Vi har varit gifta i 20 år och tillsammans i 27.

Detta eviga snack om att man i ett förhållande ska ha hemligheter för varandra. Och att man ska hålla attraktionen vid liv genom att inte berätta allt. Man ska inte säga nu går jag och bajsar, utan "jag måste pudra näsan" typ. Man ska inte vara vänner, utan man och kvinna. Man ska hålla spänningen vid liv, klä upp sig för varandra, överraska varandra och ha passionerat sex flera gånger i veckan. Jag hörde snacket senast i morse på Nyhetsmorgon.

Enligt mig är det rent ut sagt skitsnack! Inte undra på att förhållanden spricker med de kraven!

Visst är det trevligt att bli överraskad ibland, men det är väl ändå inte det som bygger förhållandet?

Nej, tacka vet jag att lufsa runt i mjukisbyxor, skratta och skoja och vara vänner och öppen med hur man mår, vad man tänker och känner. Jag vill vara mig själv och jag vill att min man är sig själv. Jag vill känna mig bekväm och inte behöva tänka på vad jag säger och gör. Jag vill vara avslappnad och inte gå på tå och jag vill inte att min man ska göra det heller. Jag vill njuta av en tvåsamhet där vi lär känna varandra utan och innan. Först när båda kan vara sig själva tillsammans kan man känna äkta kärlek.

Det är mitt recept på ett långt lyckligt liv tillsammans.


 
"Kärlek är inte allt här i livet, men det är i varje fall bättre än allt som kommer på andraplats".


                         

Kommentarer
Postat av: Egoinas mamma

Jag håller så fullständigt med dig. Skulle kännas konstigt och onaturligt att göra sig till år ut och år in, jag hade inte klarat det heller. Men (måste väl ha med ett "men") det verkar som att vissa drar på sig mjukisbrallorna lite väl snabbt. Jag tror det oftast är när man är äldre och har varit sambo i många år innan. Jag tycker att man "håller stilen" några veckor åtminstone. Fiser en man i min närvaro första veckan så uppskattas inte det precis, men det är en annan sak. :)(Undra på om inte jag har lagt upp den bilden i ett inlägg jag har i utkast. Ingen konst att byta ut den, men om du skulle se att jag har missat, vill du påminna mig då? Lite roligt det här att vi letar på samma ställe.. Men det finns ju massor!)

2009-09-19 @ 20:06:46
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Gun

Em: Jag menar ju inte att man ska förfalla såklart! Och jag uppskattar verkligen inte heller fisar. Någon gräns har även jag:)Inte gör väl det något om du har samma bild? Jag kanske har råkat ha samma som du också någon gång? För mig är det okej i alla fall. Vi kan ju inte leta i varandras bloggar och vara rädda att använda samma bilder tycker jag:)

2009-09-19 @ 20:12:09
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Lena

Jag tycker som du. Man ska känna sig bekväm och avslappnad i ett förhållande.

//Lena

2009-09-19 @ 20:17:38
URL: http://lenasoderberg.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Får inte Mumannen fisa efter så många år? Han måste ha ett stort uppdämmat behov... ;D

2009-09-19 @ 20:19:32
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Det tar extremt lång tid innan dina nya inlägg dyker upp på Bloglovin.. Detta har inte kommit upp än!

2009-09-19 @ 20:35:47
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Ellis

Kom just upp på bloglovin EM :)Fisa är inte tillåtet inte när de gäller tjejer hs mig, jag blir rent av äcklad om en tjej fiser. Men killar har jag inte problem med, helt sjukt de där... :STycker det är riktigt gulligt att ni hållt ihop så länge! :) Tror på er!

2009-09-19 @ 20:39:44
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Miiqa - jag överlevde min barndom

Jag håller med om det där med mjukisbyxor. Skulle aldrig palla att göra mig till..Vet inte vad det är med kom ihåg-knappen, kommenterar så sällan min egen blogg ;)

2009-09-19 @ 20:40:12
URL: http://flischyflaschoo.blogg.se/
Postat av: Gun

Em: Han får fisa...på toaletten!:D

2009-09-19 @ 20:45:28
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: anne

Så sant, så sant. Angående fisar så fiser inte maken annat än av misstag. Jag fiser också av misstag, men litet oftare... Treförlossningar, varav en något... vävnadsskadande, har gjort sitt.... Men se, maken suckar, och så var det bra med den saken.Sv. Visst fasiken glömde jag mina bloggvänner! Jag har inte lyckats klura klart över vilken kategori de tillhör. Sin egen skulle jag tro, men jag har inte fått det färdigformulerat. :)

2009-09-19 @ 20:46:58
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Jennie - Mitt liv som mig

Haha ojdå, ska man inte berätta då man skall gå och bajsa :O? Då har jag precis gjort en förhållandemiss, hehe!Jag håller me dig. Jag drar gränsen vid att skita med öppen dörr... hehe! Annars så finns det nog inget som är för personligt för att dela med Johan!!Kram

2009-09-19 @ 20:48:07
URL: http://jennienennie.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Gun: Men där brukar ju DU sitta?Anne: Intressant.. (nu känner jag mig som en liten skolflicka, har väldigt lust att börja skoja om fisandet, men jag biter mig hårt i tungan..) :)

2009-09-19 @ 20:49:54
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Ellis

sv: Ja exakt, jag har verkligen inga problem med hennes kille, gillar han massor. Men jag vill träffa VÄN B och inte hennes kille JUST IDAG. Jag behöver VÄN B just idag - för att kunna må bra.

