Nytt år

Vi hade en lugn nyårsafton bara vi med de två hunddamerna som inte brydde sig alls om raketskjutningen utanför fönstret. Vi åt lammfilé med potatisrosor, kantarellsås och smörstekt sparris. Crème brulée med bär till efterrätt. Vovvarna åt torkad korv som Elsa fick i present av Flisan. 
 
 
Bilden gör inte rättvisa, lammfilén var rosa och otroligt mör och god. Crème bruléen fick kanske lite för mycket socker på toppen. Men det gör inget, det smakade så perfekt alltihop.
 
 
God fortsättning till er allihopa!

Kommentarer
Postat av: moi

Den där maten ser lika god ut som den jag bjöds på!
Kan det överhuvudtaget bli för mycket socker på toppen?
Så skönt att hundarna inte brydde sig om raketerna, här var det ganska illa för Sigges del.
God fortsättning!

Svar: Stackars Sigge.. Vi var inte så jätteoroliga för hundarna, men man vet ju aldrig. Flisan undrade lite vad det var som lät ett par gånger men hon var inte rädd. Elsa reagerade inte alls.
Hörni!

2013-01-01 @ 12:20:50
URL: http://www.moiochjag.blogg.se
Postat av: Kari Katralen

Åh! Vad läckert och gott det där ser ut! Kanske inte torkad korv, men det var ju till de fyrbenta. :D

Själv tog jag entrecote ut ur frysen på morgonen. När jag sen skulle göra mig en smaskig middag så visade det sig att det inte var entrecote. Det var karrekotletter. Men det kunde ha varit värre, det kunde till ex ha varit fylld kaninmage. ;D

Svar: Korven var god, tyckte Flisan och Elsa. :D
Hahaha, ja det hade kunnat vara värre. Karrékotletter är ju gott. :D
Hörni!

2013-01-01 @ 12:34:45
URL: http://svorskan.blogg.se/
Postat av: Husfrun

Det ser underbart gott ut. Men det är svårt att fota mat rättvisa.
God fortsättning.

2013-01-01 @ 12:51:53
URL: http://villafreja.blogspot.com
Postat av: Beate

Du/ni åt då alla mina absoluta favorätter. Är otroligt svag för crème brulée - mums!
Undrar om det är du eller Mumannen som lagade denna festmåltid;-)
Å gur gör man potatisrosor????? Så vackra dom är.
Kram och god fortsättning!

Svar: Jag lagade maten. Recept till potatisrosorna hittade jag här: http://amyspieceofcake.blogspot.se/2012/12/potatisros-till-nyarsafton-kanske.htmlDet var pilligt, men kul att göra. Ska dock ha mer parmesan på nästa gång, och bättre muffinsformar. :)
Hörni!

2013-01-01 @ 14:04:52
URL: http://bp-computerart.blogspot.se/
Postat av: Selma

Men du så gott det där lät då, hur gör man potatisrosor?

2013-01-01 @ 14:08:13
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Robert

Såg väldigt gott ut alltihop. De torkade korvarna då? Var de goda? ;D

Svar: Supergoda, vill du smaka? :D
Hörni!

2013-01-01 @ 15:22:56
Postat av: Diana

Åh vad gott det såg ut att vara! Kan du komma hit med lite? Jag är hungrig! :) Potatisrosor är både gott och vackert för ögat, lamm -mums, créme bruléen är en liten klick av himmel i munnen.

2013-01-01 @ 16:38:42
URL: http://www.decdia.blogg.se
Postat av: Ama de casa

Men? Vart tog min kommentar vägen? Äsch, den tog väl vägen.

Såg himlarns gott ut! Men jag undrar - precis som Selma - hur gör man potatisrosor? Visa gärna på ett pedagogiskt sätt med bilder och så.
:-)

2013-01-01 @ 16:53:28
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Robert

Vill smaka på allt! :D

Svar: Det är bara att ta cykeln. ;)
Hörni!

2013-01-01 @ 19:43:44
Postat av: ThaChef

Åhhhh en till trevlig meny! :D Låter gott alltihopa! :D

2013-01-01 @ 19:47:33
URL: http://thaonlychef.blogg.se/
Postat av: Robert

Kommer på stört. ;D

Svar: Var är du? Det är åtta timmar sedan du sa att du kommer på stört.. ;D
Hörni!

2013-01-01 @ 23:30:12
Postat av: Susan

MUMS!

God fortsättning!

2013-01-02 @ 01:50:39
URL: http://blomtoken.blogg.se
Postat av: LiLo

De där rosorna är verkligen fina, även om jag inte har tålamod att pilla på det sättet när jag lagar mat.
Lamm är alltid gott och trevligt sällskap gör maten så mycket godare, ni hade ju varandra och vovvar, bättre kunde det väl inte bli?

2013-01-03 @ 10:13:30
URL: http://www.kucke-li-lo.bloggplatsen.se
Postat av: Krönikören

Vilka fina potatisar! Ska kolla in receptet, ser att du har lagt ut länken.

2013-01-05 @ 15:28:57
URL: http://www.metrobloggen.se/antligenmandag

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0