Kan gå hur som helst det här

Jag har fått order om att åka och köpa ett tangentbord till en Ipad. Jag som hatar att handla teknikprylar. Känner mig helt borta på såna ställen och brukar vägra följa med in. Får ångest av alla dessa attackförsäljare som försöker övertyga en om att den billiga pryl man är ute efter verkligen är fullkomligt värdelös och dessutom tyvärr slut trots att annonsen kom ut idag, och att man istället bör satsa på en som kostar fyrdubbelt mot vad ens ekonomi egentligen tillåter.
Vi får väl se om jag ens vågar mig in i butiken.. och hur det går i så fall. Kanske det slutar med att jag kommer hem med senaste Mac Book Pro, en Ipad 2 plus tangentbord och en Iphone 4 med diverse tillbehör.

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

FÖÖÖRST!!!

:-D

2011-03-29 @ 11:25:56
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Ama de casa

Hahaha! Du gör visst allt för att Mumannen ska ta över ansvaret för inköpet, va? Hoppas du nu på att han läser din blogg och stoppar dig redan i dörren hemma? :-)Jag har handlat ett fåtal teknikprylar, men är då försedd med en lapp med artikelnumret som jag ger till försäljaren. Det sensate tekniska som jag handlade på eget bevåg var en super8-filmkamera. Ja, videon hade kommit sen lääänge. Jag hänger inte med så bra...

:-)

2011-03-29 @ 11:29:04
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Ama de casa

Jag tar och kniper tredjeplatsen också, när jag ändå är igång :-)

2011-03-29 @ 11:29:38
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: ★★★YezzCorner-hästnörd i mammaförpackning★★★

Haha ja jag handlar inte heller gärna tekniksaker om jag inte har en lapp med specifikt märke och annan info av den som ska ha det :D Fegis javisst!Jag har en liten fråga också. Jag har idag skrivit lite om näthat. Ett jobbigt fenomen, men jag tror att det behöver belysas för att ens komma i närheten av att minska. Folk tänker sig verkligen inte för när det gäller vad de kommenterar i bloggar och skriver på forum etc. De känner sig säkra bakom sina datorskärmar.. och så häver de ur sig de mest onödiga och kränkande saker som jag har väldigt svårt att tro att de verkligen skulle våga säga till någon IRL. Jag undrar om du skulle kunna skriva lite om detta? Bara något kort om någon erfarenhet du har av elaka kommentarer (det tror jag att de flesta har, tyvärr?) eller vad du känner när du ser en sådan kommentar hos någon annan, eller liknande. Kanske någon tanke om hur man kan få det att upphöra? Du måste absolut inte, men jag tror att det kan vara många som tänker till ju fler som skriver om det.

Mvh Jessica

2011-03-29 @ 13:39:36
URL: http://yezzcorner.com
Postat av: Diana

Skulle du råka handla för mycket så skicka nån av grejerna till mig, jag kan stå ut med att bli med iPhone... ;)

2011-03-29 @ 15:48:08
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Svorskan

Med ditt ekonomiska sinne borde du få mycket pengar över oavsett! :D

2011-03-29 @ 17:31:15
URL: http://svorskan.se
Postat av: Karin

Hahaha!! - Men det vore väl trevligt? ;)

2011-03-29 @ 18:11:56
URL: http://karin.hermansro.se
Postat av: Krönikören

Jag är lite tvärtom - gillar sånt. Sånt som jag vill använda, praktiska saker. Inte en hemmabio med inbyggd dimmer för badrummet, fjorton fjärrkontrollen och automatisk sensor för inkommande mejl. Så hur gick det?

2011-03-29 @ 21:20:17
URL: http://www.metrobloggen.se/antligenmandag
Postat av: Beate

Du vet ju t o m vad en Mac Book Pro är. Det ska jag googla, ingen aning...

Att det finns tangentbord till en iPad visste jag inte heller, men åt andra sidan så äger jag ingen så det gör inget.

Jag brukar köpa teknikprylar med stor glädje faktiskt. Glädjen varar tills jag kommer hem och maken talar om för mig att det är fel pryl och att den ska bytas. I lördags köpta jag en tv... den ska bytas nu på lördag...

2011-03-29 @ 21:45:06
URL: http://bp-computerart.blogspot.com
Postat av: Ellis

Haha jag hatar sådant! :D

2011-04-02 @ 17:22:27
URL: http://ellisu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0