2009-09-19 @ 20:52:11
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Gun

Em: Vi har två toaletter som tur är:DDu får skoja om fisar!...Gör det!

2009-09-19 @ 21:02:22
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Myaraq

Jag håller verkligen med.Det är inte okej att ställa sånna krav - det är väl ett tecken på kärlek & tillit om man verkligen kan vara bekväma med varandra?!

2009-09-19 @ 21:05:33
URL: http://myaraq.blogg.se/
Postat av: Nanna

Hej hopp! Har skrattat mig igeom dina senaste inlägg

om väderkartor,bananer och mysbyxor. Fast det senaste håller jag med dig om. Om man inte kan vara sig själv hemma,var ska man då kunna vara det! Kram

2009-09-19 @ 21:05:40
URL: http://honkytonkangel.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Nej, Anne är inte här och även om jag vet att hon är en toppen kvinna och bloggar bra och lämnar underbara kommentarer så känner jag henne inte tillräckligt väl. Men annars... ;D

2009-09-19 @ 21:09:47
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Sv: Jag vet inte! Vet att han jobbar kväll några dagar, men han brukar ju lämna kommentarer på natt, morgon eller dagtid då?

#

2009-09-19 @ 21:21:58
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Britt

Det handlar väl lite om att inte förlora respekten och fisa och rapa hur som helst och peta i näsan vid köksbordet och annat. Visst ska man kunna vara sig själv men respektera den andras behov av avskildhet eller att man blir äcklad av att någon fiser vid matbordet. Men visst är det något konstigt om man måste börja göra sitt sexliv intressantare med lekar och annat. För mig är sex lika roligt trots missionär under täcke som för 14 år sedan...och visst har vi andra ställningar också beroende på var vi är...men det är inget konstlat över det. Jag vill också att vi ska lära känna varandra utan och innan och jag lär mig nya saker fortfarande efter 14 år. Min pappa sa att min mamma fortfarande kunde överraska honom efter 40 år. Det tar ett helt liv att lära känna varandra. Jag tror inte jag blir less på min man efter 30 år om vi får leva så länge.SV: vilken tur att det bara var 11 män...tänk om hon varit "allas kicka" och de bjudit dit 200 strul...

Postat av: Gun

Janne: Var är du? Vi saknar dig här:(

2009-09-19 @ 21:28:21
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Brutala Bloggen

haha,, jag gör sådär,, föreställer mig och så vidare. Några ggr har jag försökt vara mig själv och basunerat ut att jag ska gå och URINERA liksom han höll på o dö. Och när han har stått o pissat en ggn så det skvalade i hela huset - ja då höll jag på o dö.min bästis o jag visste iaf allt precis allt om varandra en ggn i tiden och jag mådde asdåligt av det. Då började jag inte berätta allt så kändes det genast bättre.

2009-09-19 @ 21:34:18
URL: http://metrobloggen.se/ruv
Postat av: ERIK

hehe najs

2009-09-19 @ 21:49:13
URL: http://erikerovrar.blogg.se/
Postat av: Maria/kattloppan

Ujujujuj va många som har problem med lite fisar då... det är ju jättegott att fisa ju hahahaha.. Själv är jag nog väldigt avspänd med det och erkänner direkt om jag gjort nått hihihihi... Min mellan dotter kom med en massa förmaningar när hon bjöd hem sin pojkvän första gången vi fick inte fisa och inte rapa för då skulle han spy..... Vi försökte skärpa oss men det gick som det gick och han får stå ut med oss precis som vi är hahahahaha och han har inte spytt än trots att vi bombardetat honom med både det ena och det andra....

2009-09-19 @ 22:00:29
URL: http://metrobloggen.se/kattloppan
Postat av: Egoinas mamma

Jag har tråkigt.. Borde jag lägga mig kanske? Knuff-rutan? Har du testat igen? (Just nu skulle jag gärna ha suttit i ert vardagsrum och sen gått och lagt mig i gästrummet. Det hade varit mysigt nu! Särskilt med tanke på att Mumannen tydligen inte fiser hur som helst! Vad får jag till frukost? :D)

2009-09-19 @ 22:01:29
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: sara

Grattis till de många åren tillsammans. Håller med dig om att det är på så sätt man får ett förhållande att hålla.Nu har jag en ny liten utmaning på dig på min blogg. Hoppas du antar den :)

2009-09-19 @ 22:08:06
URL: http://glitterogon.blogg.se/
Postat av: Gun

Em: Jag har också lite tråkigt, men skönt också. Mumannen är dödstrött och har gått och lagt sig. Jag har inte provat knuffrutan på ett par dagar, ska göra det imorgon. Orkar inte nu..

