Glad morgon

Eftersom jag vaknade förkyld och hängig idag blev jag väldigt glad när jag slog på datorn och upptäckte att det faktiskt är torsdag! Vilket innebär ledigt och sedan bara en kort dags arbete innan helg. Jag som fick för mig att det var tisdag och att jag skulle jobba flera dagar till.

Och så är jag otroligt glad för att min favoritarbetsplats, fem minuters gångväg hemifrån, ringer hela tiden och undrar om jag kan komma och jobba. Mindre glad av att jag oftast får tacka nej just nu eftersom jag redan är uppbokad på andra sidan stan. Men nu har de fått mina tider och från och med om tre veckor har jag ännu inget inbokat och då ska de vara min första prioritet, det har jag bestämt.

Och så är jag glad att jag faktiskt, än så länge, har lite blogglust idag. Lite bekymrad över att jag inte får till något Bongoinlägg, men jag ska försöka om en stund. Får väl se hur glad jag är efter det då.

Kommentarer
Postat av: Lippe

Härligt att du får så mycket jobb!

Hur känns ryggen efter en dag? hade du fixat det sju månader efter op? Jag själv har valt bort att jobba med det igen men ibland undrar jag om jag gör bort mig? men jag kan ju knappt lyfta katten en del dagar?

Men jag är jätteglad för din skull!

Kram

2011-10-06 @ 11:09:24
URL: http://hrifrnochvidare.blogspot.com
Postat av: HomoErotis

Underbart med ledigt, sista kvällen här innan "bubben" kommer i morgon kväll. Najs !!

2011-10-06 @ 12:19:14
URL: http://nattstad.se/Homo.Erotis
Postat av: Selma

Det är mycket svårare att skriva det man "måste".

2011-10-06 @ 12:22:11
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Härligt att blogglusten spirar igen :-)Vad trist att behöva tacka nej... Dom får väl se till att ha större framförhållning!

2011-10-06 @ 13:11:22
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Svorskan

Vad skönt att du får jobba, men jobbigt att inte veta innan. Det hade jag tyckt hade varit väldigt påfrestande över tid.

Sv: Hahaha! Nej, hon satt inte på någon föreläsning, hon satt vid sidan om mig i soffan och busade på FB.

2011-10-06 @ 14:02:14
URL: http://svorskan.se
Postat av: Thakock

Det är jobbigt när man har sin favorit plats att vara på och så blir man inringd när man redan är på ett annat ställe. =P

2011-10-06 @ 16:14:17
URL: http://briadlover.blogg.se/
Postat av: Diana

Skönt med ledigt! Visst är det typiskt att man inte kan ta jobbet på sitt favvoställe. Jag vet timmisar hos oss som gjort fulingar och avbokat på det andra stället, men förr eller senare kommer det ju fram...

2011-10-06 @ 17:23:51
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Beate

Äntligen!!! Kul att blogglusten är tillbaka! Å stort grattis till alla jobberbjudanden. Du ser, är man duktig så ordnar sig allt!

Den där Bongogrejen är inte lätt, speciellt då nog få kan konkurrera med Frejas inlägg, men jag tror nog att du klarar det!!!

2011-10-06 @ 21:18:36
URL: http://bp-computerart.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0