Slemmigt

Självklart var det MJÖLKEN som var fel i förra inlägget. Man dricker inte mjölk till räkor! Det är lag på det. Det är Mumannen som bryter mot lagen.

Jag dricker inte mjölk till någonting förresten. Det är slembildande. Och något som är slembildande kan inte vara gott. Det hörs ju. Men det är inte lag på att man ALDRIG får dricka mjölk, så det behöver ni inte vara oroliga för.

Det är inte heller olagligt att köpa en dyr väska för sina egna pengar. Inte ens att använda en som man fått i present av sina vänner är förbjudet. Så jag måste säga att jag INTE tycker att Aftonbladets hets mot Mona Sahlins väska är riktigt vettig. Jag tycker rent ut sagt att de ska skita i vilken väska hon har, och vad den kostar, precis som de (och jag) skiter i att Reinfeldt tydligen har en ännu dyrare klocka. Att de inte är lågavlönade kan väl inte vara någon överraskning? Och man gör väl vad man vill med sina egna pengar, inom lagens ramar? Sen kan man kanske alltid diskutera deras löner och ersättningar, men det är en annan fråga. Tycker jag. Men ni behöver inte hålla med mig om ni inte vill. 

Nu är det sovdags för mig, så jag säger Godnatt! 

Och jag kommer att sova länge, så Godmorgon och ha en underbar Lördag allihopa! 


Kommentarer
Postat av: Diana

Håller med dig om att mjölk inte är gott. Får i mig väldigt lite mjölkvaror över huvud taget så mitt skelett är nog i samma form som en 93-årings. :)

Natti natti!

2010-01-23 @ 01:05:00
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Brutala Bloggen svarar

Det är det jag inte vet =( och jag vet att många säger att man bara ska vara, och inte tänka så mkt men för min del är det viktigt att veta hur jag är. Som jag minns det så har jag varit lesbisk i hela mitt live, fram till när jag gick tvåan i gymnasiet och jag var tänd på en (feminin) kille för första gången i mitt liv. Men jag levde nog lite i förnekelse då eftersom jag ville bli tagen på allvar, och alla säger ju att dem är bisexuella så jag kände att det inte fick den tyngd som ordet behövde, därför kan jag ha envisats med att va lesbisk för folk skulle ta mig på allvar. Nu tvekar jag däremot på om jag ens är lesbisk,, men så kommer jag på mig ibland som med min lärare till exempel,, det är så svårt det där, och jag vill veta, inte nöja mig med nåt halvdant "spelar roll" om du förstår vad jag menar?



Eftersom man tydligen kan bli homosexuell helt plötsligt borde väl man kunna bli tvärtom? Jag vet inte =(

2010-01-23 @ 01:23:15
URL: http://metrobloggen.se/ruv
Postat av: Ellis

Sov gott Gun! :D

2010-01-23 @ 01:33:22
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Britt

Hon får ha vilken väska hon vill. Hennes trovärdighet som politiker sitter ju inte i det. Jag tror lika lite på henne med väska som utan eller om väskan är från H&M eller NK. Politiker ljuger i vilket fall som helst.



Mjölk är otroligt slembildande. Jag har problem att spjälka mjölkprodukter och får en dålig smak och lukt i munnen plus att skolklassen får bråttom. Ingen vet varför eftersom jag inte är allergisk mot mjölk. Jag fuskar och äter ost ibland och fil för att jag tycker om det. Tyvärr luktar det skit rent bokstavligt om min mun då. Dricker havremjölk och sojamjölk. Finns ingen hårdost som inte är gjord på mjölk...eller finns det?



God Natt! sover nog också länge...

2010-01-23 @ 02:12:50
URL: http://metrobloggen.se/brittsbetraktelser
Postat av: a home far away

Väskdebatten har nått Singapore också kan jag meddela, och det är såååå fånigt alltihop! Är det den svenska avundsjukan som slagit till igen?? Hon får väl ha vilken väska hon vill, herregud...förstasidan på Aftonbladet, det är krig i världen, folk dör i svält och det är katastrofläge på Haiti....hallå!!



Hoppas i allafall att DU har en fin dag!

Kram Gunilla i Singapore

2010-01-23 @ 05:35:59
URL: http://www.vitaanglar.blogspot.com
Postat av: Janne

Hmmm, jag har inte ens sett den hetsen du pratar om men självklart ska man få köpa precis vad man vill för sina egna pengar. Det hade vart annat om det vore våra pengar men det verkar det ju inte vara. Skulle inte hon få göra det för att hon är politiker? Löjligt!



Hoppas du lyckas sova riktigt länge idag men när jag kommer hem från jobbet runt fem hoppas jag det finns ett nytt "morgoninlägg" jag kan läsa. ;D



Godmorgon Gun!

2010-01-23 @ 06:27:42
Postat av: Em

Jag tror att hela snacket om Mona Sahlin enbart var en avledningsmanöver från din sida. Du vill inte ha någon diskussion om brödet helt enkelt.