Du kan få Yoghurt, mackor, juice och äggröra. Går det bra? Om du kommer en annan dag och inte redan ikväll kan du få önska vad du vill! Tyvärr är vårt gästrum inte så lyxigt, utan ett ombyggt förråd med ett litet fönster och ganska fullt av prylar. Hoppas det går bra ändå:D

2009-09-19 @ 22:10:58
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Miiqa - jag överlevde min barndom

sv: Nej då, det är inte synd om Nemo, han är ju kallblodig ;)

2009-09-19 @ 22:17:28
URL: http://flischyflaschoo.blogg.se/
Postat av: Britt

SV: Nej jag vet att du inte menade så..men jag läste ju kommentarerna och spårade ur lite :) Jag vill också kunna vara mig själv hemma. Var ska jag annars kunna vara det?

Postat av: Egoinas mamma

Jag blir också lite hipp som happ, men med dig så känner jag mig trygg ändå.. :)

YEAH! Älskar äggröra, det var faktisk det jag tänkte på! :D Spelar ingen roll hur rummet är, just nu längtar jag bara efter sällskap och jag tror jag skulle njutit extra mycket av ditt! :D <jag brukar inte få för mig att vara social så där helt ur det blå, jag har nog ingen höstdespression, har mått väldigt bra idag, tror jag bara hade några dåliga dagar. Kanske lampan hjälper?>

2009-09-19 @ 22:18:17
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Psst! Om du har lust att samtala lite, så pratar jag med Ellis inne på hennes blogg.. Annars kan vi prata hos dig eller mig också, men jag undrar på om du inte skulle tycka att disskussionen är intressant.. :D

2009-09-19 @ 22:23:17
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Sitta och bubbla över ett glas vin låter jättemysigt! Jag är den typen som gillar att njuta av andra människors närvaro. Småprata och mysa! Min bästa vän kallar mig för mystant. :D

2009-09-19 @ 22:24:52
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: marie

Kärleken är evig...grattis till er kärlek!

kram

2009-09-19 @ 22:24:58
URL: http://mariekjerulf.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Sv: Men jag lovar, du har första prioritet. Kanske efter nyår nån gång? Det blev lite extrautgifter + att jag blev lite tagen av situationen när Egoina flyttade hem, men det har lagt sig nu. Jag verkligen ser fram mot att träffa dig!

2009-09-19 @ 22:38:33
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Britt

Jag la upp en till Dagen Hud fast jag inte skulle :)

Postat av: Myaraq

Gun, jag vet att du vet, men jag tänker faktiskt säga att du RÄDDADE min kväll.Jag. Är. 20.

2009-09-19 @ 22:41:03
URL: http://myaraq.blogg.se/
Postat av: Miiqa - jag överlevde min barndom

sv: Japp, jag är iskall. Det är inte för inte som mitt smeknamn är Isprinsessan.

2009-09-19 @ 22:45:22
URL: http://flischyflaschoo.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Sv: Å nämen jag känner ingen press! Jag bara VILL så hemskt mycket! :D

2009-09-19 @ 22:49:47
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Johanna ♥

Hehe då blev ni ihop samma år jag föddes :) nej men jag tror på det du säger... och att mycket nog sprciker för allt skall vara perfekt... men gud tänk om int ekunna lägga en fis då och då..och såvidare...gud av olycklig jag skulle vara då!

2009-09-19 @ 22:50:06
URL: http://misseverything.blogg.se/
Postat av: Janne

Imponerande. Men så är han ju en värmlänning också. Men du är nog inte så tokig att leva med du heller. :D

2009-09-19 @ 22:54:09
Postat av: Britt

SV: nej inte magen. Högre upp.

Postat av: Gun

Janne: Tack gode Gud att du är här!!! och tack, men varför tror du det? Jag kanske är skitjobbig!:D

2009-09-19 @ 22:56:34
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Tack, Gode Gun! heter det! Även om det är du själv som skriver. Janne har överlevt! Han har nog varit ute för strapatser! :D

2009-09-19 @ 23:02:15
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Janne

Enkelt. Annars skulle inte en så klok man stanna hos dig så länge. ;D

2009-09-19 @ 23:03:04
Postat av: Egoinas mamma

Janne: Kloka män stannar hos jobbiga fruntimmer. De fattar att det är utvecklande. Dessutom blir det oftare försoningssex. Gun och Mumannen hade det innan..

2009-09-19 @ 23:05:37
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Gun

Em: Så kan jag ju inte säga, hahaha!:DJanne: Jasså du. Ja...det är väl bäst jag håller med antar jag. Annars hade jag hoppats att du skulle räkna upp alla mina goda egenskaper;D

2009-09-19 @ 23:06:22
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Britt

Gun det var pannan. Ellis gissade rätt. Min rynkade panna ser ut så i närbild. Men nu tror jag att jag inte har mer Dagens Hud :)

Postat av: Johanna ♥

ja den är verkligen bra... nästan så man vill se den igen!

2009-09-19 @ 23:09:22
URL: http://misseverything.blogg.se/
Postat av: Janne

Åh, men då får du väl säga det då. Du borde veta vid detta laget att jag inte är nån tankeläsare. ;)

Dom positiva egenskaper jag har lärt mig om dig i skrift är att du är klok, rolig, kvick, smart och rolig. Sen vad jag har sett på bild är du snygg!Em: Så du tycker Gun är jobbig? ;D

2009-09-19 @ 23:10:26
Postat av: fashionhaggan

jag följer dina råd, så nu sitter jag i mysbrallor och bloggar!

