Skönt att sova ju..


Sent igår kväll kom de, Lilla Mu och hennes föräldrar. Lilla Mu hade sovit hela vägen och var lite tilltufsad, men glad. Hon fyller snart två, men har blivit tonåring. Vill inte gå upp på morgonen. Hör inte väckarklockan. Blir sur när hon måste upp tidigt för att gå till dagis. Vill ligga kvar under sköna täcket och sova länge. Gärna halva förmiddagen.. Sover minst tolv timmar.. mer på helgerna.

Inatt ville hon däremot inte gå och lägga sig. Är ju kul att vara vaken på natten, hemma hos farmor, farfar och Musonen.

(Inte det minsta trött.. "hova...neeej")

Vad hon gör nu? Sover såklart! Antagligen ett bra tag till... Klockan är ju bara halv nio!

Det löser sig..

Jag har ordnat med utbildning och extrajobb. Kommer nog ha häcken full framöver, vad roligt! Ska jobba i eftermiddag, men det visste jag redan igår.

Har hunnit med att baka också. Karin Franssons väldigt dallriga chokladtårta. Den ska vara väldigt dallrig. Gräddas i bara 15 minuter. Innan servering ställer man den i frysen i 40 minuter, sen skär man med vass kniv som doppas i hett vatten mellan varje tårtbit. Ja kära nån, vi får väl se hur det går...

(Den ser helt vanlig ut utanpå i alla fall)

Finbesök i helgen

Fick en jättetrevlig överraskning igår. Lilla Mu tar med sig sina föräldrar och kommer hit över sista april. Tror inte hon är så intresserad av forsränningen, och inte av att vara ute och ränna på kvällen heller. Nej, vi ska mysa här hemma medan mamma och pappa är ute och roar sig.

Tar uppehåll med leran över helgen. Ska jobba lite imorgon. Har eventuellt ett möte med en yrkesvägledare också.

Så bäst jag städar lite nu.


(Lånade bilden på FB av Musvärdottern, hoppas det var ok)

Visserligen är Lilla Mu en riktig expert på att städa, men jag tänkte att hon kanske vill slippa det när hon kommer hit, den här gången.

Periodare jag

Ni kanske undrar varför jag gör smycken hela tiden helt plötsligt? Jo.. för mitt eget nöjes skull, helt enkelt. Jag har en smyckeperiod just nu.

Letade silverlera igår, men hittade ingen, så jag får måla med silverfärg istället. Blomman ska bli en ring, "fjädrarna" är målade med silver och lite svart och ska bli örhängen och sköldpaddan är silvrig med lite guld (ser lite rostig ut) och har små kristaller på ryggen.

Vi hade en sköldpadda när jag var liten, som mina föräldrar gav bort när vi skulle flytta. Jocke, hette den. Undrar om den lever än, sköldpaddor kan ju bli jättegamla. Den borde vara i 40-årsåldern nu i så fall. Bara barnet för att vara sköldpadda ju. :)

Oj..

...det blev helt stopp i hjärnkontoret efter utlottningen. Det blev även stopp i ryggen. Vet inte vad som hände, men har inte haft så ont sedan jag var nyopererad, och inte ens Citodon har hjälpt. Nu börjar det släppa som tur är, men jag har fortfarande lite svårt att sitta någon längre stund. Och gå. Och stå..och ligga.

En härlig påskhelg har det varit i alla fall, men det vet ni ju redan.

Utanför vårt kök i förrgår. Och idag är björkarna ännu grönare!

Jag har bara ett problem med den här årstiden. Alla getingar och andra äckliga kryp som tror det är fritt fram att surra runt i vårt hem.. Idag har jag slagits med tre getingar, en fluga och två humlor! De tycks ha glömt vad som hände förra sommaren..

Trots att humlan fortfarande sitter kvar i dörrkarmen som varnande exempel...

