Kolla på min rygg

Det var kul att få besök av mina föräldrar idag, men Gud vad trött jag är nu. Vi satt i fikarummet i en och en halv timme. Jag mår allt bättre, så det är skönt. 

Katetern är borttagen. Det är skönt att slippa den, men det finns en liten hake med det hela. Nu måste jag ju kissa själv!!! Och jag blir ju kissnödig hela tiden!!! Jag har liksom vant mig vid att kunna dricka hur mycket som helst utan att behöva bry mig.

Lilla tanten bara ligger i sängen. Hon orkar ingenting och får inga besök. Min mamma fick berätta för henne hur det gått med hennes höft, eftersom hon gjort samma operation för några år sedan. Jag fick en kasse full med Ica-kuriren som jag delat med mig av till henne. Hon tycker dagarna går långsamt, och får inga besök. Hennes barn bor i Västerås som är en timmes resa härifrån.

Jag kan inte titta på tv alls, för tanten bara pratar och jag får ta av hörlurarna hela tiden. Men det är okej, hon är trevlig att prata med.

Nu har jag precis ätit julkorv med rödkål och blivit bekant med en dam som ska opereras imorgon och en kille som gjort samma operation som jag. Det kommer folk från hela landet för att operera sig just här. Några jag träffat är från Östersund och Göteborg. Till stor del beror det ju på att väntetiden är kortare här, men även att de har bra rykte. En kille som är här nu har åkt hit från USA bara för att operera ryggen.

Oj! Jippi! Nu ska tanten kolla på Tv. Då ska jag också passa på att kolla lite innan hon börjar prata igen. Om det är något att se just nu.

              
Så här ser min rygg ut. Det är mer svullet än vad som framgår av bilderna. Jag låste in mig på toa och fotade. Vill ju inte att personalen ska få veta att jag är galen...

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Hujeda mig! Det blir väldigt mer påtagligt hur stor operation du gjort när du visar bilderna...

Förstår att du är trött efter dagens alla besök, och jag liter verkligen med den lilla gamla tanten.

Fortsätt kämpa!

KRAAAM

2009-12-13 @ 18:52:46
URL: http://metrobloggen.se/amadecasa
Postat av: thakock

Oj oj! Är du ihopa sydd där eller det kanske inte är så stort?Vad fräckt att folk åker så långt för det! Fast o andra sidan kanske det hade varit bekvämare med sånt närmre!

2009-12-13 @ 19:09:48
URL: http://briadlover.blogg.se/
Postat av: Britt

Oj nakenbilder på Guns blogg! Ser ju hur fint ut som helst men det är väl för att vi inte ser svullnaden.Du måste fortsätta att dricka fast du inte har kateter...annars kommer skolklassen inte ut och de blir tvungen att riva skolan. Morfin gör skolklassen trög. Jag vet. Jag har ju matat min i 3 månader med knark. Nu sist åt jag en påse chips och 10 mandariner...då flydde skolklassen ut klassrummet...och det var skönt.

2009-12-13 @ 19:13:23
URL: http://metrobloggen.se/brittsbetraktelser
Postat av: Ulrika

Vilken snygg rygg!! Förstår att du är trött, det tar på krafterna när kroppen återhämtar sig - så det är nog ett gott tecken.

En timmes bilresa är väl ingenting!!

Stackars Lilla tanten...

Skönt att du är väl omhändertagen och vid gott mod!

Hoppas natten blir bra.

Kram!

2009-12-13 @ 19:20:03
URL: http://fabulousforty.blogg.se/
Postat av: Em

Det där ser inte skönt ut, men det trodde jag inte att det skulle göra heller. Jag blir glad över att du tydligen mår mycket bättre i dag, men låt nu inte tanten ta ut dig! Det är synd om henne, men du tar väl till vara på dig själv också? Men inte för det, det gör kanske att du glömmer bort dig själv på ett positivt sätt emellanåt.. Nu skall jag hålla klaffen istället, annars blir jag rena rama tjatmajan här. ;DKan inte Mumannen ta med Frukt&Fiber till dig? Hahahaha! Nu fortsatte jag! FATTAR du hur jobbigt Egoina har det?KRAM

2009-12-13 @ 19:20:30
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Janne

Jag tror nog personalen redan märkt att du är galen så fortsätt du ta bilder på dig. ;DJag skrattar åt tjatmajan Em! Va skön hon är! :D

2009-12-13 @ 19:43:17
Postat av: Gun

Janne: Ja, de kanske vet det redan..