2009-09-19 @ 23:11:05
URL: http://www.fashionhaggan.se
Postat av: Egoinas mamma

Klart du kan säga så! Du är ju Gun!Janne: Nu försökte jag kompromissa med dig! :D

2009-09-19 @ 23:14:47
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Gun

Janne: Det var trevligt att höra. Dessutom sa du rolig två gånger, det är ett gott tecken. Men jag har en stark känsla av att jag snart kommer att få höra mina negativa egenskaper också...Har du inte semester längre? Har du ångest för att det är ett helt år kvar till nästa gång?;D

2009-09-19 @ 23:15:06
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Britt

SV: inget att be om ursäkt för...vet inte själv hur jag ser ut på mage och revben...så du kan ha rätt i att jag ser ut så där också. Man fotograferar ju inte sig själv på det viset vanligtvis :)

Postat av: Egoinas mamma

Jisses, tror Janne att det är skilsmässa på gång eller? :D Så många komplimanger har inte ens jag fått på en och samma gång, trots att jag är hur singel som helst. :D Han är en sann horni-vän!! ;D

2009-09-19 @ 23:18:25
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Janne

Hehe, jag väntar med det till rätt tillfälle. ;)

Ja semestern är slut men ångesten är över. Det var värst på torsdag kväll och lite igår men nu är jag inne i det igen. Jag kommer resa ganska mycket i jobbet (inom Sverige) under vintern så jag kommer träffa en massa nya roliga människor. :DEm: Mmm, men man behöver inte vara jobbig för att ha försoningssex. Det kan vara efter ett hälsosamt gräl man behöver ha det. Visserligen är det oftast kvinnan som börjar grälet men det vore att gå lite väl långt att kalla alla kvinnor jobbiga. ;D

2009-09-19 @ 23:21:58
Postat av: Gun

Ém: Jag tvivlar på att han tror det. Jag så gott som tvingade honom att säga nåt positivt ju:D

2009-09-19 @ 23:23:38
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Janne: För att ta det sista först, det finns en orsak till allt.. SEN undrar jag om jag hör till bland de roliga nya? Du skall väl till Skåne också? Eller hör det fortfarande till Danmark? :DGun: Ta åt dig! Sug i dig när du kan! :D

2009-09-19 @ 23:26:15
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Gun

Nämen åh vad roligt Janne! Vad jobbar du med?Em: Absolut, jag suger i mig allt positivt jag kan få.

2009-09-19 @ 23:28:40
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Får jag vara grov i mun nu?

2009-09-19 @ 23:32:26
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Gun

Em: HAHAHAHA!! Klart du får!:D

2009-09-19 @ 23:33:31
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Är sperma positivt?

2009-09-19 @ 23:34:05
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Janne

Haha, jag skulle gärna ha berättat det här om jag visste att en speciell person inte läste din blogg. Hej Ellis! ;DÄn så länge vet jag inte så många platser jag ska till men jag kommer vara ganska ofta i Halmstad. Även om det inte är Skåne så är det ju ganska nära dig? Du är helt klart rolig. :D

2009-09-19 @ 23:34:49
Postat av: Egoinas mamma

Janne: Halmstad är ju bara en timme ifrån, då finns det faktisk inga ursäkter! Fika eller pang på rödbetan? (Med förbehåll i och med intag av några glas vin) :D

2009-09-19 @ 23:36:59
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Gun

Em: Det beror på i vilket sammanhang. För tillfället måste jag säga att det är ganska negativt faktiskt..Janne: Hon läser inte min blogg längre så du kan berätta:D

2009-09-19 @ 23:38:26
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Okej. Det var bara det jag ville veta... :D

2009-09-19 @ 23:39:27
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Janne

Nu måste jag säga att du inte var vidare smart. Hur mycket har hon betalat dig? ;DEm: Vi kan väl ta en snabbfika först? Jag vill gärna lära känna en kvinna innan jag ger mig på rödbetan. ;D

2009-09-19 @ 23:42:11
Postat av: Gun

Janne: Varför var jag inte smart?

2009-09-19 @ 23:43:23
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Janne: Jisses! Kan man inte ta det i omvänd ordning? Måste man vara så himla strukturerad alltid? Tänk vad kul, inte ett ord, pang på rödbetan utan ett ord och SEN fika? Då har vi ju mycket mer att snacka om, till ex vad han borde heta etc.(I fantasin låter det roligt i varje fall..) :D

2009-09-19 @ 23:45:19
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Janne

Trodde att du kunde lura mig att avslöja vad jag jobbar med genom att säga att hon inte läser här längre. Jag har ju sett en massa kommentarer från henne under dagens inlägg.

