Till alla mina läsare..

..önskar jag ett Riktigt Gott Nytt År!
Vi ses efter festen. Alltså nästa år. ;)

Bloggen får kanske vila, men inte jag

Tack för alla förslag på nyårsmiddag! Jag har bestämt mig nu. Först champagne med små snittar, eller vad jag ska kallad dem. Man gör en röra av philadelphia, rödlök och svartpeppar, lägger det på salta kex, klickar löjrom på och en liten dillkvist. Sedan en liten sallad med hummer, räkor och dressing på mixad gräslök och vitlök, egen rhode island och vitlöksbröd. Till huvudrätt det här, och till efterrätt det här. Vid tolvslaget går vi ut på balkongen, skålar med alla grannar och tittar på andras fyrverkerier.
Och nu hoppas jag att min sjukkänsla försvinner eller åtminstone inte blir värre, att vi hinner handla ikväll och att Mumannen inte behöver åka till jobbet på nyårsafton, så ska nog allt bli bra och jätteroligt. Kanske jag bloggar lite de närmsta dagarna, eller så inte, vi får se.

Nyårsfest på gång

Förrförra nyår:


Vi blir åtta pers, och jag har problem med att bestämma vad vi ska bjuda på.
Vad ska vi bjuda på?

Inte så jättesynd om mig..

Min lilla minidator är död, ett år och fyra månader gammal.
Jag sörjde den djupt.
Ända tills vi åkte och köpte den här istället:

Jag hade bara sett den på nätet och visste inte att den var så snygg,
förrän vi packade upp den hemma!

Den är så bra. Och lite större än den andra.

Förresten är nog den andra inte helt död än, utan ger ifrån sig små livstecken,
så det ska förhoppningsvis funka att rädda mina bilder innan jag ger den sista dödsstöten.

härligt härligt

För att reta illasinnade kommentatorer som tycker att de har med att göra när var och hur jag bloggar publicerar jag härmed ett tidsinställt inlägg. Jag väljer även att tidsinställa det till tre minuter över kvart över halv sex, för att förleda alla att tro att inlägget inte är tidsinställt. Hoppas ni gick på det.

Anledningen är, förutom att visa de illasinnade att jag gör precis som jag själv vill vad de än tycker, även att grannarna plötsligt spelar "Edelweiss" på högsta volym. Klockan är 00.25. Och nu är jag klarvaken och har inget annat att göra. Kanske ska knacka på och be dem att åtminstone välja någon bättre låt..

Tre personer på 4,3 kg

Någon som vill komma på middag?

 



Vill helst slippa äta kalkon hela veckan...


Omvänd på julafton

Det första Mudottern gjorde när hon kom hit på julafton var att leta efter julgranen.
Hon irrade runt en stund, men hittade den inte...

En massa klappar fanns det i alla fall.

En fin sjal till mig. Och mycket annat fint och roligt.

Framåt kvällen kom Mudotterns pojkvän.
Han gillar fjärrkontroller och försvarar alltid Mumannens inköp av fula sådana,
och ville tydligen omvända mig med sin julklapp till mig.

Fint...jättebra... Under alla fjärrkontroller låg en till jättebra julklapp.

Jay Smith!

Och nu ÄLSKAR jag fjärrkontroller och tänker vårda dem ömt.
Och framför allt tänker jag INTE ge tillbaks den som han råkade packa med av misstag.
Den som går till tv:n eller hur det nu var...;)

Dan före dan

Jag har fått julkort av några bloggkompisar. Så gulligt! Själv har jag roat mig med att göra ett eget julkort, skrivit ut några, tagit reda på adresser och tänkte skicka. Men...man kan väl inte minnas allt heller...? Och nu är det plötsligt försent.

Ni får alla mitt julkort här istället. Gurkorna ville absolut vara med. Och det är nog lugnast om galningarna får som de vill ju jul och allt, och ömsint Gurkmatte som jag är så fick de som de ville.