Vinnarna

Håller sakta på att återhämta mig från chocken. Över 400 kommentarer... Min oro att ingen skulle vilja vinna en sko av mig var nog ganska obefogad. HAHAHA! Tack igen snälla Egoina att du länkade (du får en länk tillbaka som tack;)). Helt otroligt kul!

Och nu är vinnarna dragna. Mumannen fick säga 20 siffror mellan 1 och 418. Jag skrev upp de 20 siffrorna på små lappar och drog fyra av dem.

Sen vara det "bara" att räkna, haha. Jag hade att göra ett tag, särskilt som det var två olika kategorier och en hel del ogiltiga kommentarer..;) men nu är det klart.

Vinnarna är:

Olivia

Andrea iB

Ellis

Jess

Grattis till er! Skofabriken ska jobba för högtryck för eran skull imorgon, jag mailar er för att få adress, så kan ni snart förvänta er små paket i brevlådan.:)

Vill ni vinna en sko? (Har uppdaterat inlägget!)

Inte för att jag vill, men nu måste jag städa undan på matbordet ett tag. Vi får ju faktiskt besök. Tio pers ska få plats att äta.. suck.. ja ja... jag får stå ut ett tag. ;) Men på Söndag åker alltihop fram igen. Längtar redan.


De svarta minimini-dojjorna har nu blivit örhängen.


Och så här ser de ut på mig:


Det är så himla kul att hålla på med leran. Prova ni också vet´ja.

Ni såg kanske parentesen i rubriken? Alla har ju utlottningar nuförtiden, och jag vill ju inte vara sämre än alla andra, så min påskpresent till er blir att jag lottar ut en sko och ett par örhängen i valfri färg.

Reglerna är: Alla får vara med. En kommentar per person räknas som lott. Inga länkar och sånt tjafs. Kommentera att ni är med, vad ni vill vinna och vilken färg. Fyll i er mail när ni kommenterar. Förstod ni, eller var det för komplicerat? ;)


EDIT: Otroligt kul med all respons! :D Tack Egoina! Har därför bestämt mig för att ha två kategorier i utlottningen. En för mina trogna läsare som brukar kommentera här, och en för alla nya. Så fyra personer kommer att vinna valfria skor.

Idag har jag fullt upp, så tävlingen avslutas någon gång imorgon (24/4).

Glad Påsk på er allihopa!

Tävlingen är avslutad (kl. 15.45). Besked om vem som vann hittar ni HÄR.

Var är påskkärringarna?

Jag gick ju och köpte godis för deras skull, men än har inga påskkärringar dykt upp..

Har väntat och väntat.. Men ingen har ringt på dörren... och nu är det väl för sent?

Inte kommer det några efter halv tio?

Näää, det tror jag inte...

Wohoooo, GODIS!!!

Bella

Så har Mias Bella blivit förevigad i en blyerstteckning. Hon var inte lika lätt att rita som kompisen Alice, men hoppas hon känner igen sig ändå.

Hörni...

..jag ber tusen gånger om ursäkt att jag är så fruktansvärt dålig på att kommentera just nu! Min blogg kanske blir normal igen snart, jag vet inte, men nu är det smycketillverkning som pågår så då blir det mest det i bloggen också. Jag går upp på morgonen och väntar på att bli inringd för jobb varje dag, men det är ju påsklov nu, så många barn är lediga antar jag. Har ringt på ett annat jobb också, och de lät intresserade, vi får se. Så ni inte tror att jag bara roar mig, och struntar i att söka jobb, haha.;)

Lite nytt som jag roade mig med igår, mitt i skotillverkningen. Två ringar, en ros i färgen fuchsia och en stor blomma med en zwarowskikristall i mitten. Och en sko målad med silverfärg. Har blivit sugen på att prova silverlera, men det krävs lite verktyg och sånt då, så vi får se.

Äntligen!

Ja, äntligen bloggar jag, haha. Antar att ni har väntat förtvivlat..?