Ja, Em är en skön människa och får gärna tjata på mig hur mycket hon vill:D

2009-12-13 @ 19:52:14
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: thakock

sv: Okej, det blir säkert bra ändå! Kliar det inte väldigt mkt eller det läker kanske inte än?

2009-12-13 @ 19:54:07
URL: http://briadlover.blogg.se/
Postat av: Brutala Bloggen

AAAJ!

2009-12-13 @ 20:02:00
URL: http://metrobloggen.se/ruv
Postat av: Em

Sv: Så BRA att Mumannen!! tar med Frukt&Fiber, glöm nu inte att ta de bara!! Hahaha! (Egoina har det faktisk rätt jobbigt, jag glömmer bort mig titt som tätt. Har nog klarat mig bra senaste veckorna, men det är kanske för att jag har låtit det gå utöver dig istället. ;D)

2009-12-13 @ 20:18:25
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Ingrid

Du är inte galen....du är en tuff tjej...bara så du vet.

Vilken tjej som fotar sin rygg...wow...så snygg rygg förresten .

Fin blomma du fått av mumannen.:-)

Kram Ingrid

2009-12-13 @ 20:39:40
URL: http://ingridspotpurri.blogg.se/
Postat av: Em

Sv: Jag skrev inlägget innan i dag. Han blev hämtad klockan ett, men jag skall passa han igen om några veckor. :D Han är verkligen en trevlig hund att passa, han accepterar situationen på en gång.Nu måste jag fundera ut något nytt av tjata om. Känns lite konstigt för med Egoina kommer det alldeles av sig själv HELA tiden. ;D

2009-12-13 @ 20:43:08
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Em

Jippi! Jag kom på något. Du vet det där med Knuff etc. Att ta en kopia av både stilmall och samtliga kodmallar och spara på datorn är bra oavsett och då kan du leka relativt fritt utan att vara rädd för att det blir borta. Skulle något bli fel kan du bara kopiera in mallen igen. Hehe - jag hittar alltid något jag kan tjata om.Själv har jag gjort en testblogg också, jag klistrade in alla mina kodmallar i den och så kan jag testa och leka där istället utan fara för att förstöra något. Det är hur enkelt om helst, du skapar bara en underblogg till den du redan har.

2009-12-13 @ 20:54:20
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Kadri

ser kanska hemskt ut. men så ser väl ärr ut antar jag. har ju aldrig blivit opererad så.

När jag skulle föda Jessica ville läkarna göra kejsarsnitt och jag vägrade. Jag var livrädd o få kateter i. tyckte det lät smärtsam

2009-12-13 @ 21:06:35
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/
Postat av: Em

Har tänkt på att det är ju inte konstigt att det gör jätteont att ligga på rygg eller sitta med ryggstöd när man ser bilderna. Och nu skulle jag kunna fråga om "badringen", men det gör jag inte... Moahahaha!Näru, nu skall Em snart släcka ned. Det har varit så skönt att se mer till dig idag, tar det som ett väldigt bra tecken att du verkligen orkar med OSS! ;)Stor kram och hoppas nattsömnen blir bättre än på flera nätter. Hörs i morgon (om jag inte kommer på något mer som du behöver påminnas om. ;D)

2009-12-13 @ 21:16:44
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Janne

Jag tar det också som ett bra tecken att du varit hos oss så mycket OCH att du orkade sitta en och en halv timme OCH att du promenerat mycket längre än en kvart. Det går bra detta! :D

2009-12-13 @ 21:25:48
Postat av: fashionhaggan

så härligt att du är tillbaka, nu när du orkar låsa in dig på toa för att fota ryggen så vet man att Gun is back! krya på dig!