Min överenergiska period är nog över för den här gången. Allt eller inget, det är typiskt mig. Men jag trivs med att vara sån. Om bara de energiska perioderna kom lite oftare..

Lägenheten har aldrig förr varit så välstädad och rensad på de sex år vi bott här, men jag har heller aldrig varit ledig så här länge förut. Har ju liksom haft både tid och lust att hålla på.

Idag ska jag griljera en färdigkokt skinka, och göra Jansson. Sen blir det väl att återgå till soffan, filten och tekoppen igen då. Fast jag ska försöka skärpa mig imorgon. Det kan bli lite tråkigt för gästerna annars.

Vid närmare eftertanke...

...är det nog inget måste med kringlor till jul.
:(

Godmorgon!

Karlsbaderkringlorna jag bakade i förrgår blev misslyckade. De ser fina ut men är hårda och torra. Så nu har jag insett att jag måste göra nya. Har gjort degen redan. Tur att de är lättbakade. Och tur att jag har så lite annat att tänka på just nu. Och ja, man måste ha kringlor till jul. Lyckade.

Sill, del 2

Sillen är klar och ser ut så här, för er stackare som tydligen inte sett inlagd sill förut.;)
Resten av dagen har jag slösat bort med att gå på stan.
Råkade slinka in på Esprit... Inte bra. Eller jo, skitbra ju, jag behövde en sån här.
Så det så.

Sill

Idag har jag ingen energi och vill bara sitta kvar i soffan med en kopp te i handen, rita lite, och ta det lugnt, som jag brukar. Men det blir inget med det. Har mat att laga. Och måste åka till stan en sväng. Om jag känner efter så är jag nog lite sjuk, så bäst att göra klart ifall jag blir ännu sämre.

Tvättat i nio timmar

Lyckades tvinga mig upp vid sju och fick sällskap av den religiösa grannen i hissen ner till tvättstugan. Vi stod där tillsammans, han väldoftande, välklädd och fräsch, på väg till jobbet, och jag helt nyvaken, oduschad, okammad, oborstade tänder, sov-t-shirt på, barfota i tofflor i det skarpa ljuset...stackars mig honom.

Skit samma, jag började tvätta i alla fall, och tyckte att jag, när jag ändå hade så bra med tid på mig, kunde ta alla lakan också. Och när det visade sig vara ledigt efter min tvättid kunde jag lika gärna ta alla mattor, och när allt ändå gick fortare än jag trodde kunde jag lika gärna ta alla dukar, och när jag ändå hade tvättid så länge kunde jag lika gärna mangla lite andra dukar, och när allt ändå var på tork kunde jag lika gärna baka lite, och när det ändå stod på jäsning kunde jag lika gärna städa lite. Allt eller inget är det som gäller.

Där emellan någon gång borstade jag tänderna. Men går fortfarande i samma kläder. Och nu ska jag duscha. Och dö i soffan. Det blir bullar till middag.   




Godmorgon

Som ni ser är det här inlägget tidsinställt, men det måste inte nödvändigtvis betyda att jag inte är vaken, uppe och i full gång med att tvätta. Därmed inte sagt att jag verkligen ÄR uppe och har satt igång att tvätta. Helt ärligt vore det nästan rekord om jag verkligen utnyttjade tvättiden ända från klockan sju. Men under har skett förr, det KAN fortfarande vara så att jag precis nu står i tvättstugan och sorterar ett par hundra maskiner tvätt (lätt överdrivet). Eller så ligger jag kvar under täcket.

Knäck och stjärngossar

Man skulle kunna tro att jag har jättemycket att göra nu eftersom jag bloggar så dåligt. Men så är det inte. Det enda jag gör är att fundera på vad jag ska blogga om.. Nä, inte riktigt det enda, jag handlar julklappar och kokar knäck också.  

Vanlig knäck, några utan mandel, och lakritsknäck har jag gjort idag. Medan jag har tänkt på er, på att jag borde blogga, och kommentera.