Lite...?

Nä nä.. jag har i alla fall varit på kalas. Ja, inte hela tiden sedan i förrgår, men en del av tiden. Resten av tiden har jag tillbringat i skofabriken. Lite tjatigt kanske, men jag har inget annat att berätta för tillfället.



Och nu ska jag rita lite. Halva natten, antagligen.

Skomakarkurs

Vill ni se hur en minidojja blir till? Klart ni vill lära er..?

Jag har börjat göra dem i färgad lera. Det går fortare, är lite lättare och blir snyggare när man slipper pilla med att måla precis allt.

Först tar man lite lera och formar den till en sko:

Sen gör man hål för foten med ett lerverktyg:
Skär längs sulan med en kniv:
Skär till plösen:

Forma till den med fingrar och lerverktyg:
Forma till sulan så den ser bra ut, då får skon bättre form:
Gör hål för skosnöret:
Rulla skosnören:
Snöra skon ;):
Sätt fast de detaljer du vill ha. Stick lite med nålen igen, så hålen syns lite bättre. Gör hål för hänget:
Ställ på en plåt, bränn i ugnen, 110 grader ca 15 minuter:
Måla det som ska målas, ställ dem på tork bland alla färdiga och halvfärdiga skor:
Måla en andra gång, rita stjärnan, låt torka, lacka, sätt i hängen, klart! Granska dem INTE med lupp. Ingen sko blir helt perfekt. Inse att de duger ändå.

(De som står längs fram är extra minimini och ska bli örhängen. Såna pyttesmå orkar jag nog inte göra så många av... (fast om jag känner mig själv rätt kommer jag göra det ändå).

Lycka till hörni (det kan ni behöva ;D)!

Gooood Horning!

Haha, tog med datorn till sängen igår kväll och hade tänkt publicera ett inlägg innan jag somnade, men vaknade nyss med datorn i viloläge och inlägget halvfärdigt.

Det var ändå inget roligt inlägg. Handlade om att det verkar vara ganska dumt att vara vaken på natten när man ska jobba dagen efter. Om att jag nog ska se till att sova ordentligt nästa gång. Och metoden jag ska använda är att INTE ta en kopp kaffe sent på kvällen. Få in i min skalle, aldrig mer glömma, att en liten kopp kaffe, hur liten den än är och hur trött jag än är, kommer att påverka nattsömnen negativt.

Nu är jag pigg igen efter att ha sovit djupt i tio timmar och idag blir det skotillverkning och hundteckning för hela slanten. Först ska jag bara göra klart ett par nya miniminiprylar jag fick en idé om att göra igår kväll. Om en stund kanske ni får se hur det blev. Om det blir bra.

Flyt

Sitter och äter Dr Oetker-pizza med datorn i knät. På tv:n brölar ett stort gäng upphetsade karlar entonigt till en urtråkig hockeymatch.

Men jag känner mig nöjd ändå. Har jobbat idag igen, och ska jobba även imorgon. En privat förskola som ligger i samma byggnad har bett om mitt telefonnummer, och en förälder som själv jobbar på en förskola i närheten ville att jag skulle maila alla uppgifter. Proppen har gått, kan man säga. En perfekt årstid att jobba så här också. Har varit ute i solen flera timmar idag och det känns och syns i ansiktet.


Hann med en stund på balkongen också, när jag kom hem. Och beslutet från a-kassan hade kommit. De var snabba, det var arbetsgivarens fel att det tog två månader.

Jag har ju små minidojjor att göra också, och teckningar att rita, men det får jag pyssla med på kvällarna och i helgen. Tar lite längre tid än beräknat bara.

Det jag inte hinner eller orkar just nu är att läsa bloggar och kommentera så mycket som jag brukar. Det får nog vänta till efter helgen. På söndag ska vi på kalas. Vad tusan ska man ge en kille som fyller nio år?