2009-09-19 @ 23:46:07
Postat av: Gun

Janne: Jasså det! Det hade jag redan glömt. Jag trodde du pratade om sperman!;D

2009-09-19 @ 23:47:26
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Det är det jag som gjorde, men du blev aldrig nyfiken på varför jag vill veta.. :D

2009-09-19 @ 23:48:32
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Janne

Em: Visst fan låter det roligt men du får tänka på att jag är blyg. Och sen vet jag inte om jag vill ta ytterligare en diskussion med dig om vad han ska heta. Du var jobbig då. ;D

2009-09-19 @ 23:49:05
Postat av: Gun

Janne: Gillar du inte rödbetor förresten? Em är ju expert på såna vet du väl!;D

2009-09-19 @ 23:49:22
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Janne: Äh, den blygheten försvinner så fort vi kommer igång. (Jag vet att du tyckte jag var jobbig då, men man skall stå för sina åsikter!) :D

2009-09-19 @ 23:50:44
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Janne

Sperman! Sperman? Vad fan har jag missat nu?HAHAHA! Nu såg jag! :D

2009-09-19 @ 23:51:14
Postat av: Gun

Em: Du får gärna berätta det nu! Jag hänger inte riktigt med här känner jag.

2009-09-19 @ 23:51:19
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Jag är duktigt på att koka de, upp till kokningspunkten, hålla de där ett bra tag och sen är det klart för att stoppa i mun. hehe

2009-09-19 @ 23:52:22
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Janne

Ok, låt mig fundera.... Jag och Em har pratat rödbetor... när Em är med är det oftast sexprat.... när Gun pratar är det oftast sexprat.... Jo jag gillar rödbetor! ;D

2009-09-19 @ 23:54:06
Postat av: Egoinas mamma

Du sa att du suger i dig allt positivt, sen frågade jag hur du upplever sperma och då svarade du "negativt". Vääääl, så vet jag det! :D

2009-09-19 @ 23:54:29
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Gun

Em: Ursäkta men pratar du om rödbetor eller sperma?

2009-09-19 @ 23:54:41
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Janne

Em: Nu började min fantasi leka med mig. :D

2009-09-19 @ 23:55:23
Postat av: Ellis

*VAD FAN JANNE!!!! VARFÖR FÅR JAG INTE VETA FÖR????"Jag trodde också det handlade om sperman först och tänkte varför får jag inte veta? Är det "Barn"förbjudet enligt janne? Men så såg jag att det var om jobbet. Janne du är så ELAK!!!! SÅÅÅÅÅÅ ELAK

2009-09-19 @ 23:56:46
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Jag pratar om allt som överhuvud taget kan ha med sex att göra. Men om jag skall dela upp det så pratade jag sperma med dig och "pang på rödbetan" med Janne. :DJanne: Din fantasi leker ALLTID med dig! Men vad var det som körde igång det nu? :D

2009-09-19 @ 23:57:59
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Gun

Em: Okej då vet jag. Har du något mer att berätta om sperman?2009-09-19 @ 23:59:43
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Janne

Em: "upp till kokningspunkten, hålla de där ett bra tag och sen är det klart för att stoppa i mun. hehe"Ellis: Inte elak. Bara lite rolig. Jag tror inte du fattar vad roligt jag har åt att du är så nyfiken. ;D

2009-09-20 @ 00:01:26
Postat av: Jess

Först ville jag skriva att så kloka ord! Är helt med dig, den jag älskar mest är väl den jag ska kunna vara mig själv med?!

Min andra reaktion: Skit vad många kommentarer! :)

2009-09-20 @ 00:01:53
URL: http://maisongrey.blogspot.com
Postat av: Ellis

Janne: Jag märkte hur du ignorerade frågan i mailet idag med! :O det är elakt, jag tycker inte om att vara ovetande, och du påminer mig om ditt jävla nattjobb ofta så jag kan inte lyckas "glömma" DET och inte vara nyfiken fattar du väl!

2009-09-20 @ 00:03:04
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Gun: Nej, jag tror inte det... ;D

Ellis: Ju mer du står på dig, ju mindre chans för att du får veta. Män funkar på det viset, eller hur Gun? :D

Jess: Ja, bidra med flera du också? :D

Janne:Så du har en liten rödbeta då, eller? ;D

2009-09-20 @ 00:04:36
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Janne

Ellis: Du är rolig! :DEm: Just nu kan vi kalla den rödbeta. Det passar alldeles utmärkt. Och med den förklaringen du hade om ditt hanterande av den blev jag än mer övertygad om din skicklighet. Jag ska till Halmstad snart! ;D

2009-09-20 @ 00:08:33
Postat av: Gun

Jess: Du är välkommen att diskutera rödbetor och sperma du också;DEm: Heter den Rödbetan nu?

2009-09-20 @ 00:09:01
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Ellis

EM: Jo men jag hade glömt det - och nu när jag läste Guns kommentarer för o hänga med såg jag "Hej Ellis" och var tvungen o veta vad han menade. Nu blir jag sådär arg så de kliar under huden för att jag inte vet! =(

2009-09-20 @ 00:09:14
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Janne

Em: Och det behövs inget fika!

2009-09-20 @ 00:09:15
Postat av: Jess

Bara för att öka på lite måste jag ju skriva en till! ;)

2009-09-20 @ 00:09:51
URL: http://maisongrey.blogspot.com
Postat av: Ellis

Sperma är bra för huden Jess, att smeta det i ansiktet ger dig riktigt bra hud! ;)Janne: DET ÄR INTE DU !!!!