Lakritsknäcken är otroligt goda, med turkisk peppar i. Tack för receptet, Hillevi (som har ny blogg, här)!

Har tydligen vunnit en stjärngossetävling också! Hos underbara Daniel Fagerholm! Vad kul, tack för det Daniel! Jag blev röstad till Lucia i skolan när jag var liten, men en stjärngossetävling har jag aldrig vunnit förut! :D

Fjärde advent

Nää, hörni, hur vore det om jag bloggade lite.. Frågan är bara om vad?

Prinsessan fyller!

Vill gärna gratulera ers vördade och gudomliga höghet,
prinsessan Diana af Helsingborg på hennes födelsedag.
GRATTIS, din gamla prinsessa! :D

Jag är sjutton

Idag får vi öppna lucka sjutton. Och vet ni vad som finns där? Jo, JAG! I alla fall hos en väldigt personlig bloggare, som till och med förärat mig ett...hrm...vackert rim (där han påstår att jag är energisk, hahaha). Tack så hemskt mycket för det! Jag vill ju inte vara sämre, så jag slängde ihop en (ungefär lika vacker) limerick till honom. Gissa vem:


En bondunge från Örebro
är smartare än man kan tro
när han fotar sin katt
köper strumpor med rabatt
botar finnar med blad som kan gro


Ja, fotfetischisten Pelle såklart!


Fusk

Finns inte en chans att jag orkar göra ett inlägg så här tidigt, så jag fuskar med tidsinställning idag.
Så här såg det ut utanför sovrumsfönstret igår morse, och snön fortsatte vräka ner hela dagen.
Hoppas det har slutat med det nu när jag ska bege mig ut, för att vara hos tandläkaren 7.40.

Dagen idag

Har varit duktig idag igen.
Så ni inte tror att jag ha slöat och druckit te hela dagen.
Har slängt en massa skräp.
Torkat vitrinskåpet, och diskat alla dammiga glas.
Putsat fönstren med Kommunalarbetaren.
Pratat med en spindel som vägrade inse att det är smällkalla vintern.
Det var det.
Ikväll ska jag lägga mig tidigt, ska upp vid sex imorgon. Hahahaha,
jag kommer ju inte lägga mig tidigt, vem är det jag försöker lura...?

Lucka tolv..

..är det ju verkligen inte idag, men jag var lucka tolv häromdagen. Det har jag aldrig varit förut, så tack så mycket snälla Toby för det!



När någon länkat brukar jag ibland få några fler följare på bloglovin. Så också denna gång. Kul. Bara det att ett par dagar senare får jag oftast lika många minus. Inte lika kul. Men jag förstår piken. Ni vill inte läsa om gurkor och storstädning, haha.

Skitsamma... jag kan inget annat just nu. Köket är klart. Vår ugn har aldrig i hela sitt liv varit så ren förut! (Möjligtvis kanske när den var ny)



Idag fortsätter storstädningen. Ni blir stressade av att se mig så här energisk, har jag förstått. Det kan ni ha efter att ha gjort mig stressad med alla era julklappsköp, bullbak och knäckkokning ända sedan början av november. ;D

Röjet fortsätter

Tänkte bara bevisa att jag inte städar i onödan...
Tur jag har en bra stege att klättra på...;)
Nu ska jag fortsätta. Hela köket ska bli klart idag.

Jobbigt...

Jag kanske tar en liten bloggpaus nu,
för inte är väl ni intresserade av att se mig vända upp och ner på allt...?
Det lär inte vara klart på ett par dagar.
Å andra sidan behöver jag bloggen för att få mina pauser i fejandet,
så vi får väl se hur jag gör...

