Rutten gurka

Har sovit tio timmar inatt. Ungefär. Vet inte exakt när jag somnade, men vet att jag vaknade halv tio! Borde alltså ha vaknat pigg som en lärka, glad som en mört, utvilad som en... vad man nu säger. Istället känner jag mig trött som en rutten gurka.

Har sovit illa länge, det blir man trött av. Har pollenallergi, det blir man också trött av. Har hostat sedan mars så fort jag gått ut, men inte så att jag har hostat lungorna av mig direkt. Men ändå, ständig hosta blir man trött av.

Igår promenerade jag och Musonen till stan. Vi gick på i ganska snabb takt, jag hostade som vanligt, och till slut fick jag jobbigt med andningen. Det var ingen fara men det kändes tungt. Jag har inte astma. Har inte haft det förut i alla fall, men nu undrar jag om det är det hostan kommer av? Min gräspollenallergi har faktiskt blivit bättre med åren. Nu ska det kanske alltså övergå i astma? Antar att man blir trött av det också..

Kommentarer
Postat av: Husfrun

Usch då. Hoppas verkligen inte att allergin har utvecklats till astma. Har ni haft ovanligt fuktigt?

Kram.

2011-07-05 @ 10:52:21
URL: http://villafreja.blogspot.com
Postat av: Renee

Du kan inte gå omkring som en rutten gurka, gå genast till doktorn.

2011-07-05 @ 11:47:05
URL: http://reneemari.blogg.se/
Postat av: Beate

Tycker att du ska hälsa på en snygg läkare - ingen fuling alltså - och kolla upp det. Hostan är kanske astma och det kan snabbt åtgärdas med inhalator.

Å ruttna gurkor luktar illa och vobblar och är vattniga - nej, det vill vi inte ha;-)

2011-07-05 @ 15:17:04
URL: http://bp-computerart.blogspot.com
Postat av: Ama de casa

Jag tycker också att du ska uppsöka doktorn. Själv har jag hostat typ en månad, men det beror nog på rökningen. Har dragit ner och tänker sluta. Vilken dag som helst ska jag skriva ett inlägg som sätter lite press på mig själv (jag jobbar bäst under press). Men jag väntar nog några dagar...

2011-07-05 @ 16:34:06
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Krönikören

Det s m i t t zzzzzzzzzzzzzzzzz

2011-07-05 @ 18:23:14
URL: http://www.metrobloggen.se/antligenmandag
Postat av: eva

Jag får samma symtom som du av allergi.Jag har inte någon svår variant men emellanåt får jag tungt att andas. Jag har testat dotterns Bricanyl och det hjälper verkligen! Klart du blir trött av att gå med hosta så länge. I väg med sig till en läkare nu!

2011-07-05 @ 21:25:53
URL: http://evasbloggadress.blogspot.com/
Postat av: Zarah

Ibland behöver jag sova igen förlorad sömn när livet kört på högtryck. Att du blev tungandad tycker jag dock du får vara uppmärksam på. Återkommer det så bör det utredas...

2011-07-07 @ 08:14:20
URL: http://verandan.svenskablogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0