har förbehåll förstår jag. Smärta är jättejobbigt och ju längre tid man har den ju mer uppgiven blir man. Jag skulle nog känna mig som en drog-missbrukare som enbart längtar efter nästa piller.Att du bloggar om ditt eget liv uppskattar jag. Det gör din blogg väldigt speciell just nu, jag och andra får en inblick i hur det känns efter en steloperation i ryggen. Du kanske tror du är tråkig, men det är du inte alls!STOR KRAM

2009-12-15 @ 16:40:13
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Ama de casa

Se till så att du inte halkar bara! Ojojoj...

Ser härligt ut med vintervitt :-)

Kram på dig!

2009-12-15 @ 17:03:58
URL: http://metrobloggen.se/amadecasa
Postat av: Em

Jag är bara på en joggingrunda.. Blogg-världen verkar stå stilla just nu, det är bra så kan jag beta av Bloglovin så länge. ;) KRAMIZZZZZZ(Janne!;D)ZZZAR!

2009-12-15 @ 17:13:41
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: ansepanse

oj, du har varit ute, akta så du inte halkar bara, vad härligt att du ändå har kunnat "vädra" dig lite

tyvärr hör vi till den delen av landet där det gråa är övervägande

Kramar

2009-12-15 @ 17:18:48
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: Em

Ups! NU såg jag din kommentar. Jag tror att många inte vågar sig på att blogga om när de mår dåligt, de tror att alla bara vill läsa saker som man skrattar åt, men så är inte fallet. Jag tror vi är många som gärna vill läsa om livserfarenheter och för mig är det den sidan jag allra mest vill lära mig mer om. De bloggar jag har sett innan som har handlat om det att vara sjuk eller liknande handlar mest om psykiska problem. Det är också bra att läsa om, men jag saknar någon som berättar om hur man reagerar efter en fysisk operation på både praktiska problem och självklart rent känslomässigt också. Bara en sån grej som när du igår återkom till mig och skrev att jag träffade prick med min kommentar ger mig så stor glädje. Det betyder ju att jag då har förstått och det är det jag så gärna vill och när jag förstår så betyder det att jag har lärt mig lite mer här i världen.Så blogga på om ditt liv, tycker jag - det är utvecklande för alla oss andra som är analfabeter på riktiga stora operationer! Och ursäkta dig INTE om du skulle klaga eller liknande, då skäller jag på dig!! ;) KRAM

2009-12-15 @ 17:21:19
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: thakock

Trevligt värre ju! =Dsv:jo, snö är mysigt men jag har åkt av så många ggn med bilen att det är inte särskilt kul när snön kommer. =/

2009-12-15 @ 17:35:44
URL: http://briadlover.blogg.se/
Postat av: ansepanse

SV: hahaha - tack

2009-12-15 @ 17:39:56
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: Janne

Oj var skönt att komma ut i snön men passa dig bara för att halka. Jag tror inte att det är det bästa för dig just nu.Håller med Em igen (det börjar bli tråkigt nu ;)). Det är berikande att läsa om vad du går igenom. Hoppas hon slipper skälla på dig. Du har sett bilden på hur hon kan se ut om hon blir ilsk. ;DVarför måste du ha ont ett par timmar för att medicinen går ur? Kan du inte bara fylla på kroppen med mer droger?

2009-12-15 @ 17:42:42
Postat av: Ellis

Jag som är frisk har inte ens gått ut! Cred till dig I say! :DFörstoppad?sv: Hahaha gud vad uppmuntrande du är då. jag villinte vara stor som en valross! =(

2009-12-15 @ 17:59:48
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Gun

Janne: Jag förstår att det måste vara jobbigt för dig att behöva hålla med Em hela tiden! Jag är inte rädd för henne, men du har nog all anledning att vara det;D

Jag har ett schema för medicinerna (de är beroendeframkallande) och kan inte ta dem för tätt, då blir det för mycket. Jag ska ju trappa ner på dem också och den 27/12 är min sista dag med morfinliknande medel. Sen får det räcka med vanliga smärtstillande läskigt nog.

Jag har fått en sorts nödpiller också, att ta vid extra svår smärta, men jag ska försöka att inte använda dem. De är jättestarka.Kramiz;)

2009-12-15 @ 18:05:34
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: sara - Glitterögon

Vad fint och vad mycket snö ni har. Vårt lilla fjutt som kallas snö regnade bort i dag... och så kom det ny blötsnö nu till kvällen = slask. Nåja, jag hoppas det stämmer och att det blir en vit jul. Hade varit kul för barnen. Jag gillar inte att vara ute i snö, men det är fint att titta på inifrån ;)Var rädd om din mage bara - kanske ta nåt för den så den inte blir hård och ond? Kram.

2009-12-15 @ 18:40:29
URL: http://glitterogon.blogg.se/
Postat av: Victoria

2009-12-15 @ 18:43:56
URL: http://nineintheafternoon.blogg.se/
Postat av: s

kolla gärna min blogg :)

2009-12-15 @ 18:56:56
URL: http://sarahsdiary.blogg.se/
Postat av: Amanda

Ser supermysigt ut. Blir lite avundsjuk..här blir det maximalt slasksnö i flera månader till. :/

2009-12-15 @ 22:02:29
URL: http://medelrutanvingar.blogg.se/
Postat av: Miss Dramaqueen

WOW du är ju superwoman! Att gå ute i snön redan, du är as cool Gun=) Skönt att du mår bra^^

2009-12-15 @ 23:02:55
URL: http://itisart.blogg.se/lisa
Postat av: Britt

Oss knarkare emmellan - hur går det nu med skolklassen? Har du fått någon fart på de eller ligger de nerdrogade i klassrummet?Mina verkar ha vant sig vid knarket nu och blir inte lika slöa längre...men de två första månaderna ville de inte lämna klassrummet. Mycket svårt att få ut de på rast.Skönt med snö till jul. Det blir så ljust och fint. Och så får man rätt julkänsla. Hoppas vi får behålla den. Det kan man inte ens vara säker på i Norrland längre.

2009-12-15 @ 23:40:16
URL: http://metrobloggen.se/brittsbetraktelser
Postat av: justdidit

Härligt att du kom ut i snön! Jag har själv promenerat en del idag. 3km från stan hem till Solna. Underbart med lite snö och kyla! Gäller bara att klä sig där efter..Hoppas ryggen blir tillräckligt bra för att du snart ska kunna böja dig ner för att kunna kasta snöboll! ..fast det kanske tar hela vintern tills snön är borta:/..

2009-12-16 @ 00:46:08
URL: http://justdidit.blogg.se/
Postat av: Myaraq

vad fint att du har kommit dig ut i det vackra landskapet lite.och du?

jag vill visst umgås med dig.

2009-12-16 @ 09:33:57
URL: http://myaraq.blogg.se/
Postat av: Tiara

Här är det inte snö.. Det har snöat lite, typ två eller tre gånger, men snön lägger sig inte.. Men det gör inget för jag har inga snö-skor ^^

2009-12-16 @ 13:17:54
URL: http://tiiara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0