2009-09-20 @ 00:10:20
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Gun

Jess: haha, vad roligt! Du får gärna vara här om du vill!:D

2009-09-20 @ 00:11:12
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Jepp! Jannes penis heter numera "rödbetan". Ett mycket hedersvärt namn! "Pang på rödbetan" betyder alltså numera att man tar ett stadigt grepp i Jannes skrev. Sen om man vill ha mera så kokar man den i ungefär 30 minuter, tar lite smör och salt på (använd ALDRIG bananlikör, det svider!) och stoppa i mun. Bearbeta väl och svälj sen.

2009-09-20 @ 00:12:44
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Jess

Okej men det känns lite sådär att smeta det i ansiktet...

2009-09-20 @ 00:13:20
URL: http://maisongrey.blogspot.com
Postat av: Egoinas mamma

Janne: Du vet väl att kvinnor vill ha lite myspys EFTERÅT? (Jag ljuger så jag tror det själv, jag vill sova då!) :D

2009-09-20 @ 00:13:47
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Gun

Em: HAAHAHA!! Är du inte nykter? Nu släckte du kanske Jannes låga;D

2009-09-20 @ 00:14:15
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Ellis: Det där med spärma är INTE sant! När man är ung verkar det vara jättebra, men man får rynkor och sånt när man blir äldre.. Jag vet, jag har fått rynkor!! ;D

2009-09-20 @ 00:15:11
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Jess

Var inte Jannes låga redan släckt efter att ha döpt hans allra heligaste till Rödbetan?

2009-09-20 @ 00:15:26
URL: http://maisongrey.blogspot.com
Postat av: Ellis

EM: Gosh någon var grov i mun idag! :OJess: Nej förstår det - men vad gör man inte för babylen hy!?

2009-09-20 @ 00:15:33
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Neeej.. <skäms> jag skulle nog inte hällt upp det sista glaset.. :D

2009-09-20 @ 00:16:25
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Ellis

jess visste du att han försökt få oss o kalla den för Darth Vader???

2009-09-20 @ 00:16:33
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Jess

Ellis: asgarv!!! =) Nej det visste jag inte!

2009-09-20 @ 00:17:36
URL: http://maisongrey.blogspot.com
Postat av: Egoinas mamma

Ellis: Vaddå? Jag har varken sagt k.. eller f.... och inte har jag svurit och sagt FAN heller, men just det sa jag nu.. ;D

2009-09-20 @ 00:17:38
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Janne

Em: Efter din beskrivning så har vi enats om ett namn. :)

Svider bananlikör?Jess: Nej, den släcks inte av det. När man pratar med dom där två damerna (tre med Ellis) måste man ha en rejäl dos med fantasi. Den har blivit kallad värre saker. Som tummeliten m.m. :D

2009-09-20 @ 00:17:51
Postat av: Gun

Em: Jag har rynkor utan att ha haft det i ansiktet. Så det så!Jess: Tummeliten och Jan minibanan dög ju inte...men han är tålig Janne förstår du. KOmmer tillbaka vad vi än säger:D

2009-09-20 @ 00:18:26
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Ellis

Jess: Jo i en heeeel kväll kämpade han! Fast den heter helikopter/propell enligt oss. Em gör det oförbjudna och döper om den just nu. IKKE BRA EM!!!!!

2009-09-20 @ 00:18:40
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Ellis

EM: Hahaha nja tänkte på beskrivningne, vet att du vill ta tag i Jannes skrev och bearbeta den väl och sedan svälja! I KNOW U!Janne: Jan minibanan är bäst HAHAHAHA

2009-09-20 @ 00:20:35
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Janne

AHA! Ert snack är alltså ett försök att bli av med mig? Men se det går inte sörru! Som sagt så förstår jag inte så bra när ni snackar runt. Ni måste säga ordagrant. ;D

2009-09-20 @ 00:21:04
Postat av: Egoinas mamma

Janne: För hög alkoholhalt är visstnog inte bra. Tro det eller ej, men det är som jag har hört. Från fel person okej, men det är ingen egen erfarenhet. Jag fick nämligen kunskapen när jag var fjorton.. ;DSen har din rödbeta fått en massor med namnförslag som var hur upphetsande som helst. Jag FATTAR inte att du inte ser det som en komplimang? Alla rödbetor skall ha ett "litet" namn så att kvinnan känner utmaningen att få det att växa! (Okej, jag skall lägga ner det nu, just det om din rödbetas namn, SEX lägger jag ALDRIG ner)

2009-09-20 @ 00:22:01
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Janne

Ellis: Nej!

2009-09-20 @ 00:22:23
Postat av: Gun

Janne: NEEEEJ!!! Vi vill ha dig kvar här!!

2009-09-20 @ 00:22:42
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Ellis

Janne: Om jag får säga Jan minibanan så kanske jag kan vara snäll o få den o växa och även bearbeta den väl? WIN WIN U KNOW!!AH och sen kan jag säga "Hej Jan storbanan" HAHAHAHA

2009-09-20 @ 00:24:02
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Gun: Jag är rynkfri! Helt slät! Inte en droppe har jag spillt!

2009-09-20 @ 00:24:52
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Jess

Om det nu är namn: Kanske Lille jan och Store jan och sen kan Janne välja själv vilket namn han vill ha och vilket namn rödbetan ska ha!

2009-09-20 @ 00:25:37
URL: http://maisongrey.blogspot.com
Postat av: Gun

Em: Vart är du rynkfri? På skinkorna?