Förhalning

Blev tvungen att duscha mitt i skafferistädningen. Man kan inte vara oduschad när man städar. Jag är en sån som duschar före träning ibland till och med, för jag står inte ut med mig själv annars. Efter också såklart, så ingen tror något annat. Och så blev jag ju tvungen att äta lite...och blogga igen efter duschen. Men nu ska jag nog fortsätta städa. Om jag inte kommer på något bättre att göra. En kopp te till kanske...

Jul nästa vecka!

Före jul måste man städa överallt, har jag hört. Så nu har jag börjat med skafferiet.
Ångrar mig efter tio minuter. Tar en paus. Dricker lite te. Fotar förödelsen. Bloggar.
Det kommer att ta tid det här...

Pinsamt nog utan gurkburk

Fick se ett litet luciatåg med små barn när jag satt med mina prover i handen på vårdcentralen. Gulligt. När de sjungit klart kom lab-kvinnan och ville se så jag inte hade, citat "för mycket bajs i burken". Det är tydligen ett fel många gör. Dock inte jag, efter noggrann granskning fick jag godkänt. Jag som hade tänkt slänga åt henne påsen och gå snabbt därifrån för att slippa bli generad.



Luciainbjudan från min tid som dagbarnvårdare.

Och så vill jag passa på att be alla som läser mina inlägg så hemskt mycket om ursäkt. Jag verkar lida av någon sorts tvångssyndrom som gör att jag måste berätta sån här skit (plus att lagen om allas rätt att få veta allt om den som bloggar tvingar mig). Ni får en solig bild som tröst:


Så här såg det ut när jag klev av bussen hemma idag.

Godmorgon

Dumma tandläkare som gett mig en tid tjugo i nio! Fattar han inte att jag är trött vid den här tiden? Ska rotfylla min tand. Jag fick en ny tid, så jag skulle slippa vänta till efter nyår. Det ska bli skönt att bli klar nu. Utom att betala, det ska inte bli skönt...
Efter tandläkaren ska jag ta bussen till vårdcentralen och lämna mina gurkburkar.
Nu hoppas jag att det här är sista inlägget som handlar om rotfyllning och bajsprover. Men jag törs inte lova. Jag måste ju berätta nästan precis allt som händer i mitt liv. Det står i blogglagen. Har jag för mig.

Inte alla har "sån" humor ju...

Mudottern vill att jag ska blogga om gurkburken som hennes pojkvän berättade om häromdagen (när han fick veta att jag ska lämna prov till vårdcentralen).

Men det går ju inte...

Hehe... tror inte ni vill höra om en tjej som när hon skulle lämna bajsprov fyllde en stor gurkburk och lämnade till doktorn... Att jag skrattade så tårarna rann när han berättade det (och såg mig själv i fantasin göra samma sak till min vårdcentral) hör inte hit.

För ni tycker ju bara det är äckligt, eller hur?


Mms från Mudotterns pojkvän..:D

Tredje advent

Ja, fy vilken tråkig rubrik, och vad tråkig jag känner mig också. Terrorattentatrapporter från Stockholm på tv gör inte saken bättre..

I fredags hände en massa hysteriskt skrattframkallande saker som jag skulle kunna blogga om, precis som det alltid gör när världens roligaste Mudotter och hennes sjukt roliga pojkvän är med. Synd bara att jag inte minns något av det... Jag skyller på bubblet (ett glas), för ålder kan ju inte ha med saken att göra.
(Nu får gärna Mudottern ge mig ledtrådar i kommentarsfältet, annars blir det inga fler inlägg idag..;))

Ni kan i alla fall få se att vår superduperfina gran har fått en väldigt flott belysning. 25 spänn på Ikea, vilket fynd va? Haha...


Idolkvällen i bilder

Det var en upplevelse att höra Jay sjunga live. Herregud vilken röst!

Så här hade vi det:

Hemma hos Mudottern.
Försökte förgäves få henne att slicka upp det spillda bubblet
(för att fota till bloggen såklart;)).

Framme vid Globen.

Så var vi på plats.

Det var en enorm stämning.