Happy

Gissa vad jag har gjort? Jobbat!!! Haha, ni skulle bara veta hur glad jag blev i morse när de ringde från förskolan som ligger fem-tio minuters promenad härifrån och frågade. Och inte tänkte jag på att jag precis satt på två maskiner i tvättstugan... men det ordnade sig, för det var ledigt hela dagen. Så nu har jag jobbat i barngrupp. Första gången på drygt tre och ett halvt år, men med 20 års erfarenhet var det inga problem. Gud vad kul det var. Barnen (3-5 år) var underbara. Personalen gillade mig. Och jag gillade dem. De lovade ringa så snart det behövs vikarie igen. Men nu ska jag till tvättstugan..

Dagen idag

Igår var det sol och varmt men balkongen såg för hemsk ut. Idag blev balkongen städad (av MIG!) men det har varit för kallt för att sitta där. Så kan det gå. Nu är det klart i alla fall, till nästa gång solen lyser.


Mysigt.


Påskpyntat har jag gjort också. Duktigt.


Sen åkte jag till stan en sväng. Handlade på Gallerix. De frågade om jag ville ha ett påskris..gratis! Klart jag ville, för tusan, det var ju GRATIS! Påskris är nog inte jättefula ändå, fast jag sa det häromdagen.. (hade tänkt strunta i det i år)..de är ju egentligen JÄTTEFINA..

Jättefint (gratis) påskris..

Var till min praktikplats och handlade också. Färg, lera och annat kul för över 500 spänn (närmare 600 om jag tänker efter). Det var det värt. Bara att åka hem och pyssla.

Jag hann bara måla lite, sen fick jag huvudvärk. Och det har jag fortfarande.

Pill pill..


Ska städa. En annan dag..

Jag tänker på framtiden

Vad vill jag göra egentligen? Teckna, måla, skapa med lera, är självklart. Tänk om det räckte att göra det... kan jag ta en tusenlapp för mina små minidojjor tror ni? Nä, det är bara att inse att jag måste ha ett "vanligt" jobb också. Skulle gärna jobba med barn igen. Vi får se om jag gör det snart. Annars kan jag utbilda mig också. Har alltid velat bli florist eller dekoratör men får hela tiden höra att det är svårt att få jobb inom det området. Jaha, men det skiter jag i, kan jag tänka nu. Vill jag bli florist så tänker jag bli det, och jag kommer i alla fall ha väldigt roligt under utbildningen. Och kan starta eget sen, och sälja mina alster vid sidan om. Men så faller det på att jag inte hittar någon utbildning här där jag bor. Kan inte resa hur som helst. Jag har fysiska hinder. Hinder som jag ignorerar och som inte brukar hindra mig när jag verkligen vill något, visserligen, men att dagligen resa fungerar inte, det måste jag inse. Får fundera vidare. Och fortsätta tillverka minidojjor under tiden..

Dagens alster

I alla fall ett av dem. Selmas rottis. Det är inte lätt att teckna svarta hundar, men hoppas den känns igen ändå.

Jag tror..

- att ufon antingen har en naturlig förklaring eller är iscensatta av människor.

- att Ulf Kristersson innerst inne skiter fullständigt i att sjuka blir utförsäkrade.

- att Christer Pettersson mördade Olof Palme.

- att Zlatan längtar efter att sluta spela fotboll.

Jag skapar, alltså finns jag..

Så filosofiskt.. Filosofi var ett av mina favoritämnen i skolan. Liksom religion. Det trodde ni nog inte om en så down to earth människa som jag..;) I alla fall så gör jag inte så mycket annat än skapar just nu. Jag är inne i ett skaparflow skulle man kunna säga. Det är roligt. Och inte bara roligt, det är som ett tvång. Jag måste hålla på med lera och färg, annars blir jag rastlös.

Lite av vad jag gjort idag:

Vet inte om denna är klar än, får se imorgon.. jag har kanske nåt mer på gång där..