2009-09-20 @ 00:26:46
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Janne

haha, eftersom ni vet att jag kan vara korkad så misstänkte jag att eftersom ni inte sagt ordagrant att ni vill bli av med mig så kunde jag vara kvar. :D

2009-09-20 @ 00:26:50
Postat av: Janne

Jess: Snälla jag ber dig. Starta inte upp dom med namn igen? Please!

2009-09-20 @ 00:28:30
Postat av: Gun

Janne: Är du lite rädd nu?:D

2009-09-20 @ 00:29:23
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Ellis

Janne:... Nehepp slipp då!

2009-09-20 @ 00:29:56
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Janne: Men du är ju hedersgästen! Det vet du väl!

Jess: Du är rätt diplomatisk lagd eller hur? :D

Gun: Jag har rynkor ÖVERALLT! :D

Ellis: Men du vet ju inte vad han jobbar med! :D

2009-09-20 @ 00:30:24
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Janne

Vet du att man kan ha sju rätt på lotto utan att vinna något? Man kan tydligen ha tre rätt + 4 tilläggsnummer. :(

2009-09-20 @ 00:30:33
Postat av: Jess

Okej, jag kom ju in lite senare så jag är lite efter här på kommentarerna. Jag ska försöka jobba i kapp!

2009-09-20 @ 00:31:07
URL: http://maisongrey.blogspot.com
Postat av: Egoinas mamma

Uppdatering från mitt kök:Hungrig som attan, tog en grön banan, de är hårda, synd att jag skalade den..

2009-09-20 @ 00:32:12
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Jess

EM: Ja det är jag! Gillar när alla är glada! ;)

2009-09-20 @ 00:32:25
URL: http://maisongrey.blogspot.com
Postat av: Janne

Ellis: Om du inte förstod det så är jag trött på att prata om DET namnet så jag ignorerade dig trots att du var lite fyndig. Men du får gärna ge samma erbjudande på annat sätt. ;DEm: Ibland har ni ett underligt sätt att visa det på. ;D

2009-09-20 @ 00:33:07
Postat av: Janne

Em: Tänk på att du kan få bananflugor!

2009-09-20 @ 00:34:02
Postat av: Egoinas mamma

Jess: Välkommen i gänget! :D Vi är glada allihopa. Våga dra till om du vill, vi bara skojar ändå! :D

2009-09-20 @ 00:35:06
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Gun

Janne: Det låter som du behöver tröst. Är du ledsen? Trodde du att du vunnit?Em: Glöm inte att ta en kondom på bananen. Det har Ellis lärt mig idag. Så det inte går som för nunnan...(Ellis kan sånt där)

2009-09-20 @ 00:35:59
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Janne: Är det DET det är! Jag som trodde det var flatlöss!Gun?

2009-09-20 @ 00:36:23
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Jess

Em: Tack! Har skrattat gott åt allas kommentarer!

2009-09-20 @ 00:36:47
URL: http://maisongrey.blogspot.com
Postat av: Egoinas mamma

Gun: Nämen nää, man äter inte choklad med pappret på! :D

2009-09-20 @ 00:37:22
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Ellis

Janne: JAG VILL HA EN WIN WIN SITUATION här. Så jag skall ju kunna få säga det jag vill till den och inte "Darth Vader im your father" Så får du de bästa minuterna med min mun - DÄR jag faktiskt inte pratar! Har för mig att du sagt att kvinnor är bäst när de håller käften? de värsta win win situationen ju!!EM: Nej jag vet Janne suger, Han är en Taxi hora har jag bestämt.

2009-09-20 @ 00:37:29
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Ellis

Gun: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

2009-09-20 @ 00:38:59
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Janne

Ja jag är ledsen, ja jag trodde jag hade vunnit, ja jag behöver tröst. ;DEllis. Det har jag sagt ja. ;)

2009-09-20 @ 00:39:25
Postat av: Egoinas mamma

Ellis: Oj! ...

2009-09-20 @ 00:39:26
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Gun

Em: Okej, vill du ha bananflugor så...:D

2009-09-20 @ 00:39:38
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Janne: Du HAR vunnit! Du är numera Janne med rödbetan! Det är väl bra?

2009-09-20 @ 00:40:53
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Ellis

Janne: Ja ser du? Jag tiger, och du njuter? vad mer begär du?EM: Ja de jobbar väl natt?

2009-09-20 @ 00:41:07
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Gun

Janne:Nämen fy så tråkigt! Stackars dig:(

Så! Nu får det räcka!;D

2009-09-20 @ 00:41:34
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Gun: Heller det än flatlöss! :D

2009-09-20 @ 00:41:40
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Gun

Em: Jag är beredd att hålla med:D

2009-09-20 @ 00:42:40
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Janne

Haha, det var ungefär 6 ord mer än jag räknat med från dig så tack för trösten. ;)Em: Ja! ;DEllis: Jag begär inget mer. ;D

2009-09-20 @ 00:44:15
Postat av: william wistman

Ni är sjuka i huvet. Jag fick scrolla hela vägen in i söndag för att komma ner i slutet. Jag skule väl mest säga att jag håller med om det du skriver i inlägget.