2009-12-13 @ 21:38:30
URL: http://www.metrobloggen.se/fashionhaggan
Postat av: Lina

Vad trevligt med lite besök och att du verkar vara på bättringsvägen!

2009-12-13 @ 21:50:53
URL: http://ida-lina.blogspot.com
Postat av: Jess

Hoppas gamla damen inte har pratat ihjäl dig!

2009-12-13 @ 21:58:50
URL: http://maisongrey.blogspot.com
Postat av: Beate

Är mäkta impad över att du kan sitta i en och en halv timme och sedan ligga ned med det såret. Svullnaden kan jag gissa. Ja och plåta gig själv - är du bara vig eller var det självutlösaren? Läste på Annes blogg att du ska hem imorgon. Hmmmm, Mumannen tar nog hand om dig och skämmer bort dig.

Bara han inte serverar dig julkorv och rödkål...

2009-12-13 @ 22:20:14
URL: http://bp-computerart.blogspot.com
Postat av: Ellis

Hur ligger du i sängen? Gör det inte ont att ligga rygg??sv: hahahaha men den bilden har väl ALLA på patienter? rumpan bar? :D:D:DFilmen var bra. Fattade du inte mitt "new moon skämt"? Ni alla förstörde det med era frågetecken hahaha

2009-12-13 @ 22:49:55
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: justdidit

Glad att allt är mycket bättre med dig, hängde på Köket hela helgen, men du dök aldrig upp. Rackarns:/.. Du missade säkert kommentaren, så jag förlåter dig:)..

<3

2009-12-13 @ 23:01:38
URL: http://justdidit.blogg.se/
Postat av: Beate

Svar: Kul att du fortfarande är uppe (i liggande ställning alltså ;-)) och kommenterar. Du är verkligen en tuffing (ungefär som jag då ;-)).

Du har ju inte läst min blogg så länge, men jag och korvar går liksom inte ihop (maken däremot älskar dessa penisar som jag tycker är hundmat). Har bloggat om det några gånger och julen närmar sig ju... så det kommer kanske ett och annat korvinlägg till. Rödkål däremot gillar jag ... fast inte med socker i. Jag är hemskt konstig vad gäller mat... också. Men imorgon ska vi till thaien (tvärsöver gatan från jobbet) och då ler Beate, jag lovar.

Sov gott nu. Å om du inte sover så hoppas jag att några bloggkompisar (som inte ska jobba imorgon) håller dig sällskap.PS. Du är lika smal som jag, så jag visste väl att du är vig, nyopererad eller inte. DS

2009-12-13 @ 23:02:49
URL: http://bp-computerart.blogspot.com
Postat av: Ellis

Hur ligger du då? Och sjukhusen borde ha en kudde med hål i faktiskt - speciellt om de opererar folk för ryggen ofta (tänker på alla dina härliga vänner du skaffat dig där med string)sv: Hahaha jo lite faktiskt, såg bara massa frågetecken på mina händelser när jag loggade in hahaha.

2009-12-13 @ 23:18:06
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Yvonne

Vet du inte att personalen på sjukhus redan vet allt om patienterna, så de har ju koll på sen länge vilka som är galna! De måste ju veta vilka de tar emot!! :D

Man tycker ju att den gamla damens släktingar kunde göra en entimmesresa åtminstone en gång i veckan, exempelvis på helgen. Fast de kanske inte har bil förstås.

Hoppas att hon i alla fall ville titta på något program du också ville se, jag antar att ni delar tv?

2009-12-13 @ 23:22:29
URL: http://yvoeri.blogspot.com
Postat av: Ellis

Jamen de bra (HAHA JAMEN ÄR MITT NYA ORD HAR JAG MÄRKT - och härligt där råkade jag klicka på CAPS också.)Såg du mitt inlägg om din son?

2009-12-13 @ 23:40:34
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Britt

God Natt Gun! Imorgon ska jag göra allt för att ta mig till jobbet för att se di små barna ha lucia kl 7.30

2009-12-14 @ 00:07:43
URL: http://metrobloggen.se/brittsbetraktelser
Postat av: Carolina

Svar: Det roligaste är nog att äta av degen i smyg!Det är ingen fara, jag hoppas du mår bättre nu.

