Skruvat..

Egentligen är allt ett enda virrvarr i skallen just nu, men jag har verkligen ingen lust att deppa i bloggen. Dessutom hjälper det inte, snarare tvärtom. Att deppa ihop gör bara saken värre. Det viktiga är att behålla sitt sinne för humor när saker och ting går...mindre bra. Ska försöka med det, trots att tankarna far runt som en centrifug i skallen, både natt och dag, och slår sönder både vett och sans där inne.


Har inte fått arbetsgivarintyget än. Skulle kunna skriva att det gör mig frustrerad, men det hjälper ju knappast. Jag antar att lönekontoret har oerhört mycket att göra eftersom de medvetet skjuter upp min chans till en inkomst genom att dra ut på det hela (för det är ju medvetet, eftersom de blivit påminda så många gånger). Jag kan inte ens få ett besked om karenstiden blir sju eller fyrtiofem dagar förrän a-kassan fått intyget. Sånt kan faktiskt vara bra att veta. Ingen humor där.. jag vet inte riktigt hur jag ska få in den i det här stycket.. Vi överlever ett tag till, så det är inte det, men det vet ju inte hon. Jag är så förundrad.. varför i hela världen ska det behöva ta sån tid (fem veckor nu)? Vill bara ha allt klart någon gång, och undrar om inte de vill bli av med mig också, någon gång.


Fick i alla fall ett positivt besked när jag ringde och kollade upp min remiss till ortopeden. Sköterskan på sjukhuset kom ihåg mig sedan jag ringde dit för runt en månad sedan, och berättade att hon sagt fel till mig. Felet var att hon påstod att de inte längre har något avtal med sjukhuset som stelopererade mig. Men det stämmer inte, avtal finns, remissen är skickad dit, och nu kommer allt gå mycket fortare än det annars hade gjort. Vad bra!


Min rygg, och två av de fyra skruvarna (som kanske ska bort):

Känns ju inte helt omöjligt att det är de som irriterar.

Kommentarer
Postat av: Malin

Humorn kan vara svårt att hitta vissa dagar och jag förstår din frustration, ilska, tycker det känns otroligt arrogant och oproffsigt att inte skicka dig dina papper så du kan få pengar. Snacka om att inte känna empati med andra människor!

Ska du operera bort skruvarna? Hoppas du slipper och även slipper värken.

Kram

2011-03-25 @ 06:55:08
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: Stattinskan

Oj vad jag förstår din frustration. Jag funderar just nu på att åka in och fysiskt hämta mitt arbetsgivarintyg - och jag har ändå bara väntat i två veckor. Känner också igen det där hur det snurrar av tankar och funderingar. Vaknar mitt i natten och kan inte somna om ...

Hoppas att det går bra med ryggen och att det inte kräver några större operationer. Jag fick ta ut min tumledsprotes, för jag tålde inte materialet så nu har jag ingen tumled ;-)

God morgon!

2011-03-25 @ 07:36:07
URL: http://stattinskan.blogspot.com
Postat av: Jess

De där skruvarna är ju skitstora!!!! Förstår att de kan ta på humöret...

Pappersarbete, det är en stor fråga, vad sysslar de med? Kanske borde anställa fler om de stackarna som jobbar där inte hinner med? Det är ju folks liv vi pratar om. Inte alla har råd att inte få några pengar på så lång tid...

Stor kram till dig i dag fina Gun, hoppas du får en bra fredag!

2011-03-25 @ 07:58:52
URL: http://maisongrey.blogspot.com
Postat av: Svorskan

På tiden att bli bitch! Ring och skäll ut de! Och ring facket och säg att du inte har pengar till mat snart (spelar ingen roll om det är sant eller icke). // Vad skönt att det går fortare med att få bort de där ENORMA skruvarna. Det ser ju inte klokt ut. Börjar det pipa när du skall genom kontrollen om du reser utomlands?STOR godmorgonkram!