"Drick inte mjölk och Heja! Luis Vitton?" Är det så du menar? Vad med BRÖDET, Gun! Vad med BRÖDET!! ;D



God morgon! Hoppas du har sovit underbart! Det har jag och trots sömntablett så känner jag mig full av energi. Jätteskönt är det! Antagligen tycker sömntabletterna att jag skall sova över nio timmar per natt, de kanske tycker att åtta timmar är lite lite annars? :D



Jag älskar nytvättade sängkläder, DET skall jag fixa nu! KRAM

2010-01-23 @ 08:29:40
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Jess

Godmorgon!

Nä, jag orkar inte bry mig vad folk har och inte har. Måste man köpa en gammal ful väska på second hand? Löjligt.

Jag håller med utom när det gäller mjölken, mjölk är gott! Fast inte till räkor. :)

2010-01-23 @ 08:48:34
URL: http://maisongrey.blogspot.com
Postat av: sara - Glitterögon

Håller med dig, mjölk är inte gott. Sov gott och sen godmorgon.

2010-01-23 @ 08:49:50
URL: http://glitterogon.blogg.se/
Postat av: Ama de casa

Gomorron, Gun!

Hoppas du har sovit riktigt gott och riktigt lääänge!

Kram :-)

2010-01-23 @ 08:54:38
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Kison

Mjölk som är så gott. Ja i sverige iaf men inte den long life som finns här. Urk och ingen mjölk till räkor då;)

Mona Sahlins väska, det har jag missat. Trodde först du kanske skrev om prinsessan Victoria. Hon hade väl fått nån väska, Birkin bag eller vad den heter som går lös på allt mellan 60.000-över 100.000.

2010-01-23 @ 09:03:40
URL: http://sandmellantarna.com
Postat av: Philippa - mamma till Therese

håller med, varför får man inte visa att man har pengar? och någon måste ju stötta dessa stackars designers och köpa deras väskor så :P

2010-01-23 @ 09:12:00
URL: http://phlippans.blogg.se/
Postat av: sandra

hoppas du sovit gott? :) bestämda ord här ovan :) håller med föruton vad det gäller mjölken!! mamma brukar säga vi skulle haft en egen ko så mycket mjölk dricker jag :D

2010-01-23 @ 09:51:18
URL: http://sandrabnilsson.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Om Mona får en fin väska i present så måste hon väl få använda den?!! Samma sak om hon handlat den själv för egna pengar, varför ska någon lägga sig i det? Vore väl löjligt om hon skulle smyga med att hon har en sån väska,och sedan tvingas dementera paparazziavslöjandet, ungefär som Madeleines tjuvrökar-bilder... Men statussymboler kanske är förbehållna män..?

2010-01-23 @ 10:00:50
URL: http://fabulousforty.blogg.se/
Postat av: marie

Godmorgon!!

Hoppas du sovit riktigt gott och läääänge!!!

Nu väntar skidbacken på mej...tjohej!

Kram

2010-01-23 @ 10:00:52
URL: http://mariekjerulf.blogg.se/
Postat av: pelle

Haha, jag brukar också ha den ursäkten. "Mjölk bildar slem, så tack men nej tack - jag avstår".



Sen är det ju tydligen bra för ben, märg och allt det där. Men jag gör inget för att bidra till slem. :P

2010-01-23 @ 11:16:31
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: Pia

Jag gillar mjölk!! :o)

När det gäller hennes väska.. herregud, hon har ju fått den i present!!! Vad är problemet???

Ha en skön lördag, kära Gun!

2010-01-23 @ 11:44:54
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Synne

Visst är mjölken fel. Helt fel....

Utom för korna.



Ja det där med Monas väska... Visst hade hon fått den i present? tror inte journalisten hade nått av nyhetsvärde att komma med. så såg han Monas väska coh BAM! Dagens scop....

Helt sjukt.



2010-01-23 @ 13:10:14
URL: http://nabolandet.blogspot.com
Postat av: Yvonne

Mjölk och räkor låter jättekonstigt. Om nu inte räkorna läggs i någon sorts stuvning...

2010-01-23 @ 14:59:11
URL: http://yvoeri.blogspot.com/
Postat av: anne

Men herregud, har de inget annat för sig än att tramsa för folks handväkor!?!? Låt vara att 6000 kr är mycket pengar, men inte är det ett fantasibelopp för en kvinna med bra lön. Skit i väskan Aftonbladet!

2010-01-23 @ 21:34:10
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Bögen från Dalarna

Blev alldeles för mycket uppståndelse kring hennes väska. Hon gör väl vad hon vill med sina pengar, sedan om den kostar fem kronor eller 50 000 har inte med oss att göra. Inte skriver Aftonbladet om oss om vi skulle gå runt med en sådan väska? Men ja, det är Aftonbladet vi talar om.. ^^

2010-01-24 @ 01:28:09
URL: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0