Rap-attack med Jacob från vakna med the Voice.
(Snart går vi alla iklädda såna där onepiece-overaller)

Juryn

Olle sjöng flera gånger. Alla idolerna uppträdde i pauserna.

Kameror och prylar överallt.

Huvudpersonerna, Jay och Minnah.

Peter Jidhe intervjuar Jay.

Jay var den enda som fick stående ovationer av hela Globen.
Rätt person vann!

Kullerbytta för Janne

Jag hade hoppats på att Janne skulle glömma bort sin (dumma) idé om att jag på ettårsdagen av min steloperation skulle lägga upp en film för att bevisa att jag kan göra en kullerbytta... Men nej då, han har inte glömt, så jag får väl visa upp min rumpa för alla bloggläsare då...

Hoppas på att Janne är på bra humör idag, så det duger med bilder (har inte lärt mig lägga upp egna filmer än) tagna av Mumannen.




Duktigt va? ;D

Snart blir jag hämtad och åker till Stockholm och senare ikväll Idolfinalen. Undrar om jag kommer känna igen mig i Globen... Senast jag var där, på Melodifestivalen tillsammans med Svorskan, var jag ganska nyopererad och rätt så påverkad av morfin. Men kul var det, det minns jag.

Bild tagen av Svorskan.

Ni får titta efter den rosa hatten på tv ikväll, så ska jag vinka åt er..;D

Fredag

Japp, det är fredag idag, det visste ni inte va? Jag lyckades komma till tandläkaren igår och har inte ont alls längre. Tack för omtanken, vad söta ni är (utom Diana som tyckte jag fick skylla mig själv! Bara därför får hon ingen länk nu.;D).

För ett år sedan idag låg jag på operationsbordet. Vart har tiden tagit vägen..? Jag skulle ha gått på Idolfinalen dagen efter, med Mudottern, men det blev ju självklart inte av då, så nu ska vi göra det idag istället.

Det ska bli så kul att höra Jay, live! Hans röst är helt otroligt underbar, jag hamnar i himmelriket och vill inte tillbaka till jorden när han sjunger, haha. Vem som vinner bryr jag mig inte så jättemycket om, och om han och Minnah är ihop eller inte skiter jag fullständigt i. Låt dem vara ifred och sjunga, resten är deras privatsak.


Tredubbelt straffad

Som straff för att jag skjutit upp rotfyllningen har den provisoriska lagningen lossnat. Som straff för att jag ignorerat detta i ett par dagar började det göra lite ont i tanden igår. Som straff för att jag ändå inte tog mig för att ringa tandläkaren igår har de stängt för utbildning idag.

Men Godmorgon i alla fall! :)

Dåligt samvete

Rubriken i förra inlägget är så hemsk att jag är tvungen att göra ett nytt inlägg trots att jag inte har någonting alls att berätta. Ni har ju rätt dessutom, jag ska göra bajsprov, hahaha. Tre gånger. Jippi..
Kram på er alla, vi hörs imorgon! ;D

Godmorgon era små äckel ;)

Jaaa förlåt, men fyyy vad äckliga ni är! Jag ska självklart INTE bajsa i en skål och gräva i bajset med pinnen! Jag ska göra något helt annat med burkarna (inlägget igår)...(har inte läst allt på pappret jag fick än, men det ordnar sig nog).
Skit i det nu...
Mycket roligare att få julkort! Jag fick av Ellis igår! Tack för det gulliga Ellis.:)
Nu till något helt annat som också är kul, ni kanske vet att jag är väldigt politiskt intresserad? Jooo, men det är jag. Och ni vet ju att jag är sjukt bra på att tjäna pengar (har t.ex precis tjänat 4000 genom att skjuta upp en rotfyllning i ett par veckor... 4000 kr över att julshoppa för helt plötsligt... genialiskt va?)...och nu  har mitt slit äntligen gett utdelning. Jag ska bli finansminister! Grattis Sverige!