2009-12-14 @ 00:59:26
URL: http://traitorsneverplayhangman.blogg.se/
Postat av: Patrik | Bloggliv.WS | Livet i Bloggform

Säg åt tanten att hon får börja blogga. Då har hon att sysselsätta sig med :)

2009-12-14 @ 02:57:18
URL: http://bloggliv.ws
Postat av: Janne

Får du komma hem idag?

Jag har för mig du sa att i bästa fall fick du det och det måste vara i bästa fall så bra det gått för dig.Hoppas det så du får sätta lite fart på Mumannen!

Jag är övertygad om att han saknar dig är laddad som tusan att vara dig till lags och dalta med dig som om du har en manlig förkylning. :DGodmorgon tuffa Gun!

2009-12-14 @ 04:28:10
Postat av: Stattinskan

Så häääärlogtt att höra att det går framåt ... Det är gott gry i dig Gun ;-D Kramar om

2009-12-14 @ 06:16:57
URL: http://http://metrobloggen.se/stattin
Postat av: Em

Hallå Gunsan och Godmorron! ;)

Hoppas natten har förflutit utan ditt medvetande och att skolbarnen har gått hem nu när du läser detta. Eller eventuellt kommer på att de SKALL hem nu när du läser detta. Vi hörs sen! KRAM

2009-12-14 @ 06:24:36
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Ulla

Godmorgon! Oj, så många inlägg du hunnit med trots att du legat under kniven hos den snyggaste kirurgen. Skönt att läsa att operationen gått bra. Ha det nu bra och träna på så att du snart är pigg och alert igen. Kram på dig!

2009-12-14 @ 06:25:04
URL: http://ulla67.blogg.se/
Postat av: sandra

Godmorgon gun!

måste bara säga att du är en fantastisk människa som orkar hålla på i bloggen..

hoppas verkligen att du slipper ha ont och mår bättre och bättre efterhand..

Sv: jo calle och tove har nog sin väg utstakad..hoppas det iaf..:)

2009-12-14 @ 07:38:27
URL: http://sandranbnilsson.blogg.se/
Postat av: Pia

För det första undrar jag: Hur tusan lyckades du ta det där fotot?? Jag sitter och tittar på det och fattar inte att du har bak liksom fram.. ;o)

Åh, det är ju synd om tanten, men ta inte ansvar för henne. Behöver du vila och det innebär att få slötitta en stund på tv så säg till henne snällt att "just det här programmet vill jag gärna se. Vi kan prata mer senare".Sv: Ang kommentaren hos mig. Jag håller så med Britt jag oxå. Skrev till henne att jag inte fattar hur folk tänker som vill ha lägre matskatt, lägre bensinskatt, lägre kommunskatt osv. Hur tänker sig puckona att vi ska kunna bibehålla våra skyddsnät utan skatteintäkter?I nuläget blir jag bara förbannad när de sänker skatten för oss som jobbar. Jag betalar gärna mer i skatt om det innebär att mina medsystrar- och bröder får vara hemma med ersättning när de är sjuka istället för att tvingas ut i jobb!Fortsätt krya på dig, vännen!! Kram!

2009-12-14 @ 08:03:49
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: ~Kina~

Tycker så synd om tanten men kan ändå inte låta bli att skratta. Dåligt av hennes barn att inte ta sig dit. 1 timme är ju inte särskilt långt.

När får du åka hem?

God morgon!

2009-12-14 @ 08:15:05
URL: http://sandmellantarna.com
Postat av: Gun

Janne: Godmorgon! Jag är inte så tuff som jag ser ut;) Hoppas jag får komma hem idag, men det gör inget om jag får vara kvar en natt till:)

2009-12-14 @ 09:24:29
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: ansepanse

det ser ju fint ut, ryggen menar jag

stackars tant, en timmes bilresa är väl ingenting, varför har hennes barn ingen empati

2009-12-14 @ 11:14:18
URL: http://kinaguld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0