2011-03-25 @ 08:24:31
URL: http://svorskan.se
Postat av: Patrik

Du får testa en annan vinkel av problemet med arbetsgivarintyget. Eftersom dom förhalar din möjlighet att få en ny inkomst i form av arbetslöshetsersättning så kräver du din arbetsgivare på full lön för den tid som dom har och förhalar utlämnandet av ett fullständigt arbetsgivarintyg. Det är inte mer än rätt att dom får betala för att de "låser upp" din tillvaro och ekonomi.

2011-03-25 @ 08:26:34
URL: http://bloggliv.ws
Postat av: Lippe

Gör en termos med kaffe och några mackoe, åk ner och sätt dej på lönekontoret. Ring ner innan du åker och säg att nu kommer jag ner och hämtar pappret och jag har med mej matsäck i fall det tar tid!! Jäkla dumheter!! De är skyldiga att lämna ifrån sig intyget!

Vilka nivåer är du opererad på? Vad är det som gör att de misstänker att det är skruvarna? Förr opererade de väl bort skruvarna som rutin och nu bara om man misstänker att de bråkar.

Tråkigt om du måste lägga dej på bordet igen men om det hjälper så gör man det ju.

Lycka till med allt!

2011-03-25 @ 08:30:47
URL: http://hrifrnochvidare.blogspot.com/
Postat av: ELIN

Humor är en viktig del i livet! Utan det hade det varit jätte svårt!

2011-03-25 @ 08:33:32
URL: http://esks.blogg.se/
Postat av: Diana

Det är helt galet vilken makt de har! Hur många har flera månadslöner sparade liksom? Nej, jag hade åkt och hälsat på lönekontoret men ett baseballträ i handen...

2011-03-25 @ 09:01:38
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Ama de casa

Kan du inte åka dit och hämta det? Sitta där tills du har det i din hand?

Jag vet att du inte alls ska behöva göra det, men jag tror allt blir lugnare bara du får det i din hand och kan komma vidare.

Skönt att det är nåt som är positivt i alla fall.

Kram på dig och gomorron!

2011-03-25 @ 09:11:53
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: carina

Önskar dig en underbar Fredag :)

Kramen♥

2011-03-25 @ 09:16:14
URL: http://Izors-blogg.blogspot.com
Postat av: ELIN

Hahahah åååh den där "The bitch is sleeping" på headern har jag med.. fick den av en vän i julklapp ..

2011-03-25 @ 09:24:07
URL: http://esks.blogg.se/
Postat av: Beate

Nu har jag ju sagt det förut. Ta pappret och gå dit personligen. Funkar alltid.

Du blev ju uppsagd på grund av "arbetsbrist" och med hjälp av facket om jag minns rätt. Sju dagars karens alltså.

När jag ser skruvarna får jag rysningar, usch!!! Men kul att du kan komma till "din" klinik.

Nu tycker jag att du ska se fram emot nå't roligt på måndag: hängning av dina teckningar hos oss:-))))

2011-03-25 @ 10:38:12
URL: http://bp-computerart.blogspot.com
Postat av: ELIN

Hahahaha jo det är ju värre att få den av sin egen dotter..du knäckebörden är inget mot mina toast!!

2011-03-25 @ 10:43:50
URL: http://esks.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag är hyfsat säker på att karensen ligger på 45 dgr om du sagt upp dig själv. Har du blivit uppsagd pga arbetsbrist som någon nämnt tidigare i en kommentar, ligger karensen på 7 dgr.Skrivet i all hast men skickar en stor kram! Å du, släng iväg ett mail och ös galla om du vill.

2011-03-25 @ 13:45:40
URL: http://dahlian.blogg.se/
Postat av: Nattyxne

Fast det är knappast skruvarnas fel att arbetsintyget inte kommer... Hemskt dålig stil tycker jag!

2011-03-25 @ 17:33:59
URL: http://kasdunochbaldrian.blogspot.com/
Postat av: Ellis

Mår ryggen bra om de där opereras bort? För de är ju väl där för o hjälpa? Eller har ryggen blivit så bra att den ej behöver stöd nå mer?

2011-03-27 @ 00:51:33
URL: http://ellisu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0