Joo tack..

Känner mig sjuk (ja, mer än vanligt alltså), pepparkakshuset har tappat fönstren (börjar misstänka att pepparkaksfamiljen festar järnet på nätterna), knäcken blev för hård (tänker slänga den när Mumannen tittar bort) och köttbullarna för lösa (de får duga). Men annars är allt bara bra. :D (smileyn bevisar att jag är jätteglad)

Har redan fått en julklapp som jag har på mig på de lyckade modebloggbilderna ovan. Koftan. Jag älskar den och den passar perfekt! Och ett sånt fint kort också! Tack snälla, snälla gulliga Malin! :)

(Bara lugn nu... Malin sa att jag FICK öppna den redan nu. Så det så.)

Kommentarer
Postat av: Svorskan

Det hjälper inte att du "fick", det är fusk!!!! :D Och sen får du sluta ha så höga krav på dig själv, fina Gun. Ett pepparkakshus utan fönster är HELT naturligt och knäck SKALL vara en påfrestning för tänderna. Lösa köttbullar behövs för de som har fått problem efter knäcken. Om jag skall sammanfatta det hela borde julen bli perfekt! :DSv: Mimi hälsar och säger att hon gör en sak åt gången, men att det är matte som inte riktigt kan tolka vad hon gör när. :DSv2: Du har rätt. Jag förlorar läsare när jag nästan enbart bloggar om Mimi, men så kommer det andra som är hund- eller cocker-intresserade som stannar kvar. Det spelar faktisk inte så stor roll när jag själv inte aktivt kommenterar hos andra. Jag förväntar mig inget längre. Jag myser med att lägga ut inlägg som jag känner för. Kanske ändrar mitt förhållande till bloggandet sig igen, men då kan jag ju börja göra som innan. Vara aktiv i blogg-världen. Det är lätt att vända på just det när man vet hur.

2011-12-17 @ 21:37:54
URL: http://svorskan.se
Postat av: Svorskan

Hah! Jag var FÖRST! Och väldigt lååååång också. :D

2011-12-17 @ 21:38:27
URL: http://svorskan.se
Postat av: Malin

Jag är glad över att du tycker om koftan och att storleken passar! (okej, var hyfsat säker att vi väljer samma size iom den fina koftan jag fick hemskickad av dig). Esprit har verkligen fin-fina kläder och jag misstänkte att denna kofta skulle falla dig i smaken. :)

2011-12-17 @ 21:39:51
URL: http://dahlian.blogg.se/
Postat av: Svorskan

Om fönstren åker ner igen så tycker jag du skall låta de va. Det är faktisk roligt för pepparkaksfolket att få se hur de ställde till det efteråt. Så hårt som de festar får de black-out och kommer inte ihåg ett smack sen. Dessutom tror jag dina julgäster tycker det är rätt roligt när du berättar varför fönstren inte sitter där de skall. Du får all möjlighet i världen att underhålla dina de både om det och om lortgrisen och allt annat skit du har för dig. :D

2011-12-17 @ 22:29:54
URL: http://svorskan.se
Postat av: Freja

Här finns varken pepparkakshus, knäck eller köttbullar så du är milsvitt före mig redan... Även när det gäller julklappar för jag gissar att jag får noll klappar i år!

2011-12-17 @ 22:55:34
URL: http://blogg.amelia.se/reddevil
Postat av: Svorskan

Sv: Jag tror på den varianten. Att det är lortgrisarnas fel och inte pepparkaksfolket. Du vet den där videon med "Det är bögarnas fel!"? Byt ut "bögarnas" med "lortgrisarnas" och sjung in den på video. Gör Youtube till din vän och lägg sen ut det hela på bloggen. :D

2011-12-17 @ 23:04:22
URL: http://svorskan.se
Postat av: Thakock

Tur att allt är bra ändå! =D

2011-12-18 @ 15:25:57
URL: http://briadlover.blogg.se/
Postat av: ida

Nu gör jag ett nytt försök hos blogg.se :/

2011-12-18 @ 16:51:19
URL: http://annaidaelisabeth.blogg.se/
Postat av: Ama de casa

Hur gick det här till? Jag missade ett inlägg. Du får ju faktiskt inte köra veckoblogg och sen bara spruta ur dig inlägg utan att meddela detta. ;-)Jag tror inte att "du fick lov". Du bara struntade i reglerna för julafton, helt enkelt. You ROCK! Eller You KOFTA! (Fast det senaste lät inte lika ballt... ;-) )

2011-12-18 @ 23:34:33
URL: http://amacasa.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0