Hemma från farbror doktorn

Eller någon farbror var han ju inte, det var en riktig snygging till doktor. Han kände på min mage hehe... Jag fick säga åt honom att jag faktiskt är gift (glömde vigselringen hemma, oops..). Tyvärr glömde jag fota, men ni vet hur Dr McSteamy ser ut va? Ungefär så. Han hittade inte felet, men som tröst fick jag en present. Tre burkar med en vätska i som inte får förtäras. Undrar om det är straffbart att förtära den...?


Ut på äventyr idag

Inte så himla skoj äventyr kanske, jag ska till en ny läkare som förhoppningsvis ska hitta något fel på mig (förutom det uppenbara). Om han trots allt inte hittar felet så kanske jag åtminstone kan smygfota honom till bloggen. Så det blir någon mening med besöket, bussresorna och de 140 kronorna. Om han är snygg alltså, annars får det vara...  

Godmorgon!

Hellre lite skit i rören..

Så har det då varit ett par killar här och fixat med ventilationen, rensat och kollat så allt är ok.

Förutom, som jag sa i morse, att grannarnas nattliga ljud och oljud nu kommer att höras ännu tydligare (hurra..) har jag kommit på ännu en trolig effekt med rensningen.

Vi har en typ avfallsplats (eller vad det nu heter) inte så långt härifrån. Det luktar inte så gott där (stinker skit), och ibland, när vinden ligger på, kommer det små puffar av dofter genom ventilationen i vardagsrummet (och nej, det är inte jag som har ätit bruna bönor).

Ja, ni förstår nog. Det kommer ju att osa ännu mera nu när ventilationen är rensad.

Tur att killarna lämnade kvar renset när de gick...

..så jag kan trycka in det i rören igen..

Flera bakar

För er som undrar hur jag har fått Mumannen att baka så kan jag berätta att det faktum att han gör det mer har med hans eget sötsug än med uppfostran att göra (plus att jag tränat in ett kraftfullt NEJ som jag levererar varje gång han vill att jag bakar).

Och stackars ni som blev besvikna och trodde att det var DEN baken inlägget igår handlade om. Och tyvärr, försök att kompensera er genom att fota Mumannens rumpa har gjorts utan framgång. Där gick tydligen gränsen.

Någon som inte fegar ur är i alla fall Hillevis snygge man Helge. Han har till och med ställt upp på en intressant bakomröstning. Hillevi måste ha mutat honom med sitt bak...;)

Godmorgon

Jag sitter och väntar på några som ska göra rent ventilationssystemet i lägenheten. De kan komma när som helst mellan 7.30 och 15.00 så det är bara att sitta kvar här i soffan.

Sedan kommer vi säkert att kunna höra grannarnas nattliga gräl och andra aktiviteter ännu bättre.

Vad bra.


Mumannens bak

Mumannen har insett att om det ska bli nåt julbak får han göra det själv.
(Precis som förra året)

-Ska du inte ta kort? sa han när han började baka. (Han kände sig duktig)

Det strulade lite (han svor och gormade), så jag fick göra en för att visa. Gissa vilken.
(Plötsligt tyckte inte Mumannen att jag skulle fota mer)

Hans bullar var i alla fall jättegoda.
(Fast jag orkade bara en efter att ha vräkt i mig prinsesstårta medan jag väntade)

Idag ska vi baka lussebullar

Och medan vi gör det tänker jag sitta här och vänta på att få smaka.


Godmorgon!

Bättre än bäver

Hade inget att blogga om, men så kom jag på att det är världens hallabaloo utanför vårt hus.

Snö på den jättestora granen.

Fåglar

Suddig närbild på fåglar.

Rådjur.

Man kan alltså lika gärna titta ut genom vårt köksfönster som att kolla på den tråkiga sortens naturprogram på ettan som Mumannen tittar på. Just nu handlar det om en bäver. Den tråkiga sortens bäver...

