Nytt år
Den där maten ser lika god ut som den jag bjöds på!
Kan det överhuvudtaget bli för mycket socker på toppen?
Så skönt att hundarna inte brydde sig om raketerna, här var det ganska illa för Sigges del.
God fortsättning!
Åh! Vad läckert och gott det där ser ut! Kanske inte torkad korv, men det var ju till de fyrbenta. :D
Själv tog jag entrecote ut ur frysen på morgonen. När jag sen skulle göra mig en smaskig middag så visade det sig att det inte var entrecote. Det var karrekotletter. Men det kunde ha varit värre, det kunde till ex ha varit fylld kaninmage. ;D
Det ser underbart gott ut. Men det är svårt att fota mat rättvisa.
God fortsättning.
Du/ni åt då alla mina absoluta favorätter. Är otroligt svag för crème brulée - mums!
Undrar om det är du eller Mumannen som lagade denna festmåltid;-)
Å gur gör man potatisrosor????? Så vackra dom är.
Kram och god fortsättning!
Men du så gott det där lät då, hur gör man potatisrosor?
Såg väldigt gott ut alltihop. De torkade korvarna då? Var de goda? ;D
Åh vad gott det såg ut att vara! Kan du komma hit med lite? Jag är hungrig! :) Potatisrosor är både gott och vackert för ögat, lamm -mums, créme bruléen är en liten klick av himmel i munnen.
Men? Vart tog min kommentar vägen? Äsch, den tog väl vägen.
Såg himlarns gott ut! Men jag undrar - precis som Selma - hur gör man potatisrosor? Visa gärna på ett pedagogiskt sätt med bilder och så.
:-)
Vill smaka på allt! :D
Åhhhh en till trevlig meny! :D Låter gott alltihopa! :D
Kommer på stört. ;D
MUMS!
God fortsättning!
De där rosorna är verkligen fina, även om jag inte har tålamod att pilla på det sättet när jag lagar mat.
Lamm är alltid gott och trevligt sällskap gör maten så mycket godare, ni hade ju varandra och vovvar, bättre kunde det väl inte bli?
Vilka fina potatisar! Ska kolla in receptet, ser att du har lagt ut länken.