Olyckligt kär

Ska jag vara helt ärlig är jag ganska kär, eller i alla fall lite småförälskad, i flera.


Jo, jag vet att det bara är en väska.. och man kan ju inte ha hur många väskor som helst, det inser jag, och inte för att vårt hem översvämmas av väskor, men jag ska ändå inte köpa någon. Hur kär jag än blir. Särskilt inte till det priset, som den där på bilden. Den är annars ganska typisk för min smak. Äkta läder, hyfsat enkel och stilren, men fina detaljer utan att bli för mycket, inte en massa överdrivet lull-lull.

Nu fanns den där väskan i ett nyhetsmail, värre är att gå in i butiken och se dem på riktigt.. känna på dem. Det är alltid... ALLTID de dyraste jag faller för.. Blir jag blixtförälskad kan man ge sig den på att den går loss på minst en tusenlapp. Så jag håller mig därifrån.

Möjligtvis kan jag kanske helt oväntat RÅKA gå förbi en superfin väska i någon butik där jag bara slunkit in för att ABSOLUT INTE titta på väskor, och om den då sliter tag i min arm, bönar och ber om att få följa med mig hem och som pricken över i inte kostar mer än någon hundralapp (läs några hundralappar), så är jag beredd att böja mig..

Japp, lite osponsrad modebloggning hos horni idag, helt oväntat och spontant så där. Fruktansvärt bortskämt skrivet också. I-landsproblem, jag inser det. Provocerande i dessa tider.. Men jag lovar att jag känner tacksamhet över det jag har, varje dag. Och nu drabbades jag alltså plötsligt av fruktansvärt dåligt samvete. Är väldigt nära att inte trycka på publicera nu..

Kommentarer
Postat av: Diana

Oh, håll dig borta! Den var fin men den kostar ca 1395 kronor mer än vad jag max gett för en väska. :)

2011-08-25 @ 11:45:08
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Diana

Ha, först dessutom!

2011-08-25 @ 11:45:40
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Thalgman

Väldigt sant inlägg, det om att vara kär, det ÄR jag också..... I iPhone-skal, svårt att inte slita ner nåt och köpa, när man går förbi en sådan affär, men jag brukar hålla mig, bara klämma och känna lite. Tack !

2011-08-25 @ 11:56:38
URL: http://homoerotis.wordpress.com
Postat av: Sohlberg

Men det var en fin väska =)

2011-08-25 @ 12:25:23
URL: http://sohlberg.blogg.se/
Postat av: Robert

Den var inte billig. :P

2011-08-25 @ 12:30:11
Postat av: Beate

Klart du ska publicera det här inlägget!!! Jag menar: du är nog en av få som inser att väskan i ditt fall är i dyraste laget och låter bli att köpa den. Tänk på dom riktigt rika - de köper inte sådana "billiga" väskor utan går loss på väskor för 5 000 spänn utan att blinka - å de köper dessutom fler på en gång.

Med andra ord så är inte inlägget bortskämt skrivit, inte i mina ögon iaf.PS. Kolla om väskan reas sedan. DS

2011-08-25 @ 12:39:35
URL: http://bp-computerart.blogspot.com
Postat av: LiLo

Ojoj, det är jobbigt när de anfaller, händer mig med kläder och väskor också.

Men jag talar vänligt men bestämt om att jag kommer tillbaka och hälsar på. Har plagget eller väskan till nästa dejt varit smart nog att sätta på sig en REA lapp, jaa, då kanske det kan bli nåt.Eventuellt får det snällt vänta tills det haft den goda smaken att klä sig i HALVA REAPRISET innan jag veknar...

Man kan inte ge efter för alla lustar, har jag hört!

2011-08-25 @ 12:50:32
URL: http://www.kucke-li-lo.bloggplatsen.se
Postat av: Freedomtravel

Jag har ett heeelt annat problem. Jag BEHÖVER verkligen två nya väskor (en vit och en svart). Mina är trasiga, smutsiga och går inte att stänga... inte så tjusigt. Men jag gillar inga väskor... Jag tycker alltid att de är "för stora" eller "för små" eller eller "för dyra" eller "för tråkiga" eller att de har "för mycket krusiduller". Min man föreslår väskor varje dag och jag säger alltid "nej, inte den". Behöver jag säga att han är lite trött på det...???

2011-08-25 @ 13:38:36
URL: http://www.freedomtravel.se
Postat av: Renee

Vårt hem är också fullt med väskor. Jag har väldigt svårt att kasta väskor som forfarande går att använda.

2011-08-25 @ 14:59:46
URL: http://reneemari.blogg.se/
Postat av: Sand mellan tårna

Den där väskan var riktigt snygg. Absolut min stil. Här kan man göra ganska schyssta fynd på märkeskopior. En del är superfina med bra kvalité medans andra är får en att må illa ;-)

2011-08-25 @ 17:03:05
URL: http://sandmellantarna.com
Postat av: Svorskan

Snygg! Jag förstår dig, jag är också lite väskoman. Lite sko-oman också. :D

2011-08-25 @ 17:46:27
URL: http://svorskan.se
Postat av: Thakock

Oj så dyr! =P Jag hade nog blundat och gått förbi då ;)

2011-08-25 @ 18:05:58
URL: http://briadlover.blogg.se/
Postat av: Ama de casa

Handväskor är helt klart inte min grej. HATAR handväskor. Nyss köpte jag en liten rackare för att den gamla (10 år?) inte höll ihop längre. Nackdelen med min nya är att den är så liten så det ryms inget i den. Men det gör inget. Jag kommer ändå inte att använda den. Fast kanske i djungeln...

:-)

2011-08-25 @ 21:41:37
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Anonym

Riktigt snygg men gräsligt mycket för dyr!

Jag tycker att det är svårt att hitta en väska att trivas med. Det blir säkert inte billigare att köpa nya, som kostar mindre för att man inte trivdes med den man köpte senast men problemet är ju att man inte vet om man kommer att trivas med den svindyra heller ju ;)

2011-08-26 @ 09:11:08
URL: http://khharma.blogspot.com/
Postat av: Mad at you

Hahahaha jag är glad att jag inte har den sjukdomen :D

2011-08-28 @ 13:33:58
URL: http://madatyou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0