2009-09-20 @ 00:45:34
URL: http://sadarlagomkul.blogspot.com
Postat av: Egoinas mamma

Så, nu verkar allt ha lugnat sig. Nu säger Egoinas mamma "God natt!". Tack alla gulliga för trevligt sällskap! :D

2009-09-20 @ 00:47:00
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Ellis

Janne: ;)

2009-09-20 @ 00:47:02
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

William: Åh! Du platsar nog du med! :D

2009-09-20 @ 00:47:38
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Ellis

GunPontus säger:

hahahah jag vågar inte kommentera när mamma beter sig sådär!

Pontus säger:

säg till henne att skärpa sig, hälsa det från mig

2009-09-20 @ 00:47:54
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Janne

Em: Godnatt fina rödbetsexpert! :D

2009-09-20 @ 00:48:50
Postat av: Ellis

hahahahaha william <3

2009-09-20 @ 00:48:57
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Janne: Fnizzzz.. <har inte somnat än, men NU gör jag> zzzzzzzzzzzzzz...

2009-09-20 @ 00:49:29
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Gun

Em: Godnatt! Tack för sällskapet!:D

2009-09-20 @ 00:50:12
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Gun

Ellis: Vaddå skärpa mig? Jag har väl inte gjort nåt? (förlåt Pontus)

2009-09-20 @ 00:51:36
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Janne

Oj, ja just det. Du har ju hela din familj som läser här. Hur ska jag våga skriva här nu?

2009-09-20 @ 00:55:08
Postat av: Gun

Janne: Det tar vi ingen som helst hänsyn till!! De får sluta läsa om de inte står ut:D

2009-09-20 @ 00:56:56
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Ellis

Haha godnatt söta ni :)

2009-09-20 @ 01:00:01
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Janne

Puh! Jag blev nervös ett tag där. :D

2009-09-20 @ 01:00:12
Postat av: Janne

Ellis: Godnatt puman! :D

2009-09-20 @ 01:01:13
Postat av: Gun

Nu måste jag sova! Godnatt Janne, Ellis, Jess och alla andra:D

Vi hörs imorgon hoppas jag:)

2009-09-20 @ 01:01:22
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Janne

Godnatt goa Gun! :D

2009-09-20 @ 01:07:08
Postat av: Linda

Kan inte hålla med nyhetsmorgon.

Vi gör det mesta, men jag fiser inte när han hör...

Det är nog bara fisar och nummer 2 som görs bakom stängda dörrar här.

Vadå klä upp sig? är väl bättre att klä av sig, gå naken efter badet. det håller väl attraktionen vi liv. Nyhetsmorgon pratar nog lite goja..

Ps, det finns snygga mjukisbygger, brukar använda svarta figurnära. Ser inte lika slafsit ut :)

2009-09-20 @ 01:29:43
URL: http://icelinda.blogg.se/
Postat av: Marshmallow

Så sant :)

2009-09-20 @ 07:06:26
URL: http://faile.blogg.se/
Postat av: Kina

Läste oxå det där nånstans. Alla bajsar och jag och sambon skrattade gott igår. Då han oftast jobbar 24/7 hinner vi aldrig prata så ibland passar på att terrorisera honom när han sitter på toa, dom få sekunder jag står ut i stanken;) igår höll jag på att svimma, då sa han att jag oxå gör just detta. Jag höll med men sa att mitt luktar rosor och det är skillnad mot vad hans gör haha. Nu håller vi inte varandra sällskap på dass jämt men jag håller med dig i det du skriver.

2009-09-20 @ 07:20:07
URL: http://metrobloggen.se/erhit
Postat av: Janne

Godmorgon härliga Gun! :D

2009-09-20 @ 08:15:30
Postat av: Philippa - bebis i december

antar att jag måste låta bli att fråga sambon om han skiter när han är på toa då.. ;)

2009-09-20 @ 09:11:26
URL: http://phlippans.blogg.se/
Postat av: ansepanse

det var det sannaste jag läst på länge - bra skrivet Gun

2009-09-20 @ 11:01:21
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: Tiara

Mycket bra sagt. Jag håller med fullständigt!

2009-09-20 @ 13:37:13
URL: http://tiiara.blogg.se/
Postat av: Pia

Jag håller med dig, Gun.. Jäklar va kul att läsa alla kommentarerna, ni spårar verkligen ur ibland!! ;o)

2009-09-20 @ 14:47:25
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Fjortisensmorsa

Mysigt att ha en historia och många minnen tillsammans!Nyfiken på varför du kallar honom Mumannen? :-)

2009-09-20 @ 17:50:04
URL: http://fjortisenochmorsan.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Många kloka ord

Kram Ingrid

2009-09-20 @ 21:36:39
URL: http://ingridspotpurri.blogg.se/
Postat av: KADRI

håller helt med dig. jag och mannen har inga hemligheter. för guds skull vi bajsar till o med med öppen dörr för annars skriker Jessica på andra sidan och vill in ändå. han har sett mig föda 2 barn och jag har sett honom som sjukast på intensiven flera gången. vi kan prata fritt både om hemorröider och allt annat som inte är så vackert. men herre gud vi är ju människor och vi alla har våra dåliga sidor. jag ka inte tänka mig och gå runt med högklackad och sminkad här hemma hela dagarna. gud vad jobbigt.

2009-09-21 @ 10:49:22
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0