"do I exist?" undrar det lilla ufot. Ufon kan också ha existentiell ångest.. (inte undra på när alla tvivlar på att de finns). Potatisstickan är för att hålla upp huvudet under bränningen, så den ska bort, och den stackarn ska målas också. Det är dock tveksamt om det hjälper upp hans humör..

För att ni (och jag) ska slippa mardrömmar om ufon inatt avslutar jag med att visa en liten sko som nu är färdigmålad. Mudotterns sko, närmare bestämt.


Gissa vad jag har gjort..

Inte så svårt va? Är som förhäxad av leran. Den är beroendeframkallande. Här är lite av det jag gjort idag.

Har lärt mig det här med att göra skor nu så det tar numera en halvtimme att få en klar. Men sen ska de ju målas också förstås.

Ja det var allt jag ville just nu. Tack för uppmärksamheten. ;)

Vänster höger vänster...:S

Tog tåget till Stockholm igår igen. Tågen gick som de skulle, tur det, i förrgår var det helt stopp och rent kaos. Besökte mina föräldrar som bor sju minuters snabb promenad från Centralen. Nu har jag lärt mig (efter 8-10 år) att man går åt vänster när man kommer ut från Centralen. Vi får se om jag kommer ihåg det till nästa gång.


Nej, de bor inte i Stadshuset, men man går förbi det på vägen.

De hundra trappstegen känns lite i låren idag.

Tog hissen till femte våningen och gick åt höger. Det var rätt! Kanske jag lärt mig var de bor nu, efter alla dessa år.

Deras hus ska vara inplastat ett par månader (instängt, ingen utsikt, mamma trodde solen sken när det regnade), så vi gick ut och åt istället. Min mamma tycker det är mycket viktigt att jag är mätt, och det var jag också efter en stor portion pasta och fika med xl-semla.

Tog sedan bussen till underbara Beates (är SÅ GLAD att jag lärt känna henne!) jobb igen, för att hämta tavlorna. Eftersom jag varit där tre gånger på två veckor hittade jag rätt på en gång. Gick dock åt fel håll när jag skulle ut därifrån, men det ordnade sig..

Det var i alla fall lite lättare att släpa med tavlorna hem, eftersom tre var sålda (konstigt, var min första reaktion på det, haha).

Tåget hem vid 16.40 gick som det skulle, vilken tur för mig att jag sprang som en dåre och hann med trots att biljettautomaten var trög som faaan och kön lång (stressigt stressigt), för väl hemma hörde jag på nyheterna att tågen stod stilla igen från femtiden.

Har snöat in..

Ja, på berlocktillverkning alltså. Man skulle nästan kunna tro att jag är periodare.. Och det innebär även att bloggen blir tillfälligt översvämmad av berlocktillverkning. Hoppas ni har överseende.

Den nya lilla skon är klar och ska med till Stockholm idag.

(Jag ska göra skor i andra färger också, jag lovar, måste bara köpa mer färg först.)

Väskan blev röd. Tyvärr blev den lilla swarowskikristallen också lite röd, undrar hur jag ska få bort det..?

Och så har jag gjort en liten uggla, som ska målas.

Nu hoppas jag att tågen går som de ska idag när jag ska till huvudstaden. Ha en trevlig Fredag allihopa!

Pysslet fortsätter..

..och eftersom det är det enda jag gör just nu (struntade i att städa och åkte och köpte mer pysselgrejer istället) så är det också det enda jag har att blogga om.

Har målat om smycketavlorna.

Och pillat lite till med en annan sorts deg som jag köpt idag. Nu ska de också målas och förses med hängen.

Lilla skon


Så var den målad, det var inte lätt. Nu ska jag bara fundera ut vad jag ska ha den till. Och så ska jag kanske göra lite nytta. Typ städa...


Litet örhänge, eller nåt..