Godmorgon

Ni behöver inte vara oroliga, jag har överlevt gårdagens skoskav och befinner mig i hemmets lugna vrå, nära en toalett för att klara eventuella akuta anfall från min ömmande mage. Känner lite brist på inspiration, har halkat efter i kommenterandet, men kommer antagligen snart krypande till er, som den stolta blogghora jag är. ;D

Härlig promenad..

Jag chansade på att min dåliga mage skulle klara en promenad, tog ett stoppande piller och följde med Musonen som skulle åka skridskor med sina kompisar.

Det var mysigt. De gamla hockeytakterna satt i.

Ganska glad än så länge.

Sedan blev det inte lika kul. Hade fått skoskavet från helvetet och kunde knappt ta ett steg till, fick plötsligt magknip och akut behov av en toalett, hittade tack och lov en, med bara lite papper, endast kallvatten och ingen tvål, men ändå. Proppade i mig ytterligare stoppande medel, stapplade till närmsta busshållplats, höll på att bli påkörd av en bil, missade bussen med fem sekunder och fick stå och vänta på nästa buss som var en kvart försenad. På bussen började magen knipa igen och när jag äntligen kom hem hade strumpan fastnat i skoskavet och det var faktiskt i alla fall lite synd om mig..

Klickbar för den som vågar..

Hoppas ni också har haft en trevlig fredag.;)

Första julkortet för i år

Från Thakock! Tack, vilket sött kort, och gulligt av dig.:)



(Hmmmm...undrar om hon skickade fel....jag latar mig ju aldrig...)

Själv har jag inte bestämt mig för hur jag ska göra med julkort. Varje år tänker jag att vi kanske ska strunta i att skicka, men det slutar alltid med att jag gör det ändå. Det är ju mysigt att få julkort, och egentligen inte så himla jobbigt att skicka heller. Egentligen är det bara dumt att jag varje år funderar på att strunta i det. Det tar mer energi att fundera än att bara skicka dem när det nu ändå alltid slutar med att jag gör det..

 


Hemliga besöket

Nu har de varit här!
Det var heeeelt otroligt kul att träffa dem! :D

Underbart goa och roliga Ama de casa, med sällskap.


Bruce och Julia.
(Bruce härjade runt, som vanligt, men han är ganska charmig ändå den där bocken..)


Ama vet att jag älskar prinsesstårta och hade den här med sig. Så himla gulligt av henne!


De fick träffa den blå älgen...(hur det gick får ni nog läsa hos Ama sen...)


Och nu har de åkt, och det känns så tomt. Hoppas vi ses snart igen.


Jag tröstar mig med lite rester så länge...

Godmorgon!

Igår berättade jag ju att det skulle hända något roligt imorgon. Alltså det som var imorgon igår, dvs det som är idag idag. Det är alltså idag det är det som var imorgon igår. Fattar ni eller ska jag förklara ännu mera?
Jag är lite nervös faktiskt. Ni får veta senare...
Nu måste jag sätta lite fart! :D

Ifall ni undrar...

Jag bakar och lagar mat. Till imorgon. För det händer något kul imorgon. :D

Hon är bara bäst

Pratade precis med min coach på telefon. Först frågade hon om jag var förkyld, det lät så på rösten, men nej, det är jag inte, sa jag. Jag klagade inte, men hon måste ha läst av mig ändå, sade åt mig att koppla bort det här med att söka jobb nu. "Jag tar över ett tag. Du ska bara ta det lugnt, tänka på julen, och på att må bra. Du får inga jobb av att stressa upp dig och må dåligt. Träna, njut av att vara ledig och ta hand om dig själv, och så tänker du att jag sköter det här tills vi ses nästa gång."
Hur kunde hon veta att det var precis vad jag behövde höra just nu? När jag lagt på luren brände det till bakom ögonen, jag kände hur ont i huvudet jag har, och insåg att jag faktiskt håller på att bli förkyld ändå.

RSS 2.0