Tryggare för varje dag

Igår kväll gick Elsa plötsligt och lade sig i sin egen säng helt ensam, utan att vänta på mig som hon alltid gjort hittills. Det tog jag som dagens tecken på att hon blivit ännu lite tryggare och säkrare i sitt nya hem. Hon kom liksom på att det är onödigt att vänta på att jag går och lägger mig varje dag. Hon vet att jag kommer sen. 
 
Eller så var hon bara ovanligt trött och tyckte att jag var ovanligt seg och fick skylla mig själv som aldrig gick till sängs.. vad vet jag. :)
 
 

Kommentarer
Postat av: camilla

Tryggare kan ingen vara.. :)
Kram!

2012-11-22 @ 07:20:25
URL: http://cammo69.blogspot.com
Postat av: Kari Katralen

Vad gott och mysigt hon ser ut att ha det. Och visst är det härligt när man märker att de vänjer sig vid rutinerna och börjar visa upp mer och mer hur de själv vill ha det. Klok hund som lägger sig i tid också. :D

Svar: Ja, det är så kul att vi ser något litet tecken nästan varje dag, som att hon plötsligt ligger kvar i soffan när jag går och slänger soporna. Hon håller inte koll på mig hela tiden längre. :)
Hörni!

2012-11-22 @ 08:12:32
URL: http://svorskan.blogg.se/
Postat av: Ama de casa

Jag tror absolut på trygg.

(Sen är jag lite sur för att Camilla snodde min kommentar... ;-) )

Gomorron!

2012-11-22 @ 08:47:05
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Ama de casa

sv: Haha! Det var faktiskt Anders förslag också, att varannan gång ta listan från början och varannan från slutet. Sen skulle vi få hoppa över dom som låg "i förorterna" :-)

2012-11-22 @ 09:26:34
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Diana

Hon kanske ville testa för att se om du följer efter henne istället. Vilket lyckades. ;)
God morgon!

2012-11-22 @ 09:53:58
URL: http://www.decdia.blogg.se
Postat av: Diana

Sv: Hm, du ska kanske inte stressa med barnboken utan vänta tills du kommer på något mindre... blodigt.

2012-11-22 @ 10:10:51
URL: http://www.decdia.blogg.se
Postat av: Kari Katralen

Jag tror det tog Mimi upp till tre månader innan jag märkte att hon förstod rutinerna och litade på de. Och sen tog det nästan ett år innan jag såg hela hennes personlighet. Nu var hon även lite kuvad när jag fick henne, så fortfarande kommer det små saker fram. Som att hon plötsligt visar (egen) vilja att gå i en annan riktning på promenader. Låter som en baggis, men jag tycker det är så underbart att se förändringen. Att hennes egen personlighet kommer fram, att hon vågar visa vad HON vill. För även om hon gör det, så lyssnar hon om jag menar något annat.

Just nu ligger hon och slafsar på ett märgben, lycklig som bara den. Om ett par timmar kommer Janne och då är det massage som väntar. :D

Svar: Det har gått två månader för Elsa nu, så det tar nog ett tag till innan hon är helt som hemma, även om jag tycker hon oftast är väldigt avslappnad redan nu. Åtminstone så länge vi är hemma.

Vad roligt att Mimi tar för sig mer och mer. :)
Hörni!

2012-11-22 @ 13:55:28
URL: http://svorskan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0