Det här är vad jag pillade med inatt när ni sov. Nu ska den målas. Hur nu det ska gå till. Jag med min dåliga syn, får nog köpa ett förstoringsglas om det ska funka. Och så borde jag göra en till om det ska bli örhängen. Det får nog bli en berlock till ett armband istället...

Vad jag skulle ha leran till..

Jag fick en idé om att göra ett smycke och nu tänkte jag att ni alldeles säkert vill se hur jag gjorde.

Jag började med att teckna av ett av alla foton som finns på otroligt vackra, nyligen bortgångna Liz Taylor.


När jag ritat klart scannade jag teckningen..


..och skrev ut en massa små bilder som jag laminerade.


Jag gjorde stommar till smycket av fimolera och härdade dem i ugnen. Sen var det bara att klippa, klistra och måla.

Och så här blev det. Ca 3x4,5 cm är de ifall ni undrar. De behöver målas en gång till, och lackas.

Nu tror jag att jag ska jag köpa någon annan sorts lera, som känns lite "vuxnare" och inte så plastig som fimolera, och göra fler. Och så ska jag köpa pärlor, kedjor, organzaband, broschnålar och allt vad jag nu kan behöva till de små smycketavlorna.

Vernissage

Mumannen och jag tog tåget till huvudstaden för att gå på vernissage. Beate var där såklart, det är ju hon som bjudit in mig att vara med på utställningen. Jättekul att träffa henne igen! Och jättekul att se alla underbara konstverk av kända och okända konstnärer.

En av våra absoluta favoriter blev Johan Cavalli:


Jag kunde se de här av Jutta Votteler hänga i vårt vardagsrum:


Eller de här underbara, av Galina Davydtchenko:


Fantasifulla djur i papier maché av Marina Kaplan Stenby:




Det var drygt 300 verk på 70 meter vägg, så jag kunde ju inte fota allt.. och mina egna har jag visat förut.

Äkta bloggare som jag är hann jag dock givetvis fota den underbara maten!

När det var dags att åka hem missade vi bussen, men det var ljummet ute så vi tog en skön promenad istället.

Vi närmar oss Centralen.

Väl framme på Centralen missade vi tåget. Men det gjorde inget för då hann vi ta en fika. Jag glömde fota fikat, dåligt av mig.. Men de här muggarna fotade jag:

Mumannen tyckte det såg kul ut..

Smörar bara lite

Oj oj, inatt när jag var vaken skrev jag ett smörigt inägg till er, mina bloggläsare. Så smörigt att det inte alls går ihop med min personlighet. Jag är inte så värst smörig egentligen. Eller så kämpar jag bara emot min inre smörighet, jag vet inte, kanske får jobba på det. Tänker i alla fall inte publicera. Ännu ett tecken på att jag inte ska blogga på natten!

Men jag ska ändå försöka skrapa ihop de få smörkrafter jag kan uppbringa, visa min uppriktiga tacksamhet till er och säga TACK snälla ni, allihopa, för era kommentarer. Det är inte klokt egentligen, ni finns verkligen där och peppar och ger långa, genomtänkta, stöttande kommentarer som får en att tänka efter och förstå att man kanske inte inte är konstig(-are än er andra). Det är en av de stora fördelarna med att blogga, och betyder mer än jag nånsin hade kunnat tro.

Men nu är det här inlägget på god väg att spåra ur i smörighet ändå.. så jag slutar här. ;)


Rosor till er (sitter och leker och försöker lära mig redigera i PSE). Synd att ni inte kan känna doften..

Det blev ju en riktigt bra dag ändå det här


Håret blir kortare för varje frissabesök.
Snart kan jag ta Mumannens snaggapparat och göra det själv.


Jag erkänner, jag har photoshoppat bilden ovan (vill ju inte ljuga för er).
Men håret har jag inte rört, det ser ut exakt så.


En överraskning väntade i brevlådan när jag kom hem. Paket!!! Till MIG!!!


Det var Malin som skickat presenten! Herregud så gulligt och omtänksamt gjort!
Tack snälla söta Malin ♥♥♥.


Mumannen kom hem med rosor som han fått på jobbet.


Otroligt vackra!

Död åt Klumpen!

Innan jag blev arbetslös tänkte jag att då, när jag ändå inte jobbar, ska jag passa på att blogga, teckna, måla, pyssla, tvätta fönster, inreda, träna, fotografera, läsa böcker, lära mig PSE, måla naglarna, gå på stan och... ja, ni fattar, PASSA PÅ liksom, istället för att gå sysslolös och må dåligt av att inte ha ett jobb.

Men det jag inte visste var att ordet ARBETSLÖS (med stora bokstäver i fetstil) skulle invadera min kropp, lägga sig tillrätta som en stor ihopknölad klump i det trånga utrymmet i min halsgrop, ligga där och spänna musklerna, buffa och knuffa, orsaka illamående och ångest, förlama min kropp och min hjärna och hindra mig från att få något som helst vettigt gjort.

Har försökt skrämma bort den på olika sätt men den vägrar lämna, den envisa jäkeln.

Min kamp mot den förbannade klumpen fortsätter dock, och nu ska jag tvinga mig själv att duscha och byta om innan det är eftermiddag (är tvungen, har frissatid). Och så har jag ju bloggat. Det var inte dåligt..

Lördagsutflykt

Fick för mig att jag skulle köpa lera, så vi blev tvungna att åka till Stinsen i Sollentuna. Man kan säkert köpa lera närmare vårt hem än så, men jag ville ha lera från Stinsen så då fick det bli så.


På Stinsen satt Antikrundanfolket och värderade gammalt skit och antikviteter. En man hade köpt en tavla för 75.000 som troligen var fejk, haha. Nämenoj förlåt, vad dum jag är, tråkigt för honom, menade jag ju såklart.


Jag köpte min lera på Panduro, fast inte den sorten jag egentligen vill ha, för den fanns inte (vilket jag hade räknat ut redan innan, men nu skulle jag promt till Stinsen så då var det bara att köpa den lera som fanns).

Vi fikade citron-och marängpaj och shoppade lite på Esprit också. Sen for vi hem. Och nu kan jag inte sova. Som vanligt.

Puh...

Det har varit en jobbig dag för en blåögd stackare som jag. Svorskan gravid, Ama de casa slutade blogga, Jess blev miljonär, Magnaten åkte på rymdresa, Thakock förstörde sitt vackra hår, Mohammed blev morbror... osv... osv... och allt var bara en enda stor bluff! Nu hoppas jag ni SKÄRPER er, för strax är det den 2 April, och då luras man INTE!!!!!

Och glöm att jag länkar till er när ni bara ljuger för mig..;D

April april

Ungefär lika fantasifull rubrik som resten av bloggvärldens rubriker kommer att vara idag. Eller så är det bara jag som har rubriktorka..

Plötsligt är det fredag igen. Aldrig har tiden gått så fort som sedan jag slutade jobba. Det måste ha hänt något med tiden, och jag skulle tro att det är onsdagar som har försvunnit. Kan inte minnas attt jag upplevt en onsdag på väldigt länge.

Första april idag. Mig kommer ni inte att bli lurade av, men det kommer att vara lätt för er att lura mig. Har redan nästan gått på att supercoola 79-åriga Stigge med bloggen Magnaten är uttagen till tester för att göra en rymdfärd.. Tur att två andra hade kommenterat före mig, hehe.

Det regnar ute. Skönt, då kan jag vara inne med gott samvete. Dagen ska bl.a tillbringas i tvättstugan. Ska även försöka ägna mig åt skapande, det var ett tag sedan det blev något ordentligt nu. Försökte igår, men det resulterade
i en målning som vilken femåring som helst hade kunnat göra..